نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: یک اتفاق عجیب در دستور insert

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    35

    یک اتفاق عجیب در دستور insert

    سلام
    من دستور insert زیر را وارد کردم وبرای پیدا کردن مشکل آن از
    sql query analayzer استفاده کردم که دیدم هنگام جایگذاری مقادیر یک مقدار اضافی درج می کنه و کوتیشن دوم در آخرین مقدار را با اینکه گذاشتم قرار نمی دهد نمی دونم علتش چیه؟
    مقادیر رو در اینجا جدا نوشتم تا به هم نریزه!
     


    cmdinsert1 =
    New SqlCommand("insert into todo1 owner_id,sender,reciever,subject,todo_date,deadlin e,priority,type,expire,is_new,body) values


    "&(" dtrtodo1("owner_id") & "


    'کنترل کننده سیستم'

    '" + ("dtrtodo1("reciever") + "'

    'اخطاریه'
    getdate
    '" + d + "'
    'زیاد'
    'Message'
    ,1,1
    '" +(" dtrtodo1("body + "'

    ' به پایان رسیده و شما پاسخی مبتنی بر انجام آن ارسال نکرده ایدToDoمهلت این '
    و اون چیزی که در qyery هست اینه:
    insert into todo1 owner_id,sender,reciever,subject,todo_date,deadlin e,priority,type,expire,is_new,body) values(6,
    'کنترل کننده سیستم'
    ,'الهام'
    ,'اخطاریه
    ',getdate(),
    '2007'
    ,'زیاد',
    'Message'
    ,1,1,
    ' '
    ,' به پایان رسیده و شما پاسخی مبتنی بر انجام آن ارسال نکرده ایدToDoمهلت این )



    آخرین ویرایش به وسیله سفید برفی : چهارشنبه 18 بهمن 1385 در 10:01 صبح دلیل: به هم ریخته شدن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    دوست عزیز کدتون خوانا نیست لطفاً از تگ کد برای نوشتن کدتون استفاده کنین تا راحتتر بشه کمکتون کرد

  3. #3
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=60694

    پیشنهاد من اینه که هیچ وقت این طوری Query ننویس ، این طوری تو هر برنامه جدیدی که مینویسی کلی دردسر داری!

    در ضمن کدها رو توی تگ کد بذار قابل خوندن باشه!

تاپیک های مشابه

  1. دکمه next , insert و ...
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 16:12 عصر
  2. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  3. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح
  4. insert کردن در پایگاه داده با php
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •