نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: یک Packer ویژه دات نت

  1. #1

    یک Packer ویژه دات نت (اصلاح شد)

    در یه مورد برام یه پکر لازم شد که البته لارم بود تا مشهور نباشه.
    به خاطر همین یکیش رو خودم نوشتم!
    حالا می خواستم ببینم که تا چه حد امنیت رو تامین میکنه و ارزشش رو داره که کار روی اون رو ادامه بدم؟


    نکته:
    طبق گفته MSDN خاصیت C++‎.NET اینه که به نیاز به پکیج Microsoft.VC80.CRT دارد که می تونید اینجاها پیداش کنید:

    ِDrive:\Microsoft Visual Studio 2005\SDK\v2.0\BootStrapper\Packages\vcredist_x86

    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله SalarSoft : دوشنبه 30 بهمن 1385 در 06:57 صبح دلیل: اصلاح شد!!

  2. #2

  3. #3
    Exception داد!!!!
    pack نکرد!!!
    متن ایراد رو اینجا بنویس!

    در ضمن اگر VS روی سیستم نصب نشده باشد این برنامه به فایل های msvcm80.dll و msvcp80.dll و msvcr80.dll برای اجرا نیاز خواهد داشت!

  4. #4

  5. #5

  6. #6
    از کی تا حالا Exception متن error داره؟؟؟
    شما که پست زدی فکر نکنم نوشتن مثلا Application failed to load کار سختی باشه!!



    به هر حال فکر کنم به این خاطر که نسخه Debug رو داده بودم با مشکل مواجه شدید.
    مجددا برنامه رو آپلود کردم که کامپایل Release است و علاوه بر این فشرده سازی هم بهش اضافه شده.


    طبق گفته MSDN خاصیت C++‎.NET اینه که به نیاز به پکیج Microsoft.VC80.CRT دارد که می تونید اینجاها پیداش کنید:
    ِDrive:\Microsoft Visual Studio 2005\SDK\v2.0\BootStrapper\Packages\vcredist_x86
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

  7. #7

  8. #8
    احتملا منظور شما نسخه قبلی است ! مجددا دانلود کنید!


    روی چند سیستم تست شد و مشکلی نداشت!
    تنها مشکل مربوط به عدم وجود پکیج Microsoft.VC80.CRT است که نحوه تهیه رو توضیح دادم.

  9. #9

  10. #10
    dot net 2003 چی؟ من امتحان کردم کار نمی کنه. با خطای System.BadImageFormatException

  11. #11
    با توجه به نوع فراخوانی و اجرای فایل های پک شده. این پکر فقط بر روی برنامه های تحت dotNET 2 کار خواهد کرد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    سلام
    من امتحان کردم به خوبی کار کرد! احسنت برنامه ی قشنگی بود!
    اگر قصده استفاده ی تجاری ازش رو نداری ممنون میشام اگر Source کد رو هم بزاری!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    میشه به این نرم افزار برای کد کردن اطمینان کرد ؟
    آیا کسی امتحان کرده؟
    آیا این برای vb.net هم کار میکنه؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397
    پکری که تو صفحه اول معرفی شد کار میکنه ، تقریبا" می شه گفت عالیه

تاپیک های مشابه

  1. DLL Packer
    نوشته شده توسط Pioneers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 خرداد 1386, 23:29 عصر
  2. NET Packer.
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 11:23 صبح
  3. معرفی Packer ها
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1383, 14:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •