نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

  1. #1

    چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

    هنگام کار با شیء Menu در ASP NET و با استفاده از VB NET
    چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند و جهت فلش نمایش دهنده آنها نیز تغییر یابد

  2. #2
    dir صفحه رو راست به چپ (rtl) کن .
    اگر نمی خواهی کل صفحه راست به چپ بشه منو رو توی یک تگ مثلا Table یا DIV بزار و dir ش رو راست به چپ (rtl) کن.

    فلش هم که یک عکسه یک عکس با جهت مخالف بذار.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    این راهی که شما میگی ساب منو ها رو باز چپ به راست نشون میده !!!
    دوستان اگه راهی دارن بگن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    با راست چین کردن منو داخل یک td یا div آیتم های استایک منو بغیر از عکس
    فلش راست چین میشود اما زیر منو ها یا همان ایتم های دینامیکی تغییری نمی کنند
    و بجای اینکه در طرف چپ ایتم های استایکی باشند در جای خودشان باقی می مانند
    من مقدار خاصیت DynamicHorizontalOffset را به مقدار منفی تغییر دادم مثلا -200 پیکسل
    مشکل حل شد! این خاصیت فاصله پیکسلی بین بوردر راست منو و بوردر چپ ساب منو است. اما مشکل اینه که در Brower های مختلف مشکل دارد و اصلا فکر می کنم کاری اصولی نباشه. دوستان راهنمایی میفرمایند؟

    ممنون

  5. #5
    سلام
    مشکل من هم همینه .ولی در ابتدا ساب منو رو در طرف چپ نشون میده،وقتی که لینک مربوطه رو نگاه می کنم. و دوباره به صفحه قبلی بر میگردم،این بار در طرف راست نشون می ده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068
    سلام
    من قبلا این کار رو کردم ، اگه یادم نرفته باشه menu یک property داره به نام
    DynamicHorizontalOffset که باید یک عدد ( نسبت به سایز منو و صفحه که میتونی با آزمون و خطا به دست بیاری ) بهش بدی ، اگه این عدد رو منفی بدی درست میشه

  7. #7
    ممنون
    دقیقا دوست خوبمون هم به این نکته اشاره کردن و گفتن دارای مشکلاتی هست
    راه دیگه نیست؟

  8. #8
    پیشنهاد می کنم از css استفاده کنید و به منو و آیتم های آن کلاس نسبت دهید !

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ISFAHAN
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    58

    نقل قول: چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

    <divdir="rtl">
    <asp:MenuID="Menu1"runat="server"DataSourceID="SiteMapDataSource2"DynamicPopOutImageUrl="~/arrow_left.gif"
    StaticPopOutImageUrl="~/arrow_left.gif">
    <DataBindings>
    <asp:MenuItemBindingDataMember="SiteMapNode"/>
    </DataBindings>
    </asp:Menu></div>

    تگ dir را اضافه كن مشكلت حل مي شه ...
    اينم هم يه راه حل توپ البته فقط برای منو های کنار وگرنه منوها ( vertical ) ...
    آخرین ویرایش به وسیله ISFAHAN : یک شنبه 06 اردیبهشت 1388 در 19:24 عصر

  10. #10

    نقل قول: چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

    مرسی.کار من که راه افتاد

  11. #11

    Smile نقل قول: چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

    vaghean aliiiiiiiiii bud, man karam rah oftad...

  12. #12

    نقل قول: چگونه می توان هنگام ایجاد منوی فارسی ، گزینه های آن از راست به چپ نمایش داده شوند

    dir=rtl
    تو دیو یا تیبل بزار

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •