نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    Thumbs up بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    سلام به همه..
    اگه بازی دوز می خواین این یکی واقعا بازی کاملیه (تقریبا)، از دستش ندید.

    تاپیک اصلی :
    https://barnamenevis.org/showpo...32&postcount=6

    برنامه (بازی) TicTacToe نسخه 1.0.3 :
    - امکان بازی بصورت 2دو نفره (بازیکن با بازیکن)
    - امکان بازی بصورت 1یکنفره (بازیکن با کامپیوتر)، هوش مصنوعی مناسب
    - امکان بازی 0 صفر نفره (کامپیوتر با کامپیوتر) صرفا جهت آشنایی با نحوه بازی
    - هوش مصنوعی کامپیوتر در حد یک جوون 17 یا 18 ساله (البته در بعضی موارد دخترونه)
    - ضریب دقت بالا در تصمیم گیری برای انتخاب حرکات مناسب چه هنگام دفاع در برابر حرکت حریف، و چه هنگام حمله کامپیوتر
    - پیش فرض بازی (برای برنده شدن) بصورت یک ردیف 5-تایی می باشد. که البته برای دونفره بازی کردن این پیش فرض قابل تغییر است
    - اینترفیس (رابط گرافیکی) ساده و مناسب
    - ...
    و .... بقیش هم دیگه خودتون بازی کنید ببینید...
    اگه جالب بود و یا سوالی، پیشنهادی، انتقادی ... داشتین همینجا مطرح کنید.. خوشحال می شم با هم بیشتر در موردش صحبت کنیم.

    این برنامه در Microsoft Visual C#‎‎‎‎ 2005 Express Edition نوشته شده. برای اجرا باید روی سیستمتون dotNet FrameWork 2 رو نصب داشته باشید.در این برنامه از کامپوننت Windows Media Player برای پخش موزیک در پس زمینه استفاده شده است. (کتابخانه ویندوز مدیا پلیر WMPLib)

    یک پیش نمایش از صفحه بازی :




    حجم سورس با Resources حدود 900 KB
    آخرین ویرایش به وسیله RED-C0DE : دوشنبه 24 آبان 1389 در 00:10 صبح

  2. #2
    ایا این برنامه بر اساس الگوریتم های هوش مصنوعی نوشته شده؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    ایا این برنامه بر اساس الگوریتم های هوش مصنوعی نوشته شده؟
    خیر...
    من از یک روشی که خودم روش فکر کردم، استفاده کردم و چیز زیادی از الگوریتمهای هوشمند و ... نمی دونم...(3 ترم دیگه باید واحدش رو پاس کنم)در واقع طوری برنامه ریزی شده که مثل یک آدم نه چندان حرفه ای در بیشتر مواقع انتخاب کنه و نه مثل یک ماشین. همین کاری که یک نفر برای انتخاب بهترین خانه انجام می ده رو سعی کردم پیاده کنم... برای مثال : وقتی که من روی جدول بازی به جایی رسیدم که می تونم الان یک ردیف 5 تایی داشته باشم و بازی رو ببرم، دیگه نیازی به دفاع کردن در برابر حریف نیست. الگوریتم کلی در این برنامه به این صورت است که ابتدا کل مسیرهای ممکن (مسیرهای 5 تایی) در روی تخته بازی رو در یک ساختمان داده (مثلا آرایه) نگهداری می کنیم، (و البته هر مسیر دارای اولویت و جزئیات دیگری است) همچنین خانه های موجود روی تخته بازی هم (بصورت اولویت بندی) بطور جداگانه نگهداری می شوند، پس از انتخاب یک خانه با اولویت بالا در بهترین مسیر ممکن توسط CPU ، اولویت خانه های اطراف خانه انتخاب شده و همچنین مسیرهایی که خانه انتخاب شده در آنها وجود دارد، افزایش ++ یافته... و البته این روند برای انتخاب خانه توسط کاربر، بصورت کاهشی اجرا می شود تا در انتخاب بعدی توسط CPU بهترین خانه از بهترین مسیر ممکن (خانه با بیشترین اولویت از مسیر با بیشترین اولویت ) انتخاب شود و الی آخر...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    سلام.نمي دونم چرا ارور مي ده وقتي مي خوام با وي‍وال استوديو 2008 باز كنم سورستون رو!!
    چي كار بايد بكنمش؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    65

    نقل قول: بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    منم بازش میکنم error می ده چرا؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    بذارین Visual Studio اونو Convert کنه موقع باز کردن...

    اگر هم error ِ دیگه ای می ده عکسشو اینجا بذارین...

  7. #7

    بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    سلام
    امکان داره این برنامه را به زبان C++‎‎ یا cهم بذارین؟
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: بازی دوز TicTacToe با هوش مصنوعی قابل قبول

    هوش مصنوعی خیلی رشته خوبیه، مخصوصا رشته پردازش تصویرش
    در کل کاربرد هوش مصنوعی کلا گستردس و مثل یک ابزار هست که هر شخصی می تونه ازش استفاده خوب یا بد کنه
    در رابطه با هوش مصنوعی آکادمی همراه اول یک مقاله خوب نوشته که واقعا عالی بود
    بهتون پیشنهاد میدم که بخونید ...
    اینم لینکش:
    https://hamrah.academy/blog/artificial-intelligence/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •