صفحه 8 از 8 اولاول ... 678
نمایش نتایج 281 تا 307 از 307

نام تاپیک: اخبار Borland/CodeGear (قدیمی)

  1. #281

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اقاي كشاورز تاپيك من چرا حذف شده من كه نوشته بودم نميدونستم كجا بايد بنويسم خواهش ميكنم جواب تاپيكو بديد خيلي فوري احتياج دارم
    دوست عزیز، در دلیل حذف پست شما نوشته شده:
    "در یک تاپیک جدید در زیرگروه مباحث عمومی دلفی مطرح کنید"

    در ضمن، دقت داشته باشید که تاپیک با پست فرق میکنه. تاپیک یک موضوع جدید هست، مثل این تاپیک که موضوعش اخبار دلفی هست؛ پست یک مطلبی هست که در تاپیک توسط یک کاربر ارسال میشه، مثل همین پستی که من دارم ارسال می کنم، یا پست شما که حذف شد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  2. #282

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Midas Speed Fix

    توضیحات مربوطه:
    http://andy.jgknet.de/blog/?p=431

    لینک دانلود:
    http://andy.jgknet.de/blog/?p=437

    من نمی دونم اگر این طرف نبود، CodeGear چیکار می کرد! حالا خوبه دیگه کارمند CodeGear نیست و به یک شرکت دیگه رفته که اینقدر باگ های دلفی را اصلاح میکنه، اگر هنوز توی CodeGear کار می کرد، چی می کرد؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #283

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Roadmap جدید برای Delphi Prism منتشر شد:
    http://dn.codegear.com/article/39265


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #284

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    خب، مشکل اون خطای آزار دهنده Error Insight هم ظاهرا برطرف شد. همون خطایی که حتی زیر عباراتی تعریف شده هم گاهی اوقات خط قرمز می کشید و می گفت یونیت مربوطه پیدا نشده! البته این خطا اشکالی در کامپایل ایجاد نمی کرد، و همیشه هم رخ نمی داد، ولی خیلی آزار دهنده بود:
    http://andy.jgknet.de/blog/?page_id=246


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #285
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    خب، مشکل اون خطای آزار دهنده Error Insight هم ظاهرا برطرف شد. همون خطایی که حتی زیر عباراتی تعریف شده هم گاهی اوقات خط قرمز می کشید و می گفت یونیت مربوطه پیدا نشده! البته این خطا اشکالی در کامپایل ایجاد نمی کرد، و همیشه هم رخ نمی داد، ولی خیلی آزار دهنده بود:
    http://andy.jgknet.de/blog/?page_id=246
    آقای کشاورز دست درد نکنه

    من همیشه گیر این خطا بودم و هیچ طوری هم صحیح نمی شود.

    ببخشید امکانش هست در مورد سازنده (همین فردی که درموردش تو پست قبل گفته بودید) یه خورده توضیح بدید

    با تشکر

  6. #286

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    امکانش هست در مورد سازنده (همین فردی که درموردش تو پست قبل گفته بودید) یه خورده توضیح بدید
    خودش احتمالا در سایت خودش درباره خودش توضیح داده. یکی از برنامه نویسان سابق Borland هست، که هنوز از دلفی زیاد استفاده میکنه، و ارتباطات بسیار نزدیکی هم با توسعه دهندگان فعلی دلفی داره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #287
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    این هم IDE Fix Pack 2009 2.4


    The IDE Fix Pack 2009 installs is a DLL-Expert that fixes the following Delphi/C++‎Builder 2009 bugs at runtime. All changes are done in memory. No file on disk is modified. None of your projects are modified or benefit from the IDE Fix Pack.
    Error Insight defines VER190 instead of VER200
    QC #37462: IDE may select the wrong file when performing a ctrl + left-click on a filename in the editor
    QC #67351: Debugger invokes anonymous method by itself
    QC #22880: Cannot resolve unit name
    QC #58045: Component captions and component icons disappear from form designer
    QC #50278: IDE Compiler opens all files in ReadWrite mode and blocks command line compiler
    QC #69456: IDE dead lock when updating the editors
    QC #55910: TDBText.Color always reverts to Parent.Color
    QC #68647: Infinite loop in Forms.GetNonToolWindowPopupParent
    QC #68740: Lost focus after TOpenDialog when MainFormOnTaskBar is set
    QC #59963: Closing non-modal forms after a task switch can deactivate the application
    QC #66892: Closing forms deactivates the application (missing “stdcall”)
    QC #64484: SysUtils.Abort can raise an AccessViolation
    QC #56252: TPageControl flickers a lot with active theming
    QC #68730: TLabel is not painted on a themed, double-buffered TTabSheet in Vista

    دانلود
    http://andy.jgknet.de/blog/?page_id=246


    فقط من نمی دونم چرا در صفحه About دلفی توضیحی که درباره این بسته داده این هست که میگه " استفاده با ریسک خودتان" چرا ؟

  8. #288
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    باز هم نسخه جدید IDE Fix Pack 2009


    دانلود

  9. #289

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    فقط من نمی دونم چرا در صفحه About دلفی توضیحی که درباره این بسته داده این هست که میگه " استفاده با ریسک خودتان" چرا ؟
    برای اینکه اینها Updateهای رسمی دلفی نیستند. Andy هم کارمند CodeGear نیست. خودش وقت میزاره، باگ هایی را پیدا میکنه، و برای آنها اصلاحیه هایی می نویسه. اگر کسی دوست داشت، میتونه از این اصلاحیه ها استفاده کنه، ولی مسئولیتی برای نویسنده آن نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  10. #290

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نسخه جدیدی از Delphi Prism با نسخه 3.0.17 برای دانلود ارائه شد:



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #291

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Embarcadero در حال ثبت نام درخواست جهت شرکت در تست نسخه جدید Delphi و C++‎ هست.
    http://www.embarcadero.com/products/beta_programs.php

    این نسخه جدید که Weaver نام گذاری شده اطلاعات دقیقی در مورد امکانات آن در دست ولی آنچه که انتظار میره قابلیت کامپایل 64bit است. البته این فقط در حد نسخه نمایشی کامپایلر خواهد بود و امکان اشکال زدایی (debug) در این حالت وجود نخواهد داشت.
    این نسخه بتا از دلفی احتمال زیاد اواسط سال 2009 عرضه خواهد شد.
    http://www.delphi.org/2009/03/delphi-weaver-beta-coming

    برای ارسال نظرات خود در مورد آنچه که از نسخه جدید دلفی انتظار دارید به اینجا مراجعه کنید:
    http://delphi.uservoice.com/pages/general
    آخرین ویرایش به وسیله SalarSoft : شنبه 15 فروردین 1388 در 22:43 عصر

  12. #292

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    آپديت 2 راهنمای دلفی 2009 :

    http://altd.embarcadero.com/download/Delphi_C++‎Builder2009/Delphi_CBuilder2009HelpUpdate2.zip

  13. #293

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Embarcadero در حال ثبت نام درخواست جهت شرکت در تست نسخه جدید Delphi و C++‎ و Delphi Prism هست.
    http://www.embarcadero.com/products/beta_programs.php

    این نسخه جدید که Weaver نام گذاری شده اطلاعات دقیقی در مورد امکانات آن در دست ولی آنچه که انتظار میره قابلیت کامپایل 64bit است. البته این فقط در حد کامپایلر خواهد بود و امکان اشکال زدایی(debug) در این حالت وجود نخواهد داشت.
    Weaver فقط نسخه بعدی Delphi for Win32 هست، نه Delphi Prism.

    همچنین Roadmap های این دو محصول به روز شده است:
    Delphi Roadmap

    Delphi Prism Roadmap
    مطلب نوشته شده توسط Nick Hodges به عنوان RoadMap دلفی نیست! در اون مطلب فقط به کاربران اطلاع داده شده که CodeGear برنامه ایی برای اعمال تغییرات گسترده در کامپایلر دلفی داره، تا بتونند شتیبانی از چند پلت فرم، و قابلیت های زبانی جدید به آن اضافه کنند. در همین راستا، پشتیبانی کامل از 64 بیتی که قرار بود در نسخه آینده دلفی ارائه بشه (اواسط 2009)، به نسخه بعدتر (2010) موکول شده. Weaver بخش هایی از تغییرات اعمال شده بر روی کامپایلر را عرضه میکنه، به اضافه یک نسخه Preview از کامپایلر 64 بیتی. احتمالا DPL هم که به دلفی 2009 نرسیده بود، در این نسخه عرضه میشه. نسخه بعد از Weaver که در سال 2010 منتشر میشه، دارای کامپایلر جدید، و پشتیبانی کامل از 64 بیتی خواهد بود.
    RoadMap رسمی دلفی احتمالا در کنفرانس Delphi Live، که یکی دو ماه دیگه در آمریکا برگزار میشه، معرفی میشه.
    هنوز قابلیت های جدیدی که به کامپایلر جدید اضافه خواهند شد، اعلام نشدند. شایعاتی هست که احتمالا کامپایلر جدید بر اساس LLVM هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #294
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    برای اینکه اینها Updateهای رسمی دلفی نیستند. Andy هم کارمند CodeGear نیست. خودش وقت میزاره، باگ هایی را پیدا میکنه، و برای آنها اصلاحیه هایی می نویسه. اگر کسی دوست داشت، میتونه از این اصلاحیه ها استفاده کنه، ولی مسئولیتی برای نویسنده آن نیست.
    پس با این حساب نمی شه روش حساب کرد ! راستی مگه هسته کرنل و کامپایلر دلفی open source هست که هر کی از راه می رسه واسه خودش Update تولید می کنه ؟!

  15. #295

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    پس با این حساب نمی شه روش حساب کرد !
    به گفته کارمندان CodeGear، این فرد هنوز ارتباطات نزدیکی با تیم توسعه دهنده دلفی داره، برای انتشار این Bug fixها با تیم توسعه دهنده دلفی در تعامل هست.

    راستی مگه هسته کرنل و کامپایلر دلفی open source هست که هر کی از راه می رسه واسه خودش Update تولید می کنه ؟!
    نه؛ این فرد در واقع IDE دلفی را Patch میکنه. Updateهایی که ارائه میکنه بصورت unofficial هستند. این Patchها یا به IDE دلفی مربوط میشند، یا به RTL، و با کامپایلر کاری ندارند. برای IDE دلفی، یک Design Time Package مینویسه که بصورت plug-in با IDE دلفی لود میشه، و باگ های مربوطه را Patch میکنه. برای RTL هم یونیتی ارائه میکنه که با اضافه کردنش به پروژه، باگ های مربوطه در RTL را بصورت runtime برطرف کنه. از اونجایی که این Patchها تغییر روی سورس کدهای RTL دلفی، یا فایل های باینری IDE دلفی اعمال نمی کنند، نصب کردن آنها خیلی راحت انجام میشه، و در صورت ارائه Bug Fix رسمی از طرف CodeGear هم میشه خیلی راحت آنها را غیرفعال کرد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  16. #296

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    Weaver فقط نسخه بعدی Delphi for Win32 هست، نه Delphi Prism.


    مطلب نوشته شده توسط Nick Hodges به عنوان RoadMap دلفی نیست! در اون مطلب فقط به کاربران اطلاع داده شده که CodeGear برنامه ایی برای اعمال تغییرات گسترده در کامپایلر دلفی داره، تا بتونند شتیبانی از چند پلت فرم، و قابلیت های زبانی جدید به آن اضافه کنند. در همین راستا، پشتیبانی کامل از 64 بیتی که قرار بود در نسخه آینده دلفی ارائه بشه (اواسط 2009)، به نسخه بعدتر (2010) موکول شده. Weaver بخش هایی از تغییرات اعمال شده بر روی کامپایلر را عرضه میکنه، به اضافه یک نسخه Preview از کامپایلر 64 بیتی. احتمالا DPL هم که به دلفی 2009 نرسیده بود، در این نسخه عرضه میشه. نسخه بعد از Weaver که در سال 2010 منتشر میشه، دارای کامپایلر جدید، و پشتیبانی کامل از 64 بیتی خواهد بود.
    RoadMap رسمی دلفی احتمالا در کنفرانس Delphi Live، که یکی دو ماه دیگه در آمریکا برگزار میشه، معرفی میشه.
    هنوز قابلیت های جدیدی که به کامپایلر جدید اضافه خواهند شد، اعلام نشدند. شایعاتی هست که احتمالا کامپایلر جدید بر اساس LLVM هست.
    درسته!
    البته هدف انعکاس خبر بود و مثل اینکه جناب Jim McKeeth اشتباه کردن و من هم که roadmap ها رو نخونده بودم!

    همچنین update 3 به صورت مخفیانه به بیرون درز کرده. این بروز رسانی که از فروم زیر می تونید دانلود کنید:

    -------

    مسئولیت مشکلات استفاده از این update به علت غیر رسمی بودن به عهده خودتان خواهد بود.
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : یک شنبه 16 فروردین 1388 در 01:43 صبح دلیل: به علت اینکه لینک به یک سایت معروف Warez بود، حذف شد

  17. #297
    کاربر دائمی آواتار taknegaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    CodeGear RAD Studio 2010 v14.0.3391.20582 !



    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/boost_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/adodbxclientdriver.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/setupRdebug.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbpack_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bcbwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bcbwin32xz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bcbwin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bde_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bde.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdecommon%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdecomponentsnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdpnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdecommon_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/blackfishsqlarchent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/blackfishsqlpro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/blackfishsql.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/bdecommon_pro%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/borland%20database%20engine%20professional%20engli sh.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/boost%20installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codeguard.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_bcbw32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_bcbw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_csharpx%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_csharpx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_delphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_delphicom%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_delphix%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization_net.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualizationx%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualization.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualizationx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/codevisualizationz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corba.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/core%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corecx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corecy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/coredelphi%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/coredelphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/coredelphibcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenetx%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenetx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/core.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenety%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenety.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenetz%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corenetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corewin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corewin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corewin32xyz%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corewin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corex.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corez.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/csharp%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/corey.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/csharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/database.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/databasedesktop.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/databasedesktop%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/databasew32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/databasenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/datasnapcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dataexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/datasnapwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/datasnapwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/db2dtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbexplr.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbexpress.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbexpressxyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/db%20pack%20installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbgow32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbgonet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbtestdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbtestwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbtestwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasadotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasacommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasawin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasawin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxclientdriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxclientdriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxclientdriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxcommondriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxcommondriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxcomponentsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdb2common.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdb2dotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxcommondriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdb2win32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdriversent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxdb2win32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinformixdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinformixcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinformixwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinterbasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinterbasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinformixwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinterbasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmssqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmssqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxinterbasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmssqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmssqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmysqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmysqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmysqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxoraclecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxoracledotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxmysqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxoraclewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxoraclewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dbxwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/delphinet%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/delphiwin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/delphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/delphiwin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/demeanor%20installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/demeanor.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dsproviderclient.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dsproviderclientsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/dunit.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/etm.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/htmldesigner%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/htmldesigner.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxbcbwin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxnet%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/boost.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxw32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxw32xyz%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ibxw32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/indy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/indybcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/indynet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/imagefiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/indywin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/internetcontrols.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/indywin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/internetctrlswin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/internetctrlswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/intraweb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/itebcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ite.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/itewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/iwnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/iwbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/iwwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/iwwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/mdlimport.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/microsoft%20dexplorer%202008.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/msaccessdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/eco%20installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/msofficecontrolscore.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/msofficebcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/mssqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/mysqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/msofficedelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/programfiles%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/orcldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/programfiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/querybuilder.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ribboncontrolsbcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ribboncontrolsw32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/ribboncontrolsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sampledatafiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sampleprograms.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/microsoft%20dexplorer%202005.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/rave%20reports%20installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/samplesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/samples.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/samplescsharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/simpledsvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/simpledsvcldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/simpledsvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/soapwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sourcefilesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sourcefilesdelphinet%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/samplesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sourcefileswin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sourcefilesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sqlbuilder%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/starteam.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sybasedtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/sourcefileswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/transmogrifierd.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/samplesdelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/transmogrifierc.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/unittesting.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/unittesting_bcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/transmogrifierdx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/transmogrifiern.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/vbsupport%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/vcldotnetruntimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/webappdebugger.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/xmlmapper.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/vclwin32runtimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/Help_Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpfiles%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpwin32%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpcommon%20english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/14.0.3391.20582/helpcommon.7zip







  18. #298

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    CodeGear RAD Studio 2010 v14.0.3391.20582 !
    البته نسخه بتا.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  19. #299

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    افرادی که در برنامه تست نسخه بتا Delphi Weaver مشارکت می کنند، نامه ایی با مضمون زیر از Nick Hodges دریافت می کند، که درباره امکاناتی که قرار هست در این نسخه از دلفی ارائه بشند، توضیح میده.
    با توجه به اینکه قبلا هم اعلام شده بود که Delphi Weaver یک Major Update برای دلفی نیست، و قرار هست به عنوان یک نسخه میانی بین دو نسخه بزرگ دلفی (دلفی 2009، و نسخه ایی که در سال 2010 با کامپایلر جدید ارائه میشه) عرضه بشه، امکانات لیست شده در این نسخه قابل توجه هستند. البته دقت کنید که قرار هست این امکانات در این نسخه آماده بشند، ولی ممکن هست به هر دلیلی، برخی از آنها در نسخه نهایی وجود نداشته باشند؛ در واقع وجود آنها در نسخه بعدی دلفی تضمین نمیشه، بلکه سعی میشه که این امکانات به این نسخه برسند.

    متن نامه:

    Hey folks -- Welcome to the Weaver Field Test. I wanted to take this opportunity to give you a bigger picture view of what this release will cover, what the themes are, and what the specific new features will be. In general, this release won’t necessarily be the “big splash” release that others have been. We are trying to focus on some "less splashy" features this time -- sort of like with Delphi 7. The “big splash” stuff will be coming next year (and it is planned to be a /big/ splash for 2010, more on that later.....) I’ll describe what is planned for the release – keep in mind that the early betas won’t have all of the features yet.

    As always, these are plans, and they are subject to change. It's my hope that this list is not complete and that we may actually sneak in a feature or two more (especially from the "small stuff" list....) but don't count on it. ;-)

    First, the major themes of the release will be;

    * Usability
    * Team Development
    * Connectivity

    For usability, we have worked hard to find “little things” in the IDE that have been bugging people for a long time. Historically, we’ve focused on “big” features, and the list of “medium” and “small” features has been neglected. This time around, we’ve tried to pay attention to a lot of those “medium” and “small” features, and hopefully you’ll see those. If you have some of those things you’d like to see implemented, let me know and we’ll see if we can get them done. It’s my hope that the end result will be a feeling that we have “paid attention to the little things” and made the IDE more of a pleasure to use. Your feedback in this area is highly desired.

    For Team Development, we are planning on providing an Open Tools API for source control management, and then providing an implementation for SVN of that OTAPI. In addition, we’ll be working with a number of other vendors to implement the OTAPI for SCM as well. If you are an SCM vendor, we definitely want to hear from you. If you are an SVN user, we want to hear from you, too.

    For connectivity, we plan on supporting client development for SOAP 1.2, and continued development of DataSnap to include the HTTP protocol, and the ability to control the data stream. In addition, we plan to have all of our dbExpress drivers to the latest versions of their respective databases. In addition, we plan to finally provide a dbExpress driver for Firebird.

    A more general look at what we are planning:

    Quality -- Quality will continue to be at the top of the feature list. We will not compromise quality. If you feel like we are, please shout loud and clear. We work hard to limit the feature set to ensure that what we deliver is of high-quality. We clearly recognize that quality is critical to the success of the product. We feel like we've made a lot of progress in this area in the last three years, and we want to continue with that. That doesn't mean that we won't ship with bugs -- we will -- but we will do everything in our power to ship a quality product that is viewed by our customers as such.

    IDE Features

    Source Control Management

    * Weaver will provide an Open Tools interface for supporting Source Control Management via the IDE and the Project Manager.
    * We'll provide an implementation of that interface to support Subversion We'll ship and install Subversion for those customers that want it in order to provide a complete, out of the box solution

    Debugger

    * Numerous debugger user interface improvements
    * An OTAPI framework for enabling debugger visualizers so that specific data types can be viewed in the debugger in their "actual" format
    * Provide a number of implementations that enable viewing basic types Example: TStringList, Bitmaps, JPEGs, etc.

    Usability

    These features will include:
    * A user-defined number of most-recently-uses (MRU) items in the IDE
    * Custom color settings in the Code Editor
    * Better handling of saving multiple changed files (i.e. adding "Yes to All" and "No to All" buttons to save dialogs in the Project Manager
    * Indenting selected code chunks with the Tab key
    * Improvements to the event log including easier navigation, copying, and display of long items
    * Usability improvements to Class Completion
    * Usability improvements to Code Completion
    * Usability improvements to the code searching feature
    * Additional Live Templates
    * Big improvements to the XML Databinding wizard
    * Usability improvements to the Tool Palette
    * Usability enhancements to the Project Manager
    * Automatic migration of settings from previous versions upon first run of the product

    Database Features

    Connectivity
    * Support for a dbExpress driver for Firebird
    * Update all dbExpress drivers to support the latest version of their respective RDBMSs
    * Inclusion of the source for MIDAS.DLL

    DataSnap Updates

    The following features are planned for future versions of DataSnap:
    * Support for encryption/compression
    * Implement callbacks, asynchronous method execution
    * Security and authentication
    * Monitoring and session management
    * Add transport protocols (http, https)
    * Exposing Custom Methods written in C++‎ in DataSnap Servers

    SOAP

    * Support for Web Service clients that support SOAP 1.2.

    VCL/RTL/Compiler/Language

    * Mouse and Touch Gesturing engine for VCL controls
    * Support for Windows 7 APIs
    * Basic support for Direct2D (e.g., TDirect2dCanvas and TDirect2DPaintbox, etc).
    * Multiple "small" changes to VCL to make it more powerful

    Delphi Compiler

    *Enhanced RTTI support.

    C++‎ Compiler

    * Generation of XML Documentation from Source
    * Method RTTI for public and published methods of TObject-derived classes (to enable * *C++‎ Custom Methods in DataSnap Servers)
    * C++‎ Class Browser.
    * Misc. Fixes, especially in the area of Object Lifetime management & Exception Handling.

    --
    Nick Hodges
    Delphi Product Manager
    Embarcadero


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  20. #300

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Update 3 از دلفی 2009 ظرف چند روز آینده رسما منتشر میشه. قبلا برای مدتی لیست Bug Fixهای انجام شده در این نسخه بر روی سایت CodeGear منتشر شده بود که بعدا از سایت برداشته شد. اما همچنان از طریق Google Cache در دسترس هست:
    http://209.85.229.132/search?q=cache:7GraBZSfAEoJ:www.codegear.com/article/39387+Delphi+2009+%2B%22Update+3%22+Beta+bug+fixed &cd=5&hl=en&ct=clnk

    به نظر میاد که در این آپدیت سعی شده که اکثر مشکلات گزارش شده مربوط به پشتیبانی از Generics در دلفی 2009 برطرف بشند. البته لیست باگ های برطرف شده طولانی هست، و این آپدیت حجم بزرگی خواهد داشت.

    دلفی 2009 نسخه پایدار و خوبی هست، اما نصب این آپدیت ها مشکلات متفرقه ایی را که گزارش شده بودند را به حداقل می رساند، و پایداری بسیار بالاتری به ارمغان می آورد. آپدیت 2 مربوط به Help دلفی 2009 هم عملا بعد از سال ها راهنمایی ارائه می کند که بهتر از راهنمای دلفی 7 هست. در این نسخه همه داده های موجود در راهنمای دلفی 7 به اضافه مثال های بیشتر، و راهنمای مربوط به قابلیت های جدید اضافه شده به دلفی 2009 موجود هست.
    این راهنما از طریق وب سایت CodeGear هم بصورت HTML در دسترس هست، و می توانید بصورت Online هم به آن دسترسی داشته باشید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  21. #301

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Project CrossTalk

    CrossTalk is a project for Delphi that allows native Delphi code to consume .NET code in a very transparent way, very much like referencing a package. Select .NET classes you want to use from Delphi, and that's it. Very much like in C#‎, or VB.NET. Or at least as close as possible without Delphi being managed code.



    لینک خبر:
    http://www.atozed.com/CrossTalk/Blog/20090503.EN.aspx


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  22. #302

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نمونه ایی از کدی که با کمک CrossTalk نوشته شده:
    http://wiert.wordpress.com/2009/05/0...ced-crosstalk/

    در این کد یونیت CT_System_Text.pas مربوط به CrossTalk هست، و کلاس StringBuilder مربوط به دات نت را فراهم میکنه. همانطور که می بینید، در کد به راحتی شی ایی از کلاس StringBuilder مربوط به دات نت ساخته شده، و مثل یک شی عادی دلفی ازش استفاده شده. البته بدون نیاز به آزاد کردن شی، چون اشیاء دات نت بطور خودکار آزاد میشند.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  23. #303

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Borland توسط شرکت انگلیسی Micro Focus خریداری شد:
    http://www.techworld.com/application...27&pagtype=all

    البته این خبر تاثیری بر دلفی، C++‎ Builder، JBuilder یا سایر ابزارهای توسعه ایی که Borland سابقا عرضه می کرد نداره، چون این مجموعه ابزارها تحت نام شرکت CodeGear دو سال پیش از Borland جدا شدند، و پارسال به شرکت Embarcadero پیوستند، و الان هم با خوبی و خوشی به کار خودشان ادامه میدند. ولی اوضاع Borland بعد از این جدایی هر روز بدتر و بدتر شد، تا اینکه بالاخره فروخته شد!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  24. #304

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    آخرین ویرایش به وسیله Ahmad Chehreghani : سه شنبه 22 اردیبهشت 1388 در 01:30 صبح

  25. #305

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    سلام،

    با توجه به طولانی شدن این تاپیک (31 صفحه)، و اینکه بسیاری از اخبار این تاپیک در حالت فعلی از چشم کاربران پنهان می ماند، تصمیم گرفتم که این تاپیک را قفل کنم، و از این به بعد، اخبار مرتبط با دلفی را در تالار "تازه های دنیای کامپیوتر و فناوری" مطرح کنیم. اینطوری کاربران راحتر در جریان اخبار مختلف پیرامون دلفی و CodeGear قرار می گیرند.
    هر چی باشه، اخبار مرتبط با دلفی بیشتر از اخبار مرتبط با انتشار فلان نسخه فایرفاکس و IE، یا اخبار مرتبط با شروع به کار مایکروسافت برای ساخت فلان سیستم عامل، به مباحث مطرح در سایت برنامه نویس نزدیک هستند.

    پس اگر دوستان تصمیم به انتشار خبری درباره دلفی یا CodeGear دارند، آن را در تالار "تازه های دنیای کامپیوتر و فناوری" مطرح کنند.

    موفق باشید


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  26. #306

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    دوستانی که قصد انتشار اخبار دلفی در تالار "تازه های دنیای کامپیوتر و فناوری" را دارند، لطفا حتما برای تاپیک ایجاد شده دو تگ "اخبار دلفی" و "دلفی" را به لیست Tagهای تاپیک اضافه کنند، تا جستجو برای اخبار دلفی در آن تالار برای کاربران آسانتر شود.

    با تشکر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  27. #307

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    برای مشاهده لیستی از تاپیک های مرتبط با اخبار دلفی به لینک زیر مراجعه کنید:
    https://barnamenevis.org/tags.p...84%D9%81%DB%8C


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

صفحه 8 از 8 اولاول ... 678

تاپیک های مشابه

  1. There comes CodeGear
    نوشته شده توسط vcldeveloper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1385, 09:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •