نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت دکمه next

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    89

    ساخت دکمه next

    سلام
    من می خوام یک دکمه بسازم که سطر بعدی در جدولم رو نشون بده, لطفا راهنمایی.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    توی رخداد Click از دکمه کد زیر رو میشه قرار داد:

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index + 1];


    اگر DataSet رو به DataGridView متصل کردی:

    ((CurrencyManager)(dataGridView1.BindingContext[dataSet1,"tableName"])).Position += 1;


    البته یک موضوع تقریبا مثل این قبلا مطرح شده:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=60709

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    89
    ممنون از راهنماییتون. ولی منظور من این نبود. (البته مقصر خودم هستم که دزست توضیح ندادم) منظورم از جدول , جدول توی بانک اطلاعاتی SQl بود و اطلاعاتش رو هم میخوام با textbox نشون بدم نه با Datagrid.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    یه چیزی تو این مایه ها لازم داری، خودت بهینش کن:

    int i = 0;
    System.Data.DataTable tbl = new DataTable();
    System.Data.DataRow r = new DataRow();
    r = tbl.Rows[i];
    i++;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    با فرض اینکه قبلا اطلاعات رو در اولین لیست (اندیس صفر) از DataBindings به textBox1 وصل کرده باشیم:

    textBox1.DataBindings[0].BindingManagerBase.Position++;


    همونطور هم که میدونید برای وصل کردن اطلاعات به textBox1 باید اون رو به شکل زیر bind کنیم:

    textBox1.DataBindings.Add("Text", dataSourceName, "dataMemberName");

    که مثلا dataSourceName میتونه یک شئ از نوع DataTable باشه و dataMemberName هم نام فیلد از جدول باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •