نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک نکته کوچک :: خواندن از Registry ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606

    یک نکته کوچک :: خواندن از Registry ویندوز

    با سلام
    یه نکته کوچک. گرچه شاید خیلی از دوستان بدونند‌.
    برای خواندن از رجیستری ویندوز می تونید از کد زیر استفاده کنید :

    فرض کنید اطلاعات زیر در رجیستری موجود باشد :

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\TAW\BSE]
    "DSN"="TAWReports"
    "User"="TAW1"
    "Password"="taw1.1"
    "Server"="dbserver"
    "IP"=""



    حال برای خواندن :

    namespace CONAPP
    {
    using System;
    using Microsoft.Win32;

    public class Class1
    {
    public Class1()
    {
    //
    // TODO: Add Constructor Logic here
    //
    }

    public static int Main(string[] args)
    {

    RegistryKey SUBKEY;
    RegistryKey TAWKAY = RegistryKey.OpenRemoteBaseKey(Microsoft.Win32. RegistryHive.CurrentUser,"");
    string subkey = "Software\\TAW\\BSE";
    SUBKEY = TAWKAY.OpenSubKey(subkey);
    object dsn = SUBKEY.GetValue("DSN");
    object user = SUBKEY.GetValue("user");
    object password = SUBKEY.GetValue("password");
    object server = SUBKEY.GetValue("server");
    return 0;
    }
    }
    }


    فکر کنم خود کد گویا باشد .
    منبع : سایت c-sharpcorner

  2. #2
    کار نکرد ؟!

  3. #3
    استاد چطوری می شه تو رجیستری اطلاعات نوشت ....
    فکر کنم باید اول بتونیم بنویسیم بعد بخونیم ؟؟؟ نه !!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_s52
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    566
    با تابع SetValue

  5. #5

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط iman_s52
    با تابع SetValue
    منون استاد
    با کول کردن و MSDN این رو فهمیدم

    1. می شه فرق Key های مختلفی که در رجیستری وجود داره بگید ؟( مثل HKEY_CLASSES_ROOT و HKEY_CURRENT_USER یا انواع دیگه )

    2. چطوری باینری بنویسم ؟ ( چطور تو برنامه تایپ باینری تعریف کنم؟)

    3. فرق DWORD با باینری چیه ؟؟؟

    با تشکر فراوان

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    شما با دو قسمت Registry کار دارید یکى HKEY_LOCAL_MACHINE هست و دیگرى HKEY_CURRENT_USER. فرق این دو در این هست که اگر اطلاعاتى رو در اولى ثبت کنید همه‌ى کاربران این کامپیوتر، اون اطلاعات رو مى‌بینن. اما اگر از دومى استفاده کنید. فقط خود شما مى‌توانید به اطلاعات دسترسى داشته باشید.
    اغلب برنامه‌ها براى نگهدارى تنظیمات خود از Registry استفاده مى‌کنند. قسمتى از اطلاعات را که مربوط به خود برنامه هست مثل مسیر فایل‌ها، اطلاعات مربوط به CD-Key و مشابه در LocalMachine نگهدارى مى‌شوند و اطلاعات مربوط به تنظیمات کاربران در CurrentUser نگهدارى مى‌شود به این شکل هر کاربر مى‌تواند تنظیمات خود را جداگانه نگهدارى کند.

    صبا صبوحى

  7. #7
    simple این کد توی فولدر خود vs2005 قرار داره و به ساده ترین زبون توضیح داده شده
    هم خواند هم نوشتن registry
    فاش میگویم و از گفته ی خود دلشادم
    پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپیروز باشید

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی برای registry
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 05 شهریور 1386, 22:05 عصر
  2. در رابطه با registry .....
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1384, 16:11 عصر
  3. نیاز به API ای که بتوان با آن Registry را از کار انداخت ؟
    نوشته شده توسط پرهام دادگر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 08:55 صبح
  4. registry
    نوشته شده توسط houtanal در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 خرداد 1382, 10:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •