صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 50

نام تاپیک: بچه ها بیاین با هم SQL2005 رو شروع کنیم

  1. #1

    بچه ها بیاین با هم SQL2005 رو شروع کنیم

    سلام

    فکر کنم اگه این تاپیک بشه یه تاپیک برای آموزش قدم به قدم SQL2005 و بحث در مورد امکانات اون و مقایسه اون با نسخه قبلی یعنی SQL2000 خیلی خوب باشه

    اگه اینطور فکر میکنید کمک کنید تا با هم دیگه این تاپیک رو پیش ببریم.

    نظر بدید

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    London
    پست
    1
    salam, man hodoodeh yek saal hast ke daaram baa sql server 2005 kaar mekonam (Admin, Developer).
    yekee as keyfeeateh sql server 2005 een hast ke "sql syntax" keilee gavee tar hast."
    mesleh, pivot...

  3. #3
    خوب یکی دیگه از قابلیتهای اون اینه که شما می تونید بنویسید:

    declare @x as int
    select top(@x) from table1

    یعنی روی تعداد رکوردهای یه جدول کنترل داریم

  4. #4
    آیا شمارنده ردیف در این ورژن هست
    مثلا چیزی شبیه

    select @reqord_number, id, date from outputs



    که در آن @reqord_number همان شماره ردیف باشد ؟

  5. #5
    فایل Power Point رو از انتهای این صفحه دریافت کنید:
    http://www.sqlsolutions.ir/Seminar/seminar.aspx

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط aliila مشاهده تاپیک
    آیا شمارنده ردیف در این ورژن هست
    مثلا چیزی شبیه

    select @reqord_number, id, date from outputs

    که در آن @reqord_number همان شماره ردیف باشد ؟
    آره. .جود داره بهش میگن Ranking Function
    به این صورت میتونی استفاده کنی.

    select row_number() Over (Order by ID) as Rank, id, date from outputs
    توی لینکی که استاد ثباتی گذاشتند خیلی چیز ها هست. فکر کنم تو تون سمینار همه چیز SQL رو ریخت بیرون.

  7. #7
    یه امکان خیلی جالب دیگش اینه که می تونیم از خروجی مربوط به یه SP برای یه select دیگه استفاده کنیم

    مثال:
    select * from exec usp_MYsp

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    دوستان بقدری SQL SERVER 2005 قابلیت داره که من حدس میزنم این تاپیک ممکنه تعداد صفحه هاش 3 رقمی بشه ولی تمام امکاناتش بیان نشه من بهتون پیشنهاد میکنم که اگر از لحاظ مالی و زمانی براتون مقدور هست حتما" در کلاسهای آقای ثباتی ثبت نام کنین. فقط میتونم بگم فوق العادست.

  9. #9

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi مشاهده تاپیک
    دوستان بقدری SQL SERVER 2005 قابلیت داره که من حدس میزنم این تاپیک ممکنه تعداد صفحه هاش 3 رقمی بشه ولی تمام امکاناتش بیان نشه من بهتون پیشنهاد میکنم که اگر از لحاظ مالی و زمانی براتون مقدور هست حتما" در کلاسهای آقای ثباتی ثبت نام کنین. فقط میتونم بگم فوق العادست.
    اینو خوب اومدی. خود استاد که علم بالایی داردند و به نظر من یک استاد به تمام عیار هستند ولی راستش باید نحوه تدریسش رو هم دید.

    دوستان موارد جالبی در SQL Server 2005 اضافه شده است نظیر SQL CLR که به شما اجازه میدهد از طریق دات نت( حالا فرقی نمیکنه C#‎ یا VB. هرکدوم که راحت ترید) ابزار های خاص خودتون نظیر Trigger ,Data Taye, Function و... استفاده کنید. مثلا" شما میتوانید یک دیتا تایپ ایحاد کنید که تاریخ شمسی رو تو SQL پشتیبانی کنه. و همچنین یکسری توابعی که روی این تاریخ کار کنه مثلا" اختلاف دو تاریخ رو به دست بیارید. که این ابزار پرفرمنس بالایی دارد و همچنین میشه ازشون توی دستورات Select به سادگی استفاده کرد. ( حداقل به جرات میشه این رو گفت که مشکلات تاریخ برای ما ایرانی ها تو SQL Server 2005 به دست خودمون به سادگی قابل حله)
    یه چیز جالب دیگری هم هست به نام XML راستش وقتی شنیدم که SQL Server 2005 این XML رو پشتیبانی میکنه برام عجیب بود ولی وقتی باهاش کار کردم دیدم گه گقدر مورد نیاز و لذت بخش هست.

    موارد دیگری هه هست که برای توضح دادن هرکدومشون نیاز به یک پاراگراف طولانی دارم که چون از حوصله دوستان خارجه و در محضر استاد ثباتی بی ادبیه همینجا تمومش میکنم.

    پیش به سوی SQL Server 2005 .

  10. #10

    Question مشکل در استفاده از sql server 2005

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من امروز یه cd sql server 2005 enterprise خریدم و روی کامپیوترم نصب کردم امانمی دونم از کجا باید جدول ایجاد کنم وچطوری با اون به پایگاه داده ام connect بشم من یه برنامه با vb.net نوشتم که می خواهم جدول هاشو تو sql 2005 طراحی کنم .
    مشکل دیگه ابن که آدرس server می خواهد که connect شه اما من که server تو خونه ندارم لطفا" اگه میشه کمکم کنید.

  11. #11

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط ashkan2005 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من امروز یه cd sql server 2005 enterprise خریدم و روی کامپیوترم نصب کردم امانمی دونم از کجا باید جدول ایجاد کنم وچطوری با اون به پایگاه داده ام connect بشم من یه برنامه با vb.net نوشتم که می خواهم جدول هاشو تو sql 2005 طراحی کنم .
    مشکل دیگه ابن که آدرس server می خواهد که connect شه اما من که server تو خونه ندارم لطفا" اگه میشه کمکم کنید.
    این ورژن روی XP نصب نمیشدو بهتر است که شما ویرایش Standard را تهیه کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط ashkan2005 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من امروز یه cd sql server 2005 enterprise خریدم و روی کامپیوترم نصب کردم امانمی دونم از کجا باید جدول ایجاد کنم وچطوری با اون به پایگاه داده ام connect بشم من یه برنامه با vb.net نوشتم که می خواهم جدول هاشو تو sql 2005 طراحی کنم .
    مشکل دیگه ابن که آدرس server می خواهد که connect شه اما من که server تو خونه ندارم لطفا" اگه میشه کمکم کنید.
    برای ساختن جدول کافیه در درخت سمت چپ گزینه Databases را باز نمایید و در DB مورد نظرتون در قسمت Tables کلیک راست کنید و گزینه New Table را انتخاب نمایید.
    منظور از آدرس سرور نام سرور و یا IP سرور است چون شما به صورت Local کار میکنید پس سرور در واقع کامپیوتر خود شماست (حالا اگر SQL SERVER دیگه ایی نصب ندارید باید LOCAL باشه و اگر SQL SERVER دیگه ایی نصب دارید باید INSTANCE NAME ایی که برای SQL 2005 انتخاب کردین را وارد نمایید).
    نکته : دقت کنید زمانی که SQL SERVER 2005 را اجرا میکنید و Login میکنید ورژن برنامه باید 9.0.2047 باشه اگر بجای 9 عدد 8 بود یعنی Engine مربوط به SQL SERVER 2000 نصب شده با Interface مربوط به 2005

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    این ورژن روی XP نصب نمیشدو بهتر است که شما ویرایش Standard را تهیه کنید.
    DonetKarvb عزیز البته Standard Edition بر روی XP نصب میشه و کاملاً درست میفرمایید ولی به نظر من Enterprise Edition بهتره چون امکانات بیشتری در اختیار Developer قرار میده

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi مشاهده تاپیک
    DonetKarvb عزیز البته Standard Edition بر روی XP نصب میشه و کاملاً درست میفرمایید ولی به نظر من Enterprise Edition بهتره چون امکانات بیشتری در اختیار Developer قرار میده
    سلام کامیار جان.
    حرف شما متین. ولی به این نکته توجه کن که این ویرایش چه چیز هایی رو کمتر دارده.
    تعداد node های FialOverClustring که در نسخه Enterprie تعداد 8 تا است در حالی که در Standard این تعداد به 2 میرسه وهمینطور در مورد تعداد Cpu های که ساپوتر میکنه که Entrpris نامحدود است ولی standard چهار تا است که تعداد کمی هم نیست.
    تنها دو چیز رو که enterprie پشتیبانی میکنه در حالی که Standard پشتیبانی نمی کنه به شرح زیر است:
    • Oracel Replication
    • Partitioning
    و فکر نمی کنم کسی زیاد با این دو موضوع سر و کار داشته باشه. اگر سر کار ندارند بهتره که بروند سراغ این ویرایش و توی ویندوز XP که Resource کمتری مصرف میکنه و بتونند از منابعشون برای کوئرس گرفتن و کار های دیگر خودشون استفاده کنند. ولی اگر به این دو امکان نیاز دارند و یا موارد دیگر باید بروند سراغ Enterprise Edition

  15. #15

    Red face

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi مشاهده تاپیک
    برای ساختن جدول کافیه در درخت سمت چپ گزینه Databases را باز نمایید و در DB مورد نظرتون در قسمت Tables کلیک راست کنید و گزینه New Table را انتخاب نمایید.
    منظور از آدرس سرور نام سرور و یا IP سرور است چون شما به صورت Local کار میکنید پس سرور در واقع کامپیوتر خود شماست (حالا اگر SQL SERVER دیگه ایی نصب ندارید باید LOCAL باشه و اگر SQL SERVER دیگه ایی نصب دارید باید INSTANCE NAME ایی که برای SQL 2005 انتخاب کردین را وارد نمایید).
    نکته : دقت کنید زمانی که SQL SERVER 2005 را اجرا میکنید و Login میکنید ورژن برنامه باید 9.0.2047 باشه اگر بجای 9 عدد 8 بود یعنی Engine مربوط به SQL SERVER 2000 نصب شده با Interface مربوط به 2005
    کامیار جان اگر ایشون این نسخه رو روی ویندوز XP نصب کرده باشد دیگر دسترسی به سرور نخواهد داشت چون سرور نصب نمیشود با باید ویندوز سرور بگیرد و یا اینکه ویرایش را عوش کن و راه سوم هم که شما اشاره کوچکی فرمودید سرور از یک نسخه باشدو اینترفیس از نیخه دیگری که زیاد معقولانه نیست.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    راه سوم هم که شما اشاره کوچکی فرمودید سرور از یک نسخه باشدو اینترفیس از نیخه دیگری که زیاد معقولانه نیست.
    دوست عزیز این مشکل برای من و تعدادی از همکارام پیش اومده بود که SQL 2000 بر روی سیستم نصب بوده و می خواستم که 2005 را هم نصب کنم. با اینکه به ظاهر نصب شده بود ولی Engine هنوز 2000 بود نه 2005 (ورژن 8 بوده نه 9) و تمام امکانات 2005 را که میخواستم اجرا کنم Error می داد من جمله ROW_NUMBER

  17. #17
    با سلام خدمت کامیار ودوستان عزیز
    خدمت شما عزیزان عرض کنم که من روی کامپیوتر sql server دیگری نصب ندارم و در مورد ایجاد جدول شما میگین که باید (برای ساختن جدول کافیه در درخت سمت چپ گزینه Databases را باز نمایید و در DB مورد نظرتون در قسمت Tables کلیک راست کنید و گزینه New Table را انتخاب نمایید.)این کار وبکنم اما من وقتی گزینه databases رو می زنم پنجره ای باز میشه که میگه باید connect بشم اما جای server name خالیه و نمی دونم اونجا چی بنویسم چون می خوام local استفاده کنم و server ندارم . اسم کامپیوتر رو هم می نویسم اما قبول نمی کنه.

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط ashkan2005 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت کامیار ودوستان عزیز
    خدمت شما عزیزان عرض کنم که من روی کامپیوتر sql server دیگری نصب ندارم و در مورد ایجاد جدول شما میگین که باید (برای ساختن جدول کافیه در درخت سمت چپ گزینه Databases را باز نمایید و در DB مورد نظرتون در قسمت Tables کلیک راست کنید و گزینه New Table را انتخاب نمایید.)این کار وبکنم اما من وقتی گزینه databases رو می زنم پنجره ای باز میشه که میگه باید connect بشم اما جای server name خالیه و نمی دونم اونجا چی بنویسم چون می خوام local استفاده کنم و server ندارم . اسم کامپیوتر رو هم می نویسم اما قبول نمی کنه.
    میشه بگی چه ورژنی رو داری روی چه ویندوزی نصب میکنی؟

  19. #19
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نقل قول نوشته شده توسط ashkan2005 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت کامیار ودوستان عزیز
    خدمت شما عزیزان عرض کنم که من روی کامپیوتر sql server دیگری نصب ندارم و در مورد ایجاد جدول شما میگین که باید (برای ساختن جدول کافیه در درخت سمت چپ گزینه Databases را باز نمایید و در DB مورد نظرتون در قسمت Tables کلیک راست کنید و گزینه New Table را انتخاب نمایید.)این کار وبکنم اما من وقتی گزینه databases رو می زنم پنجره ای باز میشه که میگه باید connect بشم اما جای server name خالیه و نمی دونم اونجا چی بنویسم چون می خوام local استفاده کنم و server ندارم . اسم کامپیوتر رو هم می نویسم اما قبول نمی کنه.
    شما با چه نامی SQL سرور را نصب کردید ؟(منظورم نام Instance است) برای این کار می توانید در قسمت Servicesدر کنترل پنل ویندوز قسمت Administrative tools نام Instance را مشاهده کنید.در صورتی که در هنگام نصب نام خاصی به آن نداده اید کافیه به جای Server Name یک نقطه (.) قرار دهید و با Windows Athentication وارد شوید
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  20. #20
    با سلام
    من در قسمت Administrative tools نام Instance رو پیدا نکردم در ضمن (.)رو هم وارد کردم ولی نشداگه میشه بیشتر اهنمایی کنین.
    در ضمن از ورژن 9.00.1399.00 بر روی ویندوز xp servis pack2 2002 استفاده می کنم .

  21. #21
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    دوست عزیز این مشکل برای من و تعدادی از همکارام پیش اومده بود که SQL 2000 بر روی سیستم نصب بوده و می خواستم که 2005 را هم نصب کنم. با اینکه به ظاهر نصب شده بود ولی Engine هنوز 2000 بود نه 2005 (ورژن 8 بوده نه 9) و تمام امکانات 2005 را که میخواستم اجرا کنم Error می داد من جمله ROW_NUMBER
    دوست عزیز یک توصیه که در این مورد می تونم بکنم اینه که برای نصب 2005 روی کامپیوتری که 2000 دارد، حتما از Instance جدید استفاده کنید.من الان هر دو نسخه را بر روی دستگاه دارم و بدون مشکل از همه امکانات استفاده می کنم.
    من در قسمت Administrative tools نام Instance رو پیدا نکردم در ضمن (.)رو هم وارد کردم ولی نشداگه میشه بیشتر اهنمایی کنین.
    در ضمن از ورژن 9.00.1399.00 بر روی ویندوز xp servis pack2 2002 استفاده می کنم .
    باید در قسمت Services وارد شوید و سرویس SQL Server را پیدا کنید نام Instance در داخل آن در پرانتز نوشته شده.
    مورد دوم هم شما فقط باید . را وارد کنید نه (.)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  22. #22
    نقل قول نوشته شده توسط ashkan2005 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من در قسمت Administrative tools نام Instance رو پیدا نکردم در ضمن (.)رو هم وارد کردم ولی نشداگه میشه بیشتر اهنمایی کنین.
    در ضمن از ورژن 9.00.1399.00 بر روی ویندوز xp servis pack2 2002 استفاده می کنم .
    من تو چند پست قبلی گفتم و بازم میگن ویرایش SQL رو عوض کن. برو ویرایش استاندارد رو بگیر. مطمئن باش که مشکلت حل میشه.

  23. #23

    Question

    با سلام
    خدمت شما عرض کنم که من همان . رو وارد کردم نه (.) اما در مورد Instance اگه میشه شما نام سرویس sql رو اگه میشه بگین یا بگین چطوری پیداش کنم تو قسمت extended هستش یا قسمت standard من که روی هر کدوم از اونها کلیک می کنم داخل پارانتز چیزی وجود نداره.
    اگه میشه آدرسشو یه کم دقیق تر بگو.
    قربانت

  24. #24
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    نامش همان Sql Server است .در صورتی که در پرانتز چیزی نباشد یعنی شما باید با local وصل شوید.عکس را ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Sql.JPG‏ (8.4 کیلوبایت, 59 دیدار)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  25. #25
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    نامش همان Sql Server است .در صورتی که در پرانتز چیزی نباشد یعنی شما باید با local وصل شوید.عکس را ببینید
    whitehat جان یه سوال وقتی که ایشون ویرایش Enterprise رو روی XP نصب میکنند ایا شما توقع دارید که سرور داشته باشند؟

  26. #26
    بچه ها کسی لینک دانلود نسخه استاندارد رو برای xp نداره؟
    ممنون میشم کمک کنید

  27. #27
    نقل قول نوشته شده توسط parsbin مشاهده تاپیک
    بچه ها کسی لینک دانلود نسخه استاندارد رو برای xp نداره؟
    ممنون میشم کمک کنید
    یعنی شما میخواد 1.4ْGB رو دانلود کنید؟ چه کاریه....

  28. #28
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    یعنی شما میخواد 1.4ْGB رو دانلود کنید؟ چه کاریه....

    فکر کنم برم بخرم سنگین تر باشه!

  29. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    Mohammad.Mirbagheri@Gmail.com
    پست
    24
    اقا خواهشا مقالات خود را در این زمینه و به صورت فایل وارد کنید تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشود

  30. #30
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    whitehat جان یه سوال وقتی که ایشون ویرایش Enterprise رو روی XP نصب میکنند ایا شما توقع دارید که سرور داشته باشند؟
    البته من منظور شما را از سرور متوجه نشدممنظور من نام سرویسی است که SQL استفاده می کند که همان SQL SERVER است.
    ولی من به پستهای قبلی توجه نکرده بودم موضوعی که الان عجیبه اینه که چگونه نسخه Enterprise در XP نصب شده چون این امکان وجود ندارد و اگر هم بشود چند تا از Component ها نصب می شود و Engine نصب نخواهد شد.اگر این نسخه Enterprise است شما Management Studio را نیز نمی توانید نصب کنید که این خودش جای تعجب است.در این مورد من هم نظر دوستمان (DonetKarvb) را دارم و پیشنهاد می کنم نسخه خود را به Workgroup, Standard,Express یا حتی Debeloper تغییر دهید.
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  31. #31

    Lightbulb

    با سلام و تشکر از همه دوستان عزیز
    واقعا" شرمنده ام کردید . چشم یه ورژن دیگه می خرم و نصب می کنم وحتما" خبرش رو به شما می دم .

  32. #32
    با سلام خدمت همه دوستان
    امروز بالاخره تونستم نسخه استاندارد sql server 2005 standard رو که مال شرکت empror هست پیدا کنم البته روی کامپیوتر هم نصب کردم و جواب داد.
    با تشکر فراوان از همه دوستان

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط whitehat مشاهده تاپیک
    پیشنهاد می کنم نسخه خود را به Workgroup, Standard,Express یا حتی Debeloper تغییر دهید.
    با سلام
    من هنوز از SQL Server 2005 استفاده نکردم، اما تا جایى که مى‌دونم
    * نسخه‌ى Express ساده‌ترین نسخه هست
    * نسخه‌ى Standard نسخه‌ى مناسب براى کاربردهاى متوسط (و بزرگ در حد ایران)
    * نسخه‌ى Enterprise نسخه‌ى گردن کلفت براى موسسات خیلى بزرگ
    * نسخه‌ى Developer شامل تمام امکانات Enterprise و با License متفاوت براى برنامه‌نویسان.
    در مورد Workgroup هم اطلاعاتى ندارم. اگر اشتباه دارم خواهشمندم که استادها اصلاح کنند.

    در ضمن مى‌خواستم بپرسم که براى کار ما (برنامه‌نویسان) آیا Standard رو توصیه مى‌کنید و یا Developer رو. (راستى ظاهراً این Developer خیلى هم ارزون هست)

    صبا صبوحى

  34. #34
    مدیر بخش آواتار whitehat
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,175
    در ضمن مى‌خواستم بپرسم که براى کار ما (برنامه‌نویسان) آیا Standard رو توصیه مى‌کنید و یا Developer رو. (راستى ظاهراً این Developer خیلى هم ارزون هست)
    نسخه Standard را شخصا تست نکردم و دقیقا نمی دونم چه برتری هایی نسبت به Workgroup داره.در حال حاضر از Workgroup استفاده می کنم و راضی هستم تقریبا به تمامی Feature های مورد نیاز برنامه نویسی دسترسی دارید.
    برای برنامه نویسی زیاد Developer را توصیه نمی کنم چون برای تست نرم افزار بر روی شبکه از این نسخه نمی توانید استفاده کنید ،اما اگر برنامه نویسی Stand Alone انجام می دهید این گزینه می تواند مناسب باشد.
    نسخه Express هم مزایایی از نظر سبک بودن داره یعنی به کامپیوتر پیشرفته ای نیاز نداره اما برای استفاده از محیط آن باید Management Studio را جدا نصب کنید ، همچنین بعضی از سرویس ها را Support نمی کنه اما با نصب Advance Services می توانید از آنها استفاده کنید.Help و Sample ها را هم باید جداگانه نصب کنید.اما با این حال سرعت بیشتری نسبت به بقیه داره و من از اون راضی بودم.اما همانطور که گفتم همه Feature ها را به شما نمی دهد و باید جداگانه آنرا نصب کنید.در مورد قیمت هم باید بگم که Espress مجانی است :)
    To follow the path:
    Look to the master
    Follow the master
    Walk with the master
    See through the master
    Become the master

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    انواع ورژنهای SQL جهت نصب:
    1. SQL Server 2005 Enterprise Edition
    مواردی که در این ورژن پشتیبانی میشود شامل:
    • Clustering : Load Balancing & Fail Over Clustering
    که همان پخش شدن کار روی چند کامپیوتر میباشد.
    • Oracle Publishing
    که همان دریافت اطلاعات از Oracle بوسیله Replication است.
    • Notification Server
    ارسال اطلاعات به هر Device مثلا" موبایل ، PC یا Pocket PC مانند هواشناسی و بورس.
    امکانات :
    • Recommended For Large Company & Organization
    • CPU No Limited
    • DB Size No Limited
    • Install On Windows Server (32Bit / 64Bit)

    2. SQL Server Standard Edition
    • Recommended For Small To Large Size Company
    • CPU Max 4
    • DB Size No Limited
    • Install On Windows Server (32Bit / 64Bit)

    3. SQL Server Workgroup Edition
    • Recommended Small Size Company
    • CPU Max 2
    • DB Size No Limited

    4. SQL Server Developer Edition
    • روی هر کامپیوتری نصب میشود (XP).
    • تمام امکانات Enterprise را دارد فقط برای تست برنامه ازش استفاده میشود.

    5. SQL Server Express Edition
    • Recommend Desktop Application
    • CPU Max 1
    • DB Size 4 GB

  36. #36
    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi مشاهده تاپیک
    انواع ورژنهای SQL جهت نصب:
    1. SQL Server 2005 Enterprise Edition
    مواردی که در این ورژن پشتیبانی میشود شامل:
    • Clustering : Load Balancing & Fail Or Clustering
    که همان پخش شدن کار روی چند کامپیوتر میباشد.
    مطمئنی که SQL Server 2005 Enterprise Edition این رو داره؟

    البته Fail Over Clustering با load balancing فرق دارد. در Fail Over Clustering یک سیستم Active و دیگر سیستم ها Passive هستند و در صورت Crash کردن سیستم Active سیستم passive به صورت Active در خواهد امد . در حالی که load Balancing همانظور که گفتید پردازش را روی چند کامپیوتر پخش میکند.

    ** برای این توضیح دادم که گفتم شاید برداشتم از این دو کلمه اشتباه است.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار razeghi_loved
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,069

    Question راهنمایی کنید

    سلام من می خواستم ببینم آیا کسی کتاب یا Pdf دارد که من sql را یاد بگیرم من اصلا کار باهاش را بلد نیستم اما می خوام خیلی حرفه ای و تخصوصی یاد بگیرم

  38. #38
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    مطمئنی که SQL Server 2005 Enterprise Edition این رو داره؟

    البته Fail Over Clustering با load balancing فرق دارد. در Fail Over Clustering یک سیستم Active و دیگر سیستم ها Passive هستند و در صورت Crash کردن سیستم Active سیستم passive به صورت Active در خواهد امد . در حالی که load Balancing همانظور که گفتید پردازش را روی چند کامپیوتر پخش میکند.

    ** برای این توضیح دادم که گفتم شاید برداشتم از این دو کلمه اشتباه است.
    کامیار جان کجایی که جواب بدی؟
    کسی دیگر اطلاعی در این زمینه ندارد؟؟
    منبعی و خبری....

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط DonetKarvb مشاهده تاپیک
    کامیار جان کجایی که جواب بدی؟
    کسی دیگر اطلاعی در این زمینه ندارد؟؟
    منبعی و خبری....
    لینک 1

    لینک 2

  40. #40
    آیا OutPut معادل Insert Into است؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب sql2005
    نوشته شده توسط ali2000_1358 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 18:30 عصر
  2. مشکل در sql2005
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 12:28 عصر
  3. آپلود فایلهای بانک اطلاعاتی sql2005
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 13:47 عصر
  4. یک خطا در موقع باز کردن منوی دیاگرام در sql2005
    نوشته شده توسط salman_arak در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 12:37 عصر
  5. انتخاب یک ورژن از sql2005
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •