نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در پر کردن crystalReportViewer با استفاده از Dataset و بانکAccess برای گزارش

  1. #1

    Question مشکل در پر کردن crystalReportViewer با استفاده از Dataset و بانکAccess برای گزارش

    درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

    1. کد زیر رو قبلاً برای گزارش گیری از بانک Sql Server زیاد تو برنامه هام استفاده کردم
    اما الان برای استفاده از Access مشکل داره در واقع Dataset رو پر می کنه اما CrystalReportViewer رو پر نمی کنه و گزارش خالی نمایش می ده ، مشکلش چیه ؟

    private void button_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    string connectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\\Access db\\test.mdb;User ID=Admin;Jet OLEDB:Database Password=ahmad";

    OleDbConnection connection = new OleDbConnection(connectionString);

    OleDbCommand command = new OleDbCommand();
    dataSet1.Reset();
    OleDbDataAdapter Adapter = new OleDbDataAdapter("SELECT ID, FirstName, LastName FROM test WHERE ID = "+Int32.Parse(textBox1.Text)+" ", connection);
    Adapter.Fill(dataSet1);

    string reportPath = Application.StartupPath + "\\" + "CrystalReport1.rpt";
    reportDocument1.Load(reportPath);
    reportDocument1.SetDataSource(dataSet1);
    crystalReportViewer1.ReportSource = reportDocument1;
    }


    2. وقتی فایل rpt. با استفاده از کریستال ریپورت 11 می سازم یعنی بدون استفاده از کریستال دات نت با استفاده از کد بالا هر بار که فرم لود می شه پسورد فایل اکسس رو می خواد و بدون استفاده از Dateset ی که من تو برنامه تعریف کردم تمام رکودهای جدول رو نمایش می ده .
    چی کار باید بکنم ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پر کردن crystalReportViewer با استفاده از Dataset و بانکAccess برای گزارش

    سلام.جوابی برای سوالتون پیدا کردین؟من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.چه باید بکنم؟
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پر کردن crystalReportViewer با استفاده از Dataset و بانکAccess برای گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط karbar987654321 مشاهده تاپیک
    سلام.جوابی برای سوالتون پیدا کردین؟من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.چه باید بکنم؟
    ممنون
    نه من فعلا رو اون پرژه كار نمي كنم اگه پيدا كردم مي ذارم شما هم اگه پيدا كردين اينجا بنويسيد ممكن بدرد كسي بخوره

تاپیک های مشابه

  1. به کاربردن همزمان دو تا فایل Rpt در CrystalReportViewer
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 09:12 صبح
  2. کار با CrystalReportViewer
    نوشته شده توسط hasina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1385, 17:00 عصر
  3. هر کس هر چی در مورد crystalReportViewer می دونه بنویسه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1385, 11:27 صبح
  4. نوشتن dataset در یک فایل Access ؟
    نوشته شده توسط Zarghami_A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •