نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در نصب component

  1. #1

    مشکل در نصب component

    دوستان سلام
    من SXSkinComponent رانصب کرد موقعی که می خوام برنامه را اجرا کنم پیام خطا میدهد
    به تصویر زیر توجه کنید اشکال از چی هست ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    مسیر Source کامپ,ننت رو به مسیرهای لایبرری دلفی اضافه کنید .
    Tools->Environment Options->Library->LibraryPath

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    در سایت آقای احدی یک مقاله در مورد آموزش نصب کامپونت هست که بدردتون می خوره

  4. #4
    ممنون از پاسخ شما
    منظور شما از Source چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    نقل قول نوشته شده توسط newmefmef مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما
    منظور شما از Source چیه ؟
    همون مسیری که فایلهای pas یا Dcu ، در اونجا قرار داره .
    برای اینکه bpl ساخته شه احتیاج هست که این احتیاج هست که این فایلها در مسیری که باشند که دلفی بتونه اونارو پیدا کنه و کامپوننت رو Build کنه .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    راه ساده تر تمام نوع فایلهایی که ازش خطا می گیره را در شاخه ی LIB در مسیر نصب دلفی کپی کن.
    معمولا فایلهای res,dcu لازمند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    از فایل متنی توضیحات و راهنمای نصب آن استفاده نمایید


    SXSkinComponents

    Installation Order:

    1. Install package from ..\Graphics32_1_8_1_SX2\Packages folder:

    Delphi5: GR32_DSGN_D5.dpk
    Delphi6: GR32_DSGN_D6.dpk
    Delphi7: GR32_DSGN_D7.dpk
    BDS2005 (Delphi): GR32_DSGN_D2005.dpk
    C++‎Builder5: GR32_DSGN_CB5.dpk
    C++‎Builder6: GR32_DSGN_CB6.dpk
    BDS2006 (Delphi&C++‎Builder): GR32_DSGN_BDS2006.dpk

    !!! Remove previous installed Graphics32 package before install !!!

    2. Install package from ..\SXSkinComponents\Packages folder:

    Delphi5: see ..\SXSkinComponents\Packages\readme.txt
    Delphi6: SXSkin_D6_D.dpk
    Delphi7: SXSkin_D7_D.dpk
    BDS2005 (Delphi): SXSkin_D2005_D.dpk
    C++‎Builder5: see ..\SXSkinComponents\Packages\readme.txt
    C++‎Builder6: SXSkin_CB6_D.dpk
    BDS2006 (Delphi&C++‎Builder): SXSkin_BDS2006_D.dpk

    3. Add following paths to Search Path (Tools -> Options -> Library / Paths and Directories):
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2\Packages
    ..\SXSkinComponents
    ..\SXSkinComponents\Packages

    If you added these path in CB6, but however have "Unable to open include file ..." error, then:
    - open Project -> Options -> Directories/Conditionals and add these path to Library path:
    ..\Graphics32_1_8_1_SX2
    ..\SXSkinComponents

    If you can not install GR32_DSGN_D2005 and SXSkin_D2005_D in BDS2005, then:
    - try to install GR32_D2005 and SXSkin_D2005_R first.

    Web Site: http://www.saarixx.info/sxskincomponents/en/
    E-Mail: sxskincomponents@saarixx.info

    Copyright (C) 2006-2007, Alexey Sadovnikov. All Rights Reserved.


    موفق باشید

  8. #8
    سلام
    من ازراهنمایی نصب استفاده کرده بودم ولی فکر کنم مورد شماره سه را درست انجام نداده باشم می شه در اینمورد بیشتر توضیح بدید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    به همون مسیری که گفته برو.
    چن تا Path اونجا هست که با سیمی کالن جدا شدن. برو اونجا و مثل چیزهایی که اونجا نوشته مسیری که سورس کامپوننت را از اونجا نصب کردی یا بعد از نصب اگر به جای دیگه ای کپی کردی را اونجا بنویس.

    دز اصل دلفی مسی یاد شده را یرای جستجوی فایلهای مورد نیاز جستجو می کنه!
    چیزی شبیه تعریف Include در C

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    اگه نمیتونید این کار رو انجام بدید میتونید تمامی فایلهای موجود در پوشه این کامپوننت رو در شاخه Bin دلفی در مسیری که دلفی نصب شده بریزید و از کامپوننت استفاده نمایید . فقط فراموش نشود تمامی فایلها رو بریزید
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. خطای component
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 13:48 عصر
  2. نحوه استفاده از net component
    نوشته شده توسط micy_microgroup در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 16:34 عصر
  3. component های اضافه شده کریستال 10 به vb
    نوشته شده توسط samira2006 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 19 اسفند 1384, 13:23 عصر
  4. بهترین ابزار(component ) برای ساخت یک سند یا فاکتور
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 دی 1383, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •