نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: FIle&Image

  1. #1

    Thumbs down FIle&Image

    این برنامه ها که از فایل Image می گیرن بد دوباره بازش می کنن چی کار می کنن؟
    مثلا Image یه سی دی رو به همون شکل Image رو یه CD دیگه Write می کنیم بعد با یه برنامه اون Image رو باز می کنیم بدون کپی کردن رو هارد و بلا فاصله باز می کنه
    می تونه هم واسه خودش پسوند خاصی داشته باشه که مختص برنامه خودش باشه و با برنامه دیگه ای نشه این Image رو باز کرد؟

  2. #2

  3. #3
    خیلی ساده توضیح دادم!
    با برنامه nero تا حالا از سی دی Image گرفتین؟کل سی دی رو میکنه یه فایل بعد اون Image رو میشه مثلا با برنامه Deamon بازش کرد و به فایلهای توش دسترسی داشت حالا اگه این فایل image رو سی دی باشه و بخواهین بازش کنین سریع باز میشه و نیازی به کپی رو هارد نیست

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    این الان سواله . نکتس . خبره . چی چی است ؟ توضیح بدید

  6. #6
    نقل قول نوشته شده توسط benyamin_pc مشاهده تاپیک
    خیلی ساده توضیح دادم!
    با برنامه nero تا حالا از سی دی Image گرفتین؟کل سی دی رو میکنه یه فایل بعد اون Image رو میشه مثلا با برنامه Deamon بازش کرد و به فایلهای توش دسترسی داشت حالا اگه این فایل image رو سی دی باشه و بخواهین بازش کنین سریع باز میشه و نیازی به کپی رو هارد نیست
    چطوری میشه شبیه این کارو کرد؟که فرمت خاصی هم برای خودش داشته باشه

  7. #7
    آقا چطور میشه برنامه ای طراحی کرد که چندتا فایل رو بذاره تو یه فایل =X و یه برنامم ساخت که بی درنگ بشه به محتویات اون فایل X دسترسی داشت؟
    -----------------
    درست مثل کاری که Nero میکنه از سی دی image میگیره انگار تمام فایل ها رو گذاشته تو یه فایل
    و مثل برنامه Deamon که image رو بی درنگ باز میکنه و نیازی به کپی کردن فایل رو هارد نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    آقا چطور میشه برنامه ای طراحی کرد که چندتا فایل رو بذاره تو یه فایل =X و یه برنامم ساخت که بی درنگ بشه به محتویات اون فایل X دسترسی داشت؟
    برای اینکار شما می توانید یک فایل ایجاد کنید که در ابتدا ان یک فهرست باشد بعد برنامه ها را بصورت باینری در ان ذخیره کند در واقع مانند اطلاعات روی سی دی که از سه بخش تشکیل شده یک lead in که نام فایلها و ادرس شروع و چند مورد اطلاعات دیگر را در خود دارد دو قسمت دیتا که حاوی فایل هاست سه قسمت lead out که اطلاعاتی در مورد پایان یک session را در خود دارد
    درست مثل کاری که Nero میکنه از سی دی image میگیره انگار تمام فایل ها رو گذاشته تو یه فایل
    و مثل برنامه Deamon که image رو بی درنگ باز میکنه و نیازی به کپی کردن فایل رو هارد نیست
    تا اونجا که من میدونم Deamon یا nero image drive یک نوع درایور هستند که یک سخت افزار را بصورت نرم افزاری شبیه سازی می کنند و تا انجا که من می دانم با سی شارپ نمی توان درایور نوشت و درایورها را با C++‎ و اسمبلی می نویسند

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    به نظر من باید از API استفاده کنید.
    برنامه رو شروع کنید، باهم APIهای مورد نیازتون رو پیدا میکنیم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    تا انجا که من می دانم با سی شارپ نمی توان درایور نوشت و درایورها را با C++‎ و اسمبلی می نویسند
    برای نوشتن درایور باید از Microsoft DDK استفاده کرد که حدود 200$ پولشه :((

  11. #11
    نوشتن درایو مجازی مهم نیست چون اونم بلاخره از هارد استفاده می کنه مثله Nero اما اون الگریتمی که یه برنامه مثل Deamon میادو ازش استفاده میکنه که یه فایل کد مثل Image یه سی دی رو بدون فوت وقت نمایش میده اون مهمه
    از چه متدی استفاده میکنه که بدون نیاز به کپی رو هارد و صرف زمان برای تغییر در فایل یا .. فایل اجرا میشه
    لطفا کمککککک

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز کار همون داریور است دیگر ویندوز ان فایل image رو یک سخت افزار می بیند بعد وقتی فایل را شما از ان اجرا می کنید ویندوز درخواست را به درایور داده درایور اطلاعات را به ویندوز می دهد بقیه کار را هم خود ویندوز انجام میدهد لود برنامه و غیره را خود ویندوز انجام میدهد
    از چه متدی استفاده میکنه که بدون نیاز به کپی رو هارد و صرف زمان برای تغییر در فایل یا .. فایل اجرا میشه
    از متدی استفاده نمی کند وقتی این فایل صوتی یا اجرایی را درخواست می کنید ویندوز دستور خواندن را به درایور می دهد و سپس اطلاعات را می گیرد از این به بعد دیگر به درایور کاری ندارد

  13. #13
    برای ساخت یه درایو از کجا شروع کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. Zip File & Unzip File
    نوشته شده توسط specialim در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 11:23 صبح
  2. Transfered wav file to hex file
    نوشته شده توسط mohsen_2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1384, 11:31 صبح
  3. make .exe file from .class file
    نوشته شده توسط navid_ad در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1383, 22:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •