نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Restart کردن کامپیوتر در 30 ثانیه

  1. #1

    Restart کردن کامپیوتر در 30 ثانیه

    ما برای این کار می توانیم در یک text document بنویسیم shutdown -s و آنرا با فرمت bat. ذخیره کنیم و اگر آنرا اجرا کنیم کامپیوتر در 30 ثانیه Restart می شود
    ولی ما می خواهیم با C#‎ این کار را انجام دهیم و برای این کار این کد را می نویسیم.
    string lines = "shutdown -s.";
    System.IO.StreamWriter file = new System.IO.StreamWriter(@"c:\test.bat");
    file.WriteLine(lines);

    file.Close();
    system.diagnoties.process.start("C:\test.bat");

  2. #2
    می تونستین همون دستور Shutdown رو داخل Start بنویسی برای چی رفتی تو فایل نوشتی بعد فایل رو بازش کردی؟!
    از پارامتر t هم برای دادن Time out می تونین استفاده کنین

  3. #3
    این روش خوبی نیست.چون اولا داری از برنامه shutdown ویندوز استفاده میکنی و ثانیا داری یه فایل میسازی که ممکنه مجوز این کارو خیلی جاها نداشته باشی.
    تو وین 32 برای این کار(خاموش کردن،ریست کردن ،استند بای و لاگ آف) متد داره.لینک های زیر رو ببین:
    http://www.codeproject.com/csharp/ti...ershutdown.asp
    http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...26321&SiteID=1
    و جامعترینش:
    http://www.google.com/search?hl=en&q...uter+with+C%23

تاپیک های مشابه

  1. restart کردن کامپیوتر
    نوشته شده توسط hamoonm در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1384, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •