نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب یک سطر در GridView با کلیک کردن روی آن

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار azygole
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    پست
    138

    Smile انتخاب یک سطر در GridView با کلیک کردن روی آن

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما .
    من با #c برنامه نویسی تحت web می کنم . می خواهم با کلیلک کردن روی هر سطر از یک GridView آن سطر انتخاب شود یعنی selectindex روی آن سطر تنظیم شود اما نمی توانم میشه راهنماییم کنید ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    همیشه اگه روی سمت چپ ترین ستون DataGridView (حاشیه چپ) کلیک کنیم اون سطر انتخاب میشه یعنی هم highlight میشه و هم SelectedRow برابر شمارش میشه
    این کارت رو راه میندازه یا دنبال چیز دیگه ای هستی که من درست متوجه نشدم؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    همیشه اگه روی سمت چپ ترین ستون DataGridView (حاشیه چپ) کلیک کنیم اون سطر انتخاب میشه یعنی هم highlight میشه و هم SelectedRow برابر شمارش میشه

    ممکن نحوه استفاده کردن از selectedrows رو با یه کد نشون بدید؟

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    عید مبارک
    کسی می تونه کمکی بکنه؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    اگه واسه وب میخوای، میتونی از FormView برای نمایش داده های استفاده کنی و پس از بایند کردن GridView در رویداد GridView_SelectedIndexChanged مقدار SelectedIndex از GridView رو در مقدار PageIndex از FormView قرار بدی، اینطوری :
    protected void GridView1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    this.FormView1.PageIndex = this.GridView1.SelectedIndex;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334
    سلام
    تشکر برا وب نمی خوام
    می خوام با بدست آوردن شماره row اون رو تو این کد استفاده کنم برای دسترسی به خونه های row

     textBox1.Text=dataGridView1.Rows[x].Cells[1].Value.ToString();

  7. #7
    برای بدست آوردن اندیکس سطر و ستون :

    dataGridView1.CurrentCells.RowIndex
    dataGridView1.CurrentCells.ColumnIndex

تاپیک های مشابه

  1. ستون gridview و استایل خاص
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 13 مهر 1389, 23:53 عصر
  2. حذف از GridView
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
  3. GridView با گوشه های کمانی (Rounded Gridview Corner)
    نوشته شده توسط maryam_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 04:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •