نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت

  1. #1

    Tick کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت

    با این کد میتونید چک کنید به اینترنت وصل هستید یا نه ! که میتونید اونو توی یه تایمر قرار بدید و هر لحظه وضعیت را چک کنید !

    Private Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags
    As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

    dim A As long
    dim B as long
    if InternetGetConnectedState(A, B) = 1 then
    "msgbox "shoma be internet vasl hastd
    Else
    "msgbox "shoma be intenet vasl nistid

    End IF

  2. #2
    با تشکر از کدتون ولی راهی دیگه ای وجود نداره مثلا به جای تایمر ، هندلی باشه هر وقت کاربر به اینترنت کانکت شد، برنامه رو مطلع کنه

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    با تشکر از کدتون ولی راهی دیگه ای وجود نداره مثلا به جای تایمر ، هندلی باشه هر وقت کاربر به اینترنت کانکت شد، برنامه رو مطلع کنه
    والا نمیدونم اما ساده ترین راهش همینه که تو تایمر قرار بگیره با Interval مناسب !

  4. #4
    تایمر برای کار هایی که خیلی زمان کم و تکرار کمی داره مناسبه و برای اینکار که شاید برنامه از چند ساعت کار کنه مناسب نیست، سرعت پردازنده رو میگره و تو تسک منیجر راحت قابل شناسایی میشه - از رو تغییرات سی پی یو - و بنابراین اصلا نمیشه مخفی موند!
    کسی راه حلش رو میدونه؟

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    با تشکر از کدتون ولی راهی دیگه ای وجود نداره مثلا به جای تایمر ، هندلی باشه هر وقت کاربر به اینترنت کانکت شد، برنامه رو مطلع کنه
    نه ، همچین راهی وجود نداره.
    استفاده از تایمر راه خوب و ساده ایه.

    نقل قول نوشته شده توسط DotNet_King مشاهده تاپیک
    تایمر برای کار هایی که خیلی زمان کم و تکرار کمی داره مناسبه و برای اینکار که شاید برنامه از چند ساعت کار کنه مناسب نیست، سرعت پردازنده رو میگره و تو تسک منیجر راحت قابل شناسایی میشه - از رو تغییرات سی پی یو - و بنابراین اصلا نمیشه مخفی موند!
    کسی راه حلش رو میدونه؟
    راه حل برای تشخیص اتصال یا مخفی شدن از Task Manager؟

    نه ، دوست عزیز ، استفاده از تایمر با اینتروال مناسب ، مشکلی نداره و حافظه ی خاصی اشغال نمی کنه.



  6. #6
    حالا که این تاپیک اومد بالا این تابع رو هم معرفی کنم

    Public Declare Function InternetGetConnectedStateEx Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal lpszConnectionName As String, ByVal dwNameLen As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long


    دو متغیر اول که توسط تابع مقدار دهی میشند اولی نوع اتصال و دومی نام کانکشنی رو که باهاش به اینترنت وصل هستید برمیگردنه !

  7. #7
    siavash جان از تابعی که معرفی کردید بسیار ممنون
    چطور میشه از تمامی توابع داخل wininet.dll استفاده کرد فکر کنم اتصال به اینترنت و بدست آوردن سرعت را هم داشته باشه ؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط ƒxmahdi مشاهده تاپیک
    siavash جان از تابعی که معرفی کردید بسیار ممنون
    چطور میشه از تمامی توابع داخل wininet.dll استفاده کرد فکر کنم اتصال به اینترنت و بدست آوردن سرعت را هم داشته باشه ؟
    برای اتصال به اینترنت باید از توابع
     
    Private Declare Function InternetAutodial Lib "wininet.dll" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long

    که از کانکشن پیش فرض استفاده میکنه
    یا از تابع
    Public Declare Function RasDial Lib "RasApi32.dll" Alias "RasDialA" (lpRasDialExtensions As Any, ByVal lpszPhonebook As String, lprasdialparams As Any, ByVal dwNotifierType As Long, lpvNotifier As Long, lphRasConn As Long) As Long

    استفاده کرد
    یا این کد
    Private Sub Command1_Click()
    Dim res
    res = Shell("rundll32.exe rnaui.dll,RnaDial " _
    & "Your_Connection_Name ", 1)
    End Sub

    که به جای Your_Connection_Name باید نام کانکشن رو قرار داد (برای کانکشن DialUp)

    البته من با هیچ کدوم نتونستم کانکت بشم, کانکشن DialUp نداشتم !
    شما هم یه تست بکنید ؟

  9. #9
    من هم نتونستم کانکت بشم شما می دونید نام wininet.dll در پنجره Peferences برای اضافه کردن این dll چی هستش؟
    اگه ممکنه یه مثال هم در مورد تابع زیر بزنید ممنون
     
    Public Declare Function InternetGetConnectedStateEx Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags ...

  10. #10
     
    Private Const INTERNET_CONNECTION_CONFIGURED = &H40
    Private Const INTERNET_CONNECTION_LAN = &H2
    Private Const INTERNET_CONNECTION_MODEM = &H1
    Private Const INTERNET_CONNECTION_OFFLINE = &H20
    Private Const INTERNET_CONNECTION_PROXY = &H4
    Private Const INTERNET_RAS_INSTALLED = &H10
    Private Declare Function InternetGetConnectedStateEx Lib "wininet.dll" (ByRef lpdwFlags As Long, ByVal lpszConnectionName As String, ByVal dwNameLen As Integer, ByVal dwReserved As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    Dim Retval As Long
    Dim Buffer As String

    Me.AutoRedraw = True
    Buffer = String(255, 0)
    InternetGetConnectedStateEx Retval, Buffer, 255, 0

    If (Retval And INTERNET_CONNECTION_CONFIGURED) = INTERNET_CONNECTION_CONFIGURED Then
    Me.Print "Valid connection to the Internet, but it may or may not be connected."
    End If
    If (Retval And INTERNET_CONNECTION_LAN) = INTERNET_CONNECTION_LAN Then
    Me.Print "use a Lan"
    End If
    If (Retval And INTERNET_CONNECTION_MODEM) = INTERNET_CONNECTION_MODEM Then
    Me.Print "use a modem"
    End If
    If (Retval And INTERNET_CONNECTION_OFFLINE) = INTERNET_CONNECTION_OFFLINE Then
    Me.Print "offline mode."
    End If
    If (Retval And INTERNET_CONNECTION_PROXY) = INTERNET_CONNECTION_PROXY Then
    Me.Print "use a proxy server"
    End If
    If (Retval And INTERNET_RAS_INSTALLED) = INTERNET_RAS_INSTALLED Then
    Me.Print "RAS installed."
    End If
    Me.Print Left(Buffer, InStr(Buffer, Chr(0)) - 1)
    Me.Print "Connected to Internet: " + CStr(IsConnected)
    End Sub
    Private Function IsConnected() As Boolean
    If InternetGetConnectedStateEx(0, vbNullString, 0, 0) = 1 Then
    IsConnected = True
    Else
    IsConnected = False
    End If
    End Function

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار asd_moghadas
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    143

    نقل قول: کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت

    باسلام
    من کدهای شمارا تست کردم من میخواهم موقعی که به اینترنت وصل میشود باهر نوع کانکشنی ازجمله ***نرافزار ابدیت بشه همانند nod 32لطفا راهنمایی کنید.

  12. #12

    نقل قول: کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت

    چطوري ميشه يك اتصال به اينترنت رو قطع كرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •