نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از Access

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ایران-خرم آباد
    پست
    65

    استفاده از Access

    من یاد گیری سی شارپ رو تازه شروع کردم و ریفرنس هم اصلا ندارم. :? :cry: :roll:
    اینارو گفتم که دلتون برام بسوزه و به سوال من جامع و کامل جواب بدید و حد المقدور یه مثال هم بزارید و چند تا لینک هم معرفی کنید :shock:
    سوال من اینه که چطور می تونم از بانک اطلاعاتی اکسس در سی شارپ استفاده کنم من می خوام یه نرم افزار دسکتاپ بنویس (یه دیکشنری) و نمی خوام از اسکیوال سرور استفاده کنم :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606

    Re: استفاده از Access

    نقل قول نوشته شده توسط Yunas Farhadnia
    من یاد گیری سی شارپ رو تازه شروع کردم و ریفرنس هم اصلا ندارم. :? :cry: :roll:
    اینارو گفتم که دلتون برام بسوزه و به سوال من جامع و کامل جواب بدید
    دوست عزیز سلام
    اینجا ما از روی دلسوزی به کسی کمک نمی کنیم . بل این رو وظیفه میدونیم.
    اما واسه کار با Access شما باید از Tab ، مربوط به Data یه کنترل OleDbConnection بردارید و به بانک تون اتصال بدید.
    حال از ابزار OleDbCommand و یا OleDbDataAdapter واسه دسترسی یه داده هاتون استفاده کنید.
    http://www.c-sharpcorner.com/interne...erge.part2.asp
    یه برنامه واسه که با جداولش تو Access هستند.
    امیدوارم کارتون را بیفته

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ایران-خرم آباد
    پست
    65
    اینجا ما از روی دلسوزی به کسی کمک نمی کنیم . بل این رو وظیفه میدونیم.
    بابا چرا اینجا همه اینقدر جدی هستند من که می دونم معرفت شما بیش از اینحاست :) :wink:
    اون قسمت اول برای این نوشتم که پستم یه کم تازه باشه و به قول معروف نوآوری به خرج بدم شما چرا اینقدر جدی گرفتید :) :|
    از راهنمایتون هم کمال تشکر رو دارم دست شما درد نکنه :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز اینم یه مثال دیگه :
    using System;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;
    namespace ADONETWriteQuery
    {
    /// <summary>
    /// Summary description for Class1.
    /// </summary>
    class Class1
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    string strDSN = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data
    Source=c:\\mcTest.MDB";
    string strSQL = "INSERT INTO Developer(Name, Address ) VALUES(
    'NewName', 'NewAddress')" ;

    // create Objects of ADOConnection and ADOCommand
    OleDbConnection myConn = new OleDbConnection(strDSN);
    OleDbCommand myCmd = new OleDbCommand( strSQL, myConn );
    try
    {
    myConn.Open();
    myCmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (Exception e)
    {
    Console.WriteLine("Oooops. I did it again:\n{0}", e.Message);
    }
    finally
    {
    myConn.Close();
    }



    }
    }
    }

  5. #5

    منم تقریبا" همین مشکل رو دارم...

    من از همین راهی که شما پیشنهاد کردید برای استفاده ازaccess,Database توی برنامه هام
    میرم ولی هنگامی که برنامه را اجرا میکنم از این خط:
    ("DataAdapter.Fill(CDDataSet,"CDSpecification
    این error رامی گیره:
    An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleDbException' occurred in
    system.data.dlll
    میشه منم راهنمایی کنید :?:
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. معرفی کتب آموزشی MS Access
    نوشته شده توسط koli در بخش Access
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 19:58 عصر
  2. کدنویسی در access
    نوشته شده توسط noosha_t در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:27 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •