نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نشان دادن اطلاعات درلیست باکس

  1. #1

    نشان دادن اطلاعات درلیست باکس

    لطفا یک راهنمائی درست بکنید؟
    چطورمی تونم درفرم براساس فیلد id f اطلاعات داخل لیست باکسم روببینم
    خواهشا"جوابم روهمین الان بدین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (90.5 کیلوبایت, 33 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    من برای TextBox موجود نام txtID قرار دادم و SourceControl اونو هم برداشتم که قابل تایپ بشه. در روال txtIX_BeforeUpdate هم این کدها رو قرار دادم. اکنون با درج مقدار در تکست و فشردن اینتر در صورتی که مقدار داده شده در لیست باشد به آن ردیف میرود در غیر اینصورت به اولین ردیف میرود.

    Private Sub txtID_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    List6.Recordset.FindFirst "[ID F] = " & txtID
    List6.Selected(List6.Recordset.AbsolutePosition) = True
    End Sub


    امیدوارم مشکلت حل شده باشه.

    دوست عزیز توجه داشته اگر کسی در اینجا جواب درست یا غلط و یا دیر جواب داد شما فقط میتونی تشکر نکنی. اینجا کلاس درس رسمی نیست و کسی هم برای یاد دادن و یاد گرفتن تعهدی نداده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (20.4 کیلوبایت, 33 دیدار)

  3. #3

    نشان دادن اطلاعات درلیست باکس

    سلام دوست عزیر:
    می خواستم که اطلاعات درلیست باکس فیلتربشه یعنی فقط شماره روکه درtxtid انتخاب می کنیم درلیست باکس نشون بده یعنی فیلترکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط fanavar مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر:
    می خواستم که اطلاعات درلیست باکس فیلتربشه یعنی فقط شماره روکه درtxtid انتخاب می کنیم درلیست باکس نشون بده یعنی فیلترکنه
    از طریق کدنویسی میتونی. در رویداد txtID_BeforUpdate قرار بده:

     
    Private Sub txtID_BeforeUpdate(Cancel As Integer)
    If isnull(txtid) then
    List6.RowSource = "SELECT Query3.[ID F], Query3.تولید, Query3.مصرف, Query3.mande FROM Query3;"
    Else
    List6.RowSource = "SELECT Query3.[ID F], Query3.تولید, Query3.مصرف, Query3.mande FROM Query3 WHERE (((Query3.[ID F])= " & txtID & "));"
    End if
    List6.Requery
    End Sub

    اگر خالی باشه همه رو نشون میده.

    (از نامهای فارسی و کارکترهای فاصله و غیره در نام جداول و فیلدها استفاده نکنید. کدنویسی برای خودتون مشکل ساز میشه.)

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    ممنون ازراهنمائی شما :
    اگه لطف کنیدوراه این موردروهم بصورت عملی برام آپلودکنیدسپاسگذارمی شم !
    حال اگه بخواهیم زمانیکه هنوزکدی رودرفیلدtxt idواردنکردیم قسمت لیست باکس خالی باشه وهنگام انتخاب کدلیست باکس فقط اونو نشون بده چطور؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    نقل قول نوشته شده توسط fanavar مشاهده تاپیک
    ممنون ازراهنمائی شما :
    اگه لطف کنیدوراه این موردروهم بصورت عملی برام آپلودکنیدسپاسگذارمی شم !
    حال اگه بخواهیم زمانیکه هنوزکدی رودرفیلدtxt idواردنکردیم قسمت لیست باکس خالی باشه وهنگام انتخاب کدلیست باکس فقط اونو نشون بده چطور؟
    فناور:

    خصوصیت RowSource لیست مربوطه رو از طریق راست کلیک کردن و آوردن Properties پاک کن.
    اینم نمونش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Payam Moradi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    بيرجند
    سن
    40
    پست
    524
    فایل جدید. با نمایش جمع مانده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •