نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: حالت باز شدن فرم ها در حالت های child و parent

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85

    حالت باز شدن فرم ها در حالت های child و parent

    وقتی از mdiParent استفاده میشه اگه یکی از فرم های child رو max کنیم تمام فرمهای بعدی هم که روی اون باز میشن بصورت ماکس باز میشن. حالا ما اگه نخوایم اینطور بشه یعنی فرمهای بعدی یه اندازه خاصی داشته باشن کاری از دستمون بر نمیاد. حد اقل من که نتونستنم. یعنی اگه فرم رو فیکس کنیم باز هم ماکسیمم میشه. حالا اگه ماکسیمم سایز براش تعریف کنیم. دیگه ماکس باز نمیشه اما تمام فرمهای پرنتش رو هم که ماکس هستند بصورت عادی در میاره.
    ضمنا چون از حالت parent و child استفاده میکنم نیمتوم فرم ها رو بصورت مودال show کنم. showdialog تو این حالت جواب نمیده.
    این مشگل حل شدنی هست؟
    لطفا اگه جواب امتحان شده ای دارین من رو هم راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    فکر کنم نشه

  3. #3

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    منظورم رو نفهمیدی!

  5. #5

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    میگم وقتی یه فرم mdivhild رو که دارای یه mdiParnte مشخصه max کنیم. تمام فرمهای mdichildi که همون mdiParent رو دارن به همون وضع در میان. یا اگه یکیشون ماکس باشه و بخوایم یه mdi Child روی اون به حالت معمولی باز کنیم اون هم حالتش معمولی میشه.
    امتحان کن !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430

    از یه تایمر و کد زیر استفاده کن

    سلام
    اگه منظورتون رو درست متوجه شدم باشم مشکل شما اینه که تمام فرمهای چیلد شما از یه windows state پیروی می کنند. یعنی یه windows state برای تمام فرمها.
    شما باید این windows state رو برای هر فرم ایجاد کنید به نحوی که هر کدوم ازفرمها از فیلد خودشون بهره ببرند.
    یه تایمر روی هر کدوم از فرماتون ایجاد کنید سپس کد زیر رو در هر کدوم از فرماتون وارد کنید.
    امیدوارم مشکلتون حل شه.

    PublicClass Form1

    Dim ls As Windows.Forms.FormWindowState
    Dim isactive AsBoolean = True

    PrivateSub Form1_Activated(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Activated
    Me.WindowState = ls
    isactive = True
    EndSub

    PrivateSub Form1_Deactivate(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMe.Deactivate
    isactive = False
    EndSub

    PrivateSub Form1_Layout(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.LayoutEventArgs) HandlesMe.Layout
    Timer1.Enabled = True
    EndSub

    PrivateSub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    If isactive = TrueThen ls = Me.WindowState
    Timer1.Enabled = False
    EndSub

    EndClass



    البته این توضیح رو هم بدم که شما نباید از دستور showdialog برای فرمهاتون استفاده کنید. واسه اونم از کد زیر استفاده کنید.

    Dim fo1 AsNew Form1
    fo1.MdiParent = Me
    fo1.Show()

    کد زیر روی توی فرم پدر بنویسید، یعنی جایی که فرم رو اجرا میکنید. مثلا توی روال button1.click

  8. #8
    سلام
    میخوام وقتی دکمه ثبت رو تو برنامه می زنم یکی به فیلد کدم اضافه بشه
    در ضمن زبان برنامه من vb.net است

  9. #9
    [quote=yasaman1059;360098]سلام
    میخوام وقتی دکمه ثبت رو تو برنامه می زنم یکی به فیلد کدم اضافه بشه
    در ضمن زبان برنامه من vb.net است
    لطفا راهنمایی کنید

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط yasaman1059 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام وقتی دکمه ثبت رو تو برنامه می زنم یکی به فیلد کدم اضافه بشه
    همچنین مقدار این فیلد تو تکست باکسم نشون بده
    در ضمن زبان برنامه من vb.net است

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    همینکه BlackDal میگه
    Dim frm As new Form1
    frm.WindowStatre=FormWindowState.Normal
    frm.MdiParent=Me
    frm.Show()

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط yasaman1059 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام وقتی دکمه ثبت رو تو برنامه می زنم یکی به فیلد کدم اضافه بشه
    در ضمن زبان برنامه من vb.net است
    شما باید Topic جدید باز کنی

تاپیک های مشابه

  1. نمایش درختی parent child
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 09:48 صبح
  2. اضافه کردن منوی فرم child به منوی parent
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 تیر 1386, 01:02 صبح
  3. فرمهای parent و child
    نوشته شده توسط miassus10 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1385, 07:35 صبح
  4. mdi child mdi parent
    نوشته شده توسط ماندانا ایزددوست در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 07:45 صبح
  5. نحوه کار با فرمهای Parent , Child
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •