نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: روش خیلی ساده برای نمایش یک جدول در .net 2005 access

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292

    روش خیلی ساده برای نمایش یک جدول در .net 2005 access

    سلام
    من میخوام موقع زده شدن یک کلید اطلاعات مربوط به یک جدول access را در یه فرم نشون بدم
    در vs2003 با کد زیر میشد این کار رو کرد:
    OleDbConnection * cn = new OleDbConnection(CONNECTION_STRING);
    OleDbDataAdapter * da = new OleDbDataAdapter();
    OleDbCommand * cmd = new OleDbCommand(Query,cn);

    da->SelectCommand = cmd;
    DataSet * dataSet = new DataSet("Students");
    da->Fill(dataSet);
    //there is a DataGrid in the form named DGrid

    DGrid->DataSource = DataSet
    DGrid->DataBind();
    ولی در 2005 متد databind وجود ندارد
    لطفا یه کد خیلی ساده معرفی کنین که همین کار رو در 2005 انجام بده
    زبانش هم مهم نیست هرچی بود خوبه
    با هر کنترلی که بلدید Datagrid یا DataGridView
    فقط خواهشا به صورت کد باشه نه visual


  2. #2
    OleDbConnection cn = new OleDbConnection();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter();
    DataSet ds = new DataSet();

    cn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=MyDB.mdb";
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM Table";
    adapter.SelectCommand = cmd;
    adapter.Fill(ds);
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables[0];

    //Movafagh bashi

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    از بابت کدتون خیلی ممنون

    میشه یه کد ساده هم بزارین که این DataGrid به صورت درختی نباشه؟
    یعنی فقط همون جدولی را که در آن قرار داده ایم باز شده نمایش داده شود(نیازی نباشد که کاربر روی علامت + و سپس نام جدول کلیک کند

    بازم ممنون

  4. #4

    Private
    Sub FillDataUnit()
    DAUnit.SelectCommand.CommandText =
    "Select * from UNITINFO "

    DAUnit.Fill(DSUnit,
    "UNITINFO")
    dgUnit.DataSource = DSUnit.Tables(
    "UNITINFO")
    dgUnit.Columns(0).Visible =
    False

    dgUnit.Columns(1).HeaderText =
    " نام واحد"

    dgUnit.Columns(2).HeaderText =
    "نام اختصاری"

    dgUnit.Columns(3).HeaderText =
    "روزهای کارکرد"

    dgUnit.Columns(3).AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill
    EndSub

  5. #5
    Public Cnn AsNew OleDb.OleDbConnection("Provider=MSDAORA.1;Password=?;User ID=?;Data Source=?")

  6. #6
    Dim DAUnit AsNew OleDb.OleDbDataAdapter("", Cnn)
    Dim DSUnit AsNew DataSet

  7. #7
    Dim DAUnit AsNew OleDb.OleDbDataAdapter("", Cnn)
    Dim DSUnit AsNew DataSet

  8. #8
    Dim DAUnit AsNew OleDb.OleDbDataAdapter("", Cnn)
    Dim DSUnit AsNew DataSet

  9. #9
    Dim DAUnit AsNew OleDb.OleDbDataAdapter("", Cnn)
    Dim DSUnit AsNew DataSet
    دوست عزیز سلام شما باید ابتداری فرمتان زیر وازه کلاس این سه دستور آخر را بگذارید در دستور دایم سی ان ان به جای علامت سئوال متغیر مربوطه را بگذارید البته من برای شما کد وصل شدن به اوراکل راگذاشتم و سپسس تابع فیل را در یک تابع جدید گذاشته البته دیتا وی رو هم باید از قبل تعریف کرده باشی و هر وقت نیاز داشتی دیتا ویو را به این روش صدا بزنی امید وارم به درد بخور باشه اگر مشکلی بود بگو من در خدمتم

  10. #10
    Dim DAUnit AsNew OleDb.OleDbDataAdapter("", Cnn)
    Dim DSUnit AsNew DataSet

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    با سلام

    من کدی که قبلا استفاده کردم اینه:
    فقط هم از یک dataGrid استفاده کردم
    تجربه کار با DataGridView یا DataView را هم ندارم
    در 2003 با همون متد DataBind جدول ساخته میشد. ولی در 2005 جدول به صورت درختی نمایش داده میشه
    من میخوام که خود برنامه به داخل همون جدولی که بهش داده شده Navigate کنه به عبارت دیگر درختی نباشه

    در ضمن کد شما رو امتحان کردم: DataGrid مشخصه ای به نام Columns نداره (نکنه dgUnit چیزی غیر از DATAGrid بوده؟)

    به هر حال ممنون



    String ^ CONNECTION_STRING = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Amoozesh.mdb";
    String ^ Query;
    Query = "SELECT Students.StudentID, Students.FullName, Departments.DepartmentName, Students.Average FROM Departments INNER JOIN Students ON Departments.DepartmentID = Students.DepartmentID";


    OleDbConnection ^ cn = gcnew OleDbConnection(CONNECTION_STRING);
    OleDbDataAdapter ^ da = gcnew OleDbDataAdapter();
    OleDbCommand ^ cmd = gcnew OleDbCommand(Query,cn);

    da->SelectCommand = cmd;
    DataSet ^ dataSet = gcnew DataSet();
    da->Fill(dataSet);

    DGrid->DataSource = dataSet;

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    راه حلی نیست؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    راه حلی نیست؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. چند تا سوال در مورد Access در vb.net 2005
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 00:18 صبح
  2. چگونگی آمار گیری از دیتا بیس access در vb.net 2005
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش VB.NET
    پاسخ: 26
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1385, 18:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •