نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این خطا برای چیست ؟ سر دستو Conn.execute ??

  1. #1

    Question این خطا برای چیست ؟ سر دستو Conn.execute ??

    سلام
    از همه دوستان ممنون که تا اینجا کمک کردن

    من این دستورات را برای حذف کردن یه رکورد از DB نوشتم ، دستور برقراری ارتباط درست است و ارتباط با DB در بقیه قسمت ها برقرار می شود اما در این دستورات سر دستور conn.execute خطا می دهد و برنامه اجرا نمی شود .
      <!--#include file="adovbs.inc"-->
    <!--#include file="conn.asp"-->
    <%
    session("del")=request.Form("sel")
    Dim mysql,rs
    set rs=server.createobject("adodb.recordset")
    mysql="delete from tbl_calory where id="+session("del")
    conn.execute mysql
    rs.close
    set rs=nothing
    conn.close
    set conn=nothing
    %>


    کسی می دونه دلیلش چیه ؟ چطوری این مشکل رو حل کنم ؟ خواهش می کنم هر چه زودتر راهنمایی کنید .. ضمنا فکر نمی کنم سطح دسترسی به DB مشکل داشته باشه چون قبلا در DB , اطلاعاتی رو ADD کردم

    من منتظرم ... لطف می کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    این رو امتحان کن :


    dim sel=request.Form("sel")
    mysql="delete from tbl_calory where id='"& sel &"'"


    موفق باشید

  3. #3
    @ SIR_asad : اگه فیلد id از نوع عددی باشه ( که منطقاً همینطوره ) استفاده از ' اشتباهه
    @ niloo : چک کنید ببینید مقداری که از request.Form("sel") و به تبع آن session("del") دریافت میشود مقداری عددی است یا نه .
    برای اینکار میتونید از Response.write استفاده کنید .

  4. #4
    مشکل از اینجا بود که باید به جای request.form از request.querystring استفاده می کردم . خیلی ممنون که توجه کردین

    موفق باشید

    یا حق

تاپیک های مشابه

  1. ایراد در ارتباط با EXECUTE
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 19:06 عصر
  2. کنترل اشاره گر در بانک بعد از execute کردن
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 01:33 صبح
  3. چطوری بعد از execute کردن مکانما رو روی رکورد ذخیره شده قراربدم
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 07:06 صبح
  4. دستور Execute در VB.NET و VB.6 ؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 تیر 1383, 04:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •