صفحه 5 از 8 اولاول ... 34567 ... آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 307

نام تاپیک: اخبار Borland/CodeGear (قدیمی)

  1. #161

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    بالاخره، تکلیف DataSnap در Tiburon هم داره مشخص میشه:
    Tiburon DataSnap enhancements


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  2. #162

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #163

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Help و Documentation مربوط به محصولات CodeGear بصورت Online در اختیار کاربران قرار گرفت:
    Embarcadero CodeGear Documentation


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  4. #164

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    این هم یک Screenshot از Tiburon:


    به کنترل های Ribbon در تصویر دقت کنید، این کنترل ها توسط CodeGear ایجاد شدند و در Tiburon می تونید بدون نیاز به نصب کامپوننت 3rd Party، رابط کاربری Ribbon درست کنید.
    در ضمن، به قابلیت یونی کد هم توجه کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #165

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    كلاس TStringBuilder هم جالبه،
    اميدوارم دلفی 2009 راهنمای جامع و سريعی همراهش باشه و تمام ويژگی‌هایی كه به دلفی 2009 اضافه شده در نهايت كامل و يكجا منتشر بشه.

  6. #166

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    Tiburon, Delphi 2009/C++‎Builder 2009, Preview Information
    ----------

    Here Comes Tiburon
    http://blogs.codegear.com/nickhodges/2008/07/15/39066

    Tiburón - String Theory
    http://blogs.codegear.com/abauer/2008/07/16/38864

    Tiburón Preview: TButtonedEdit
    http://blogs.codegear.com/seppybloom/2008/07/18/37605

    Some new and enhanced VCL components coming in Tiburon
    http://dn.codegear.com/article/38349

    New Language Construct for Exit
    http://blogs.codegear.com/nickhodges/2008/07/22/39079/

    Boost support in Tiburon C++‎Builder 2009
    http://blogs.codegear.com/davidi/2008/07/21/38911/

    Tiburon Preview: Vista Wait Chain Traversal
    http://blogs.codegear.com/chrishesik/2008/07/21/34833/

    Tiburon DataSnap enhancements
    http://blogs.codegear.com/steveshaug...8/07/20/38912/

    Tiburon - more about DataSnap
    http://blogs.codegear.com/andreanola...bout-datasnap/

    Tiburon/C++‎Builder - soon with live UML modeling
    http://blogs.codegear.com/davidi/2008/07/17/38902

    Tiburon’s LoadFromFile and SaveToFile for Unicode characters
    http://blogs.codegear.com/davidi/2008/07/15/38898

    Unicode database support in Tiburon for Delphi and C++‎
    http://blogs.codegear.com/davidi/2008/07/15/38895

    Don’t Get Caught with Boxes
    http://blogs.codegear.com/nickhodges/2008/07/17/39073

  7. #167

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    ماركو كانتو مشغول نوشتن يك كتاب 300 صفحه‌ای در مور Tiburon است :
    Busy Writing Tiburon Book

  8. #168

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    سلام.این نسخه Tiburon کی منتشر میشه؟؟

  9. #169
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    احتمالا در 2009 منتشر میشه.

  10. #170

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    احتمالا در 2009 منتشر میشه.
    فکر نکنم تا اون موقع طول بکشه. احتمالا در سه ماهه آخر 2008 منتشر میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #171

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear


  12. #172
    کاربر دائمی آواتار taknegaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear


  13. #173

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اطلاعات بیشتر درباره کنترل های Ribbon در Tiburon:
    http://www.flickdotnet.de/index.php/...bbon-controls/


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #174
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    متاسفانه کنترلهای Ribbon اش راست به چپ رو پشتیبانی نمی کنند، انگار همیشه باید یه نقصی وجود داشته باشه

  15. #175
    کاربر دائمی آواتار Delphi Skyline
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,174

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    component هایی برای ریبون تحت دلفی اومده . الزامی برای استفاده از این و منتظر ماندن نیست فعلا.

  16. #176

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    component هایی برای ریبون تحت دلفی اومده . الزامی برای استفاده از این و منتظر ماندن نیست فعلا.
    بله برای ما نیست، ولی برای اون کسی که خارج از ایران زندگی میکنه و کنترل های TMS یا DevExpress را خریداری نکرده، یک حسن محسوب میشه.
    برای ما هم خوبه، چون بجای استفاده از روش های من درآوردی مثل TMS و DevExpress، اومده Ribbon رو با استفاده از ActionList پیاده سازی کرده.

    متاسفانه کنترلهای Ribbon اش راست به چپ رو پشتیبانی نمی کنند، انگار همیشه باید یه نقصی وجود داشته باشه
    فکر نکنم هیچ کنترل Ribbon راست به چپی در بازار باشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  17. #177

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    يكی از علاقه‌مندان دلفی، عمده بی‌ميلی خودش رو نسبت به دلفی 2007 سرعت پائين اون در هنگام نصب عنوان كرده و اين مورد رو با سرعت خوب دلفی 2009 در زمان نصب مقايسه كرده : Delphi 2009 (beta): Installation speed has been improved a lot!


    اين شخص هم در تائيد اين بهبود مطالبی رو ارائه كرده :
    Delphi 2009 beta: Installation improvements
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : چهارشنبه 23 مرداد 1387 در 07:43 صبح

  18. #178

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اين هم معنی نام Tiburon
    The city's name comes from the Spanish word tiburón, which means shark


    Tiburon, California

  19. #179

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    در مطلبی كه ماركو كانتو تو وبلاگش منتشر كرده، از قول Nick Hodge نوشته كه :
    نسخه‌های جديد، دلفی 2009 و همچنين سی ++ بيلدر 2009 نام دارند، ميشه اونها رو به صورت محصولات جداگانه خريداری كرد يا اينكه هر دو رو در يك IDE داشت. در كنار نسخه‌های Enterprise و Developer نسخه‌ی ديگری به نام Architect وجود دارد كه شامل ER/Studio (محصولی برای ديتا مدلينگ كه بايد چيزی شبيه به CASE Studio باشه) هست، اين نسخه ها هيچكدام NET. رو پشتيبانی نمی‌كنند و نيك به اين موضوع اشاره كرده كه برنامه‌هایی برای پشتيبانی از NET. وجود دارد.

  20. #180

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اعلام تاريخ انتشار دلفی 2009 و سی++ بيلدر 2009 :
    Embarcadero Plans New Delphi, C++‎Builder Releases
    Release Date for Delphi 2009 Announced

  21. #181
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    سلام
    What’s new in the Delphi 2009 IDEThis how-to video shows features in Delphi 2009 – including the Delphi class explorer, build configurations, project option sets, and the resource manager – that help you navigate, extend, and configure project options, classes, source code, and resources. Watch it now!
    http://dn.codegear.com/article/38441
    http://video.codegear.com/Tiburon/Wh...DE_English.zip

    What’s new in the C++‎Builder 2009 IDEChallenged to deliver projects sooner? This video demonstrates how new C++‎Builder 2009 enhancements including build option sets, project manager menus and views, and the new pre-compiled header wizard can enhance your productivity. You gotta tune in to this video.
    http://dn.codegear.com/article/38443
    http://video.codegear.com/Tiburon/Wh...DE_English.zip
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    منبع:
    http://www.codegear.com/cg-videos/

  22. #182
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    هنوز نسخه‌ی Trial نیومده. کسی اگر لینک مشابهی داره PM کنه.

  23. #183

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  24. #184

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    ديروز نسخه اصلی Delphi 2009 رو نصب كردم، سريعتر از دلفی 2007 نصب و اجرا ميشه:



    Install:


    Splash:


    IDE:
    آخرین ویرایش به وسیله m-khorsandi : یک شنبه 10 شهریور 1387 در 13:43 عصر

  25. #185

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    ديروز نسخه اصلی Delphi 2009 رو نصب كردم،
    نسخه اصلی، یا نسخه Pre-release؟ نسخه اصلی هنوز رسما ارائه نشده.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  26. #186

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نسخه اصلی علی جان.

  27. #187

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    مشكلي كه اكثرا به آن برخواهند خورد بحث string است در دلفي 2009 كه به صورت پيش فرض يونيكد است.
    حتي pchar هم يونيكد شده! (همين موضوع براي كدهاي قديمي مشكل درست ميكنه)

  28. #188

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نسخه اصلی علی جان.
    شما مطمئنی؟! نه سایت CodeGear، نه هیچکدوم از وبلاگ های دلفی انتشار نسخه نهایی را اعلام نکردند، فقط یک نسخه Pre-release بود که برای عده ایی فرستاده شده و بعشی توی وبلاگشون درباره اش توضیح دادند.
    مشكلي كه اكثرا به آن برخواهند خورد بحث string است در دلفي 2009 كه به صورت پيش فرض يونيكد است.
    با توجه به تدابیری که اندیشیده شده، مشکلات به حداقل رسیده، میشه گفت عمده ترین مشکل برای کسانی پیش اومد که از string به عنوان بافری برای نگهداری داده های باینری استفاده می کردند.
    در هر حال اکثر کامپوننت های معروف یا از قبل به این سمت مهاجرت کرده بودند، یا در همین زمان مهاجرتشان را تکمیل کردند. میشه گفت درصد بسیار پایینی از کدهای موجود با مشکل مواجه میشه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  29. #189
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    جناب خرسندی نسخه اصلی را از کجا تهیه کرده اید؟
    اگر امکان دارد بگویید تا ما هم بتوانیم تهیه کنیم.
    با تشکر

  30. #190

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اينم Delphi Distiller برای دلفی 2009 :
    Delphi Distiller v1.40 released

  31. #191

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    سلام دوستان CodeGear Delphi 2009

    http://installers.codegear.com.edges...6733/Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edges...pack_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edges...etupRdebug.exe
    http://installers.codegear.com.edges...oost_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edges...entdriver.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...versource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...dersource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/bcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../bcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...cbwin32xz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/bde.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/bdecommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...bdecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../bdecommon_pro english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ommon_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...onentsnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/bde_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/bdpnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...55.16733/boost installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges....16733/borland database engine professional english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...caliberrm.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...codeguard.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...alization.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...visualizationx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lizationx.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lizationz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ization_bcbw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...on_bcbw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...zation_csharpx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n_csharpx.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tion_delphicom english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...zation_delphix english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ation_net.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/corba.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...155.16733/core english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/core.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/corecx.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/corecy.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/coredelphi english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...oredelphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...delphibcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/corenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/corenetx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../corenetx.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/corenety english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../corenety.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/corenetz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../corenetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/corewin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...corewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...orewin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/corewin32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ewin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/corex.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/corey.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/corez.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...5.16733/csharp english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/csharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../database.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...atabasedesktop english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sedesktop.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tabasenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tabasew32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges....3155.16733/db pack installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/dbexplr.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...dbexpress.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xpressxyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/dbgonet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/dbgow32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...onentsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/delphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...elphinetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/delphiwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...phiwin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/demeanor installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../demeanor.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/dunit.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3155.16733/eco installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/etm.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/htmldesigner english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ldesigner.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/ibxbcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...5.16733/ibxnet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/ibxnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...5.16733/ibxw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/ibxw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/ibxw32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ibxw32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...magefiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/indy.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ybcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/indynet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...indywin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ywin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tcontrols.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...trlswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...rlswin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../intraweb.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...16733/ite.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/itebcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../itewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...wbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/iwnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/iwwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...wwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...mdlimport.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ebcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...trolscore.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ptimizeit.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/programfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...gramfiles.7zip

    ----------------
    http://installers.codegear.com.edges...rybuilder.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...155.16733/rave reports installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...datafiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...eprograms.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lescsharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...lphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...soapwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...filesdelphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...urcefileswin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ileswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/sqlbuilder english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../starteam.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...tprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ogrifierc.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ogrifierd.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...grifierdx.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ogrifiern.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ittesting.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sting_bcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/vbsupport english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...vbsupport.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...truntimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...2runtimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...pdebugger.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xmlmapper.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...bwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ckfishsql.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...qlarchent.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ishsqlpro.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/boost.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...on_delphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...aexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../datasnap.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...napsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...estdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...testwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asacommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asadotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xasawin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...verdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...iverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...verdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...iverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...db2common.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...db2dotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...xdb2win32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...dbxdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...riversent.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...mixcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...mixdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...rmixwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...asedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...basewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ssqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...sqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ysqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...clecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...cledotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...aclewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...n32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...33/dbxvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...vclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges.../dbxwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...derclient.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...entsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/microsoft dexplorer 2005.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/microsoft dexplorer 2008.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/microsoft dexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ntrolsbcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...boncontrolsw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...ntrolsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...3/samples.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...mpledsvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...vcldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...netsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...vclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...Help_Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edges...pbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...733/helpcommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...elpcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/helpfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...6733/helpwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edges...helpwin32.7zip


    درسته که پارتاش زیاده ولی با Download Manager ها میشه دانلودش کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله ByRoad : دوشنبه 11 شهریور 1387 در 21:21 عصر

  32. #192
    کاربر دائمی آواتار taknegaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    CodeGear Delphi 2009 LATEST VERSION 12.0.3163.16897
    29 Aug.

    This is THE BLEEDING-EDGE LATEST version of CodeGear Delphi/RadStudio 2009!
    not the slightly old 3155 release that I published a few days ago




    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/adodbxclientdriver.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/adodbxclientdriversource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bcbwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bcbwin32xz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bde.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bde_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdecommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdecommon_pro english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdecommon_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdecomponentsnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/bdpnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/blackfishsql.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/blackfishsqlarchent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/blackfishsqlpro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/boost installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/boost.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/boost_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/borland database engine professional english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/caliberrm.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codeguard.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_bcbw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_bcbw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_csharpx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_csharpx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_delphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_delphicom english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_delphix english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualization_net.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualizationx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualizationx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/codevisualizationz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corba.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/core english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/core.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corecx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corecy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/coredelphi english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/coredelphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/coredelphibcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenetx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenetx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenety english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenety.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenetz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corenetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corewin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corewin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corewin32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corewin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corex.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corey.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/corez.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/csharp english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/csharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/database.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/databasedesktop english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/databasedesktop.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/databasenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/databasew32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dataexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/datasnap.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/datasnapsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/db pack installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/db2dtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbexplr.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbexpress.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbexpressxyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbgonet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbgow32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbpack_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbtestdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbtestdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbtestwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbtestwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasacommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasadotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasadotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasawin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasawin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasedotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxclientdriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxclientdriverdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxclientdriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxclientdriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxcommondriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxcommondriverdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxcommondriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxcommondriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxcomponentsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdb2common.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdb2dotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdb2dotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdb2win32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdb2win32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxdriversent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinformixcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinformixdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinformixdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinformixwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinformixwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinterbasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinterbasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinterbasedotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinterbasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxinterbasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmssqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmssqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmssqldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmssqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmssqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmysqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmysqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmysqldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmysqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxmysqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxoraclecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxoracledotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxoracledotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxoraclewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxoraclewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dbxwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphinetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphiwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/delphiwin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/demeanor installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/demeanor.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dsproviderclient.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dsproviderclientsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/dunit.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/eco installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/etm.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/Help_Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpcommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/helpwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/htmldesigner english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/htmldesigner.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxbcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxnet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxw32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ibxw32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/imagefiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/indy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/indybcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/indynet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/indywin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/indywin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/internetcontrols.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/internetctrlswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/internetctrlswin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/intraweb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ite.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/itebcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/itedelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/itewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/iwbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/iwnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/iwwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/iwwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/mdlimport.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/microsoft dexplorer 2005.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/microsoft dexplorer 2008.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/microsoft dexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/msaccessdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/msofficebcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/msofficecontrolscore.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/msofficedelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/mssqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/mysqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/optimizeit.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/orcldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/programfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/programfiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/querybuilder.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/rave reports installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ribboncontrolsbcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ribboncontrolsw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/ribboncontrolsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sampledatafiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sampleprograms.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/samples.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/samplesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/samplescsharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/samplesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/samplesdelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/setupRdebug.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/simpledsvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/simpledsvcldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/simpledsvcldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/simpledsvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/soapwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sourcefilesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sourcefilesdelphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sourcefilesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sourcefileswin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sourcefileswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sqlbuilder english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/starteam.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/sybasedtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/transmogrifierc.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/transmogrifierd.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/transmogrifierdx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/transmogrifiern.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/unittesting.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/unittesting_bcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/vbsupport english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/vbsupport.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/vcldotnetruntimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/vclwin32runtimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/webappdebugger.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16897/xmlmapper.7zip






    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #193

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    به احتمال زياد نسخه نهایی همين 3163 است.

  34. #194
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    نگارش 12.0.3163.16970

    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/adodbxclientdriver.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/adodbxclientdriversource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bcbwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bcbwin32xz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bde.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bde_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdecommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdecommon_pro english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdecommon_pro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdecomponentsnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/bdpnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/blackfishsql.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/blackfishsqlarchent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/blackfishsqlpro.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/boost installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/boost.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/boost_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/borland database engine professional english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/caliberrm.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codeguard.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_bcbw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_bcbw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_csharpx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_csharpx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_delphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_delphicom english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_delphix english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualization_net.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualizationx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualizationx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/codevisualizationz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corba.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/core english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/core.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corecx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corecy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/coredelphi english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/coredelphi.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/coredelphibcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenetx english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenetx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenety english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenety.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenetz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corenetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corewin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corewin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corewin32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corewin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corex.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corey.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/corez.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/csharp english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/csharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/database.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/databasedesktop english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/databasedesktop.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/databasenet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/databasew32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dataexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/datasnap.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/datasnapsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/db pack installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/db2dtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbexplr.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbexpress.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbexpressxyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbgonet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbgow32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbpack_setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbtestdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbtestdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbtestwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbtestwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasacommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasadotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasadotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasawin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasawin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasedotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxclientdriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxclientdriverdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxclientdriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxclientdriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxcommondriverdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxcommondriverdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxcommondriverwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxcommondriverwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxcomponentsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdb2common.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdb2dotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdb2dotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdb2win32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdb2win32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxdriversent.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinformixcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinformixdotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinformixdotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinformixwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinformixwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinterbasecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinterbasedotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinterbasedotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinterbasewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxinterbasewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmssqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmssqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmssqldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmssqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmssqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmysqlcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmysqldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmysqldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmysqlwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxmysqlwin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxoraclecommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxoracledotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxoracledotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxoraclewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxoraclewin32source.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dbxwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphinetz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphiwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/delphiwin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/demeanor installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/demeanor.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dsproviderclient.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dsproviderclientsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/dunit.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/eco installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/etm.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/Help_Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpcommon english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpcommon.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/helpwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/htmldesigner english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/htmldesigner.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxbcbwin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxnet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxw32xyz english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ibxw32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/imagefiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/indy.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/indybcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/indynet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/indywin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/indywin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/internetcontrols.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/internetctrlswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/internetctrlswin32x.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/intraweb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ite.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/itebcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/itedelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/itewin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/iwbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/iwnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/iwwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/iwwin32xyz.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/mdlimport.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/microsoft dexplorer 2005.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/microsoft dexplorer 2008.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/microsoft dexplorer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/msaccessdtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/msofficebcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/msofficecontrolscore.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/msofficedelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/mssqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/mysqldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/optimizeit.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/orcldtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/programfiles english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/programfiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/querybuilder.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/rave reports installer.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ribboncontrolsbcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ribboncontrolsw32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/ribboncontrolsw32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sampledatafiles.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sampleprograms.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/samples.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/samplesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/samplescsharp.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/samplesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/samplesdelphiwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/Setup.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/setupRdebug.exe
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/simpledsvcl.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/simpledsvcldotnet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/simpledsvcldotnetsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/simpledsvclsource.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/soapwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sourcefilesbcbwin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sourcefilesdelphinet english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sourcefilesdelphinet.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sourcefileswin32 english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sourcefileswin32.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sqlbuilder english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/starteam.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/sybasedtprovider.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/transmogrifierc.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/transmogrifierd.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/transmogrifierdx.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/transmogrifiern.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/unittesting.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/unittesting_bcb.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/vbsupport english.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/vbsupport.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/vcldotnetruntimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/vclwin32runtimes.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/webappdebugger.7zip
    http://installers.codegear.com.edgesuite.net/release/radstudio/12.0.3163.16970/xmlmapper.7zip

  35. #195

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    اگر می خواید با DataSnap 2009 بیشتر آشنا بشید:

    DataSnap 2009 Overview
    DataSnap 2009 Memory Management
    DataSnap 2009 Threading Model
    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : سه شنبه 19 شهریور 1387 در 01:52 صبح دلیل: اضافه کردن لینک های جدید


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  36. #196

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear



    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  37. #197

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    ظاهرا عرضه نسخه نهایی دلفی 2009 هم بالاخره شروع شد:
    http://www.bobswart.nl/Weblog/Blog.aspx?RootId=5:2642


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  38. #198

  39. #199

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    فوروم بورلند هم از روی هاست newsgroup.borland.com بهnewswhat.com منتقل شد:
    CodeGear Forums on NewsWhat

  40. #200
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: اخبار Borland/CodeGear

    لیست کامل Component هایی که برای Tiburon آماده شده اند:
    http://dn.codegear.com/article/38459

    امیدوارم FastReport هم به این لیست اضافه بشه.

صفحه 5 از 8 اولاول ... 34567 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. There comes CodeGear
    نوشته شده توسط vcldeveloper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1385, 09:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •