نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در فارسی کردن نرم افزار

  1. #1

    Question مشکل در فارسی کردن نرم افزار

    راستش من یک برنامه ی محاسباتی فارسی نوشتم اما با آزمایش اون روی یه سیستم دیگه خطوط نامشخصی فقط نمایان شد(حتی روی کامپیوتر خودم هم همینجور شد)
    میخواستم ببینم علتش چیه؟
    مشکل از فونت و زبان ویندوز نیست.

  2. #2
    سلام
    ای بابا
    صدبار این مشکل تو سایت بررسی شده یک سرچی بکن، پیدا کن خیلی راحته، علت تو کنترل پنل ویندوز است نیاز به هیچ فارسی سازی هم نداره

  3. #3
    اگه مشکلتون مربوط به دیتابیس هست باید توی دستورات SQL قبل از رشته‌ها حرف N رو قرار بدید و تمام رشته‌ها رو از نوع یونیکد تعریف کنید تا بدون ارتباط با CodePage توی دیتابیس ذخیره بشن:

    SELECT * FROM TableName WHERE Name=N"oVERfLOW";

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •