نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: تنظیم web.config پروژه با sqlserver

  1. #1

    تنظیم web.config پروژه با sqlserver

    با عرض سلام
    من یک پروژه با sqlserver نوشته ام و وقتی که آنرا در روی هاست قرار می دهم خطاهای به من میدهد که در مورد webconfig است من از روری کتاب asp.net جعفر نژاد آنرا تنظیم می کنم ولی باز هم خطا می دهد .من بار اول هست که یک پروژه در هاست قرار می دهم اگر می شود دوستان مراحل رفع این خطاها را به طور مختصر توضیح دهند یا یک فایل web.config نمونه را نشان دهند.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    احتمالا چیزی که شما میبینی ایراد در weconfig نیست داره میگه طوری اون رو تنظیم کن که ایراد هات هم مدیریت بشه یعنی یا نمایش داده بشه یا بره توی یک صفحه که خودت تنظیم کردی موقع بروز ایراد . مشگل از جای دیگس . بیین اصلا بانکهات درست روی سرور سوار شده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    بالایی حق داره ولی اگه Error رو هم می گفتی خیلی کمک بود.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    مشگل اینه که الان ایشون ایراد رو نمی بینه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    مگه میشه!!!
    پس </"customErrors mode="RemoteOnly > رو Off کنه که بشه دید Error از کجاست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    توی weconfig خط مربوط به truce enable رو پیدا کن و مقدار اونو از false به true تبدیل کن
    در ضمن مقدار debug هم true باشهحالا می تونی خطا رو ببینی
    یادت باشه وقتی مشکلت حل شد قبل از آپلود روی سرور حتما مقادیر اونو به حالت درست برگردونی

  7. #7
    سلام دوستان عزیز
    من هم همین مشکل را دارم و اولین بار هست که سایتم را آپلود می کنم از web.config ایراد می گیرد خطای من این است :
    <!-- Web.Config Configuration File -->

    <configuration>
    <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    </system.web>
    </configuration>
    راستی من در کامپیوتری آپلود می کنم که net. ندارد مشکل من چیست ؟ آیا به اینکه net. ندارم مربوط است؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    100% شک نکن که مربوط هست.
    بدون Dot Net سایت ران نمیشه. اول نصبش کن و بعد سایت رو ران کن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samanes
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    106
    من هم اولین بار که سایتم رو upload کردم با این خطا روبرو شدم. اما مال من ایراد از host بود چون Net 2. رو support نمی کرد و فقط با 1.1 کار میکرد وقتی سرویسشو برام فعال کردن مشکلم حل شد. البته بعید می دونم مشکل شما از host باشه...

  10. #10
    با تشکر از جوابهای شما
    در موقع اجرا خطای runtime error را می دهد در ضمن من یک back up از بانک sqlserver را مستقیم در هاست همانند تمام فرمها کپی کرده ام شاید مشکل از اینجا باشد اگر راهی دیگر وجود دارد بگویید.
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    فقط کپی کردی ؟‌ یه عالم کار داره . connection string رو چی دادی ؟ باید دیتا بیست رو به سرور attach کنی . کپی خالی که فایده نداره

  12. #12
    در برنامه connectionstring را به صورت زیر دادم
    sqlcon1 = New SqlConnection("database=shoot; server=localhost;user id=sa;password=;")
    اما من از طریق کنترل پنل هاست فقط در آن توانستم یک بانک بسازم کهuser ir="saa" password="" می باشد و نتوانستم بانکی را که در کامپیوتر خودم است به هاست منتقل کنم.
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    sa برای وب نزار . ببین روش هاستت برای اتصال db چی است بر اساس اون عمل کن کپی خالی کافی نیست

  14. #14
    در رشته اتصال در برنامه ui=saa قرار دادم اما باز جواب نداد درضمن من از هاست ایران استفاده می کنم و نمی دانم چگونه باید از اتصال استفاده کرد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با App.Config
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 10:35 صبح
  2. مشکل با config
    نوشته شده توسط musiox در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 07:54 صبح
  3. asp.net 2.0 و مستر پیج و web.config
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 08:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •