نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه در win یک textbox نوع خاص را بپذیرد؟

  1. #1

    چگونه در win یک textbox نوع خاص را بپذیرد؟

    سلام و خسته نباشید
    در windowaplication می خواهم یک textbox فقط عدد صحیح قبول کند. چگونه باید این کار را انجام داد.

  2. #2
    میتونی توی keypress چک کنی که فقط عدد وارد بشه و ممیز وارد نشه.
    راه دیگه استفاده از maskedTextBox هستش

  3. #3
    اگه لطف کنی کد Keypress شو بزاری ممنون میشم( اخه ما تازه کاریم)

  4. #4
    چرا از maskedTextBox استفاده نمیکنی؟

  5. #5
    private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e)
    {
    if (e.KeyChar < 48 || e.KeyChar > 57)
    if (e.KeyChar != 8)
    e.Handled = true;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    یکم تو سایت بگردی کلاسش رو هم پیدا میکنی و فقط کافی موقع تعریف اون رو از نوع NumTexBox بگیری به جای TextBox.

  7. #7
    می تونی از کد زیر هم استفاده کنی

    (void tbdigit_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e
    }
    ( ( ( if ( !(Char.IsDigit(e.KeyChar) || Char.IsControl(e.KeyChar
    ; e.Handled = true
    {

  8. #8
    ممنون دوستان
    من این زیر برنامه ها را نوشتم ولی برنامه وارد این زیربرنامه ها نمیشه.آیا لازم است تغییر دیگه ای انجام بدم.
    با تشکر

  9. #9
    این کد ها را باید در KeyPress مربوط به TextBox مورد نظر بنویسی من نام TextBox رو عوض کردم و گذاشتم tbdigit تو اگه کد رو تو KeyPress Event تکست باکس خودت بنویسی باید جواب بده.

  10. #10
    من همین تابع رو نوشتم و به جای tbdigit نام textbnox خودم را قرار دتدم ولی اصلاً وارد این زیر برنامه نمیشه.
    ممنون

  11. #11
    مطمئنی که این کد رو به event keypress تکست باکس خودت ربط دادی

  12. #12
    چگونه باید این event رو فعال کرد. چون من کدهای شما را کپی کردم و به جای tbdigit نام textbox خودم را قرار دادم.
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط zahracomputer مشاهده تاپیک
    چگونه باید این event رو فعال کرد. چون من کدهای شما را کپی کردم و به جای tbdigit نام textbox خودم را قرار دادم.
    با تشکر

    Private
    Sub textbox1_KeyPress(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles textbox1.KeyPress
    IfNot (Char.IsDigit(e.KeyChar) OrChar.IsControl(e.KeyChar)) Then
    e.Handled = True
    EndIf
    EndSub

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط zahracomputer مشاهده تاپیک
    چگونه باید این event رو فعال کرد. چون من کدهای شما را کپی کردم و به جای tbdigit نام textbox خودم را قرار دادم.

    تو مد design فرم, textbox خودت رو انتخاب کن بین event های textbox یک event وجود داره به نام KeyPress روی این event دابل کلیک کن در قسمت کد برنامه یه تابع برات میسازه کد رو توی اون تابع بنویس

  15. #15

    نقل قول: چگونه در win یک textbox نوع خاص را بپذیرد؟

    ممکنه یکی همن کد رو برای رویداد KeyDown بنویسه چون توی KeyPress به مشکل بر خوردم
    ؟

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •