نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کپی یک Folder

  1. #1

    Talking کپی یک Folder

    سلام به همگی
    می خواستم بپرسم آیا از یک Folder هم می توان Copy گرفت.
    خیلی متشکرم.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه جای آروم در استان تهران
    پست
    14
    می توانی با استفاده از کلاس Directory این کار را بکنی

  3. #3

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه جای آروم در استان تهران
    پست
    14
    چرا عزیزم داره ولی اول باید دستور Usind System.IO را در ابتدای برنامه بنویسی

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    با سلام ..
    این به دردتون میخوره :
    http://www.codeproject.com/cs/files/...srecursive.asp

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار molana alavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مازندران (فعلا تهران)
    پست
    150
    امیدوارم مشکلتو حل کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط یحیی سرمدی مشاهده تاپیک
    چرا عزیزم داره ولی اول باید دستور Usind System.IO را در ابتدای برنامه بنویسی
    همچین تابعی برای فولدر وجود نداره
    مطمئنی تابحال فولدری را با برنامت کپی کردی؟
    البته منظورم کپی مستقیم هست
    چون میشه به روشهای مختلف اونو پیاده سازی کرد
    آخه چرا وقتی از چیزی اطالاعی ندارین اینطور صریح در موردش صحبت میکنین؟ ممکنه با این صحبت شما یه بنده خدایی که تازه کار هست ساعت ها وقت خودش را توی C#‎ در بیت این همه namespace تلف کنه تا شاید تابعی که شما هزش صحبت کردین را پیدا کنه
    وقتی هم که پیدا نکرد فکر میکنه که ایراد از دات نت هست و یا از windows یا فکر میکنه که دات نت را درست و کامل نصب کرده و پاک کردن دات نت جهت نصب دباره و بقیه داستا ن .......

    اگر واقعا چنین تابعی وجود داره اسم و محلش را بگین تا حداقل ما متوجه اشتباهمون بشیم
    دقت کنید که تابع برای کپی فولدر ایشون خواستن نه فایل

    برای فایل

    System.IO.File.Copy([sourceFileLocation],[destinationFileLocation]);


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    دستور کپی کردن فولدر، در فضای نام VisualBasic هم هست. (add reference باید بشه)

    Microsoft.VisualBasic.FileIO.FileSystem.CopyDirect ory("source folder", "destination folder");


    پیاده سازی یک متد برای کپی کردن فولدر در سی شارپ، بهتر از استفاده از فضای نام VisualBasic است. (احتیاج برنامه به reference، کمتر میشه).

تاپیک های مشابه

  1. متد Create folder,move folder
    نوشته شده توسط Arash_VBScripts در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •