نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دو تا سوال یکی در مورد picturebox و یکی دیگه در مورد رسم دایره ( تو پر )

  1. #1

    دو تا سوال یکی در مورد picturebox و یکی دیگه در مورد رسم دایره ( تو پر )

    سلام
    ببینید یه picturebox داریم .
    حالا می خوام روی چند تا نقطه خاص اون دایره تو پر بکشم . با این دستور دایره ها رو کشیدم اما تو خالی ...
    g.DrawEllipse(p, 120, 250, 5, 5);
    g.DrawEllipse(p, 200, 120, 5, 5);

    چطوری توش رو پر کنم ....
    اما سئوال مهم من این نبود ...
    من می خوام وقتی یک نقطه رو روی picturebox مشخص کردم دقیقا کنار اون نقطه یه کادر مثل toolTip باز بشه و بتونیم تو این نقطه عکس یا آیکن و مقداری نوشته رو نشون بدیم . و برای هر نقطه خاص این عکس و نوشته عوض می شه ....
    باید چکار کنم و یا از چه کنترلی استفاده کنم ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    سلام
    ببینید یه picturebox داریم .
    حالا می خوام روی چند تا نقطه خاص اون دایره تو پر بکشم . با این دستور دایره ها رو کشیدم اما تو خالی ...
    g.DrawEllipse(p, 120, 250, 5, 5);
    g.DrawEllipse(p, 200, 120, 5, 5);

    چطوری توش رو پر کنم ....
    با دستور g.FillEllipse

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    من می خوام وقتی یک نقطه رو روی picturebox مشخص کردم دقیقا کنار اون نقطه یه کادر مثل toolTip باز بشه و بتونیم تو این نقطه عکس یا آیکن و مقداری نوشته رو نشون بدیم . و برای هر نقطه خاص این عکس و نوشته عوض می شه ....
    باید چکار کنم و یا از چه کنترلی استفاده کنم ...
    دوست عزیز من حدودا 14 ماه پیش کنترلی رو دیدم به نام "Balloon" (بادکنک) که شبیه چیزی بود که شما توصیف کردین.
    متاسفانه اطلاعات دقیقتری ندارم ولی با جستجو تو web حتما می تونید پیداش کنین و با کدنویسی محتوای اونو بر حسب نقطه کلیک تغییر بدین.

  4. #4
    سلام
    من تو تعریف brush مشکل دارم .
    با دستور g.FillEllipse
    یکی کد تعریف براش واسه این کد رو لطف کنه و برام بزاره

  5. #5
    تو رو خدا اینا رو جواب بدین که خیلی ضروریاً

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    تو رو خدا اینا رو جواب بدین که خیلی ضروریاً
    چی را جواب بدیم؟ شما میگید در تعریف براش مشکل دارید، بدون دیدن کدتان ما چی بگیم؟
    حداقل یکمی وقت بزارید که سوال کامل بفرستید. خودتان را جایه خواننده پستتان بگزراید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168

    g.FillEllipse(Brushes.Black, 100, 100, 50, 50);

  8. #8
    خوب اگر اولین پست رو نگاه کنید و جواب اون رو هم بدین که دیگه واییییییییییییییییی

  9. #9
    من می خوام وقتی یک نقطه رو روی picturebox مشخص کردم دقیقا کنار اون نقطه یه کادر مثل toolTip باز بشه و بتونیم تو این نقطه عکس یا آیکن و مقداری نوشته رو نشون بدیم . و برای هر نقطه خاص این عکس و نوشته عوض می شه ....
    باید چکار کنم و یا از چه کنترلی استفاده کنم ...
    یکی لطف کنه و اینو جواب بده ...
    بد جوری لازمش دارم ....

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Behrooz_CS
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    41
    پست
    168
    یک پیشنهاد :
    روی اون نقطه ای که می خوای روی PictureBox در زمان اجرا یک Label با رنگ پس زمینه Transparent قرار بده و ToolTip اون Label را تنظیم کن اون وقت نوشته ای که می خوای نمایش داده می شود. دقت کن که Label روی PicturBox قرار بگیره که این کار را با یک متد که خود Label داره می تونی انجام بدی.

تاپیک های مشابه

  1. عکس یک picturebox در گزارش (جدا از دیتابیس)
    نوشته شده توسط m_amin_t در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 13:25 عصر
  2. چرخش یک عکس در picturebox
    نوشته شده توسط poya011 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 خرداد 1386, 12:37 عصر
  3. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 01:00 صبح
  4. نمایش تصاویر ذخیره شده در بانک SQL در PictureBox
    نوشته شده توسط yekta1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 19:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •