نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کار با DataSet

  1. #1

    کار با DataSet

    با سلام

    من میخام که اطلاعاتی رو وارد یک دیتاست کنم , و به این صورت عمل میکنم :


    DataSet ds = new DataSet("mydataset");
    DataTable dt = ds.Tables.Add("mytable");
    dt.Columns.Add("name", typeof(string));
    DataColumn dc = dt.Columns.Add("orderid", typeof(Int32));
    dt.Columns.Add("name",typeof(string));



    حالا فرضا من میخام که مثلا بازدن یک دکمه یک سطر به دیتاست من اضافه بشه؟؟
    اما وقتی من میرم تو روال دکمه اون جدول من رو نمیشناسه و وقتی جدول رو میزارم تو خود کلاس
    جدول دیتاست رو نمیشناسه !

    حالا چی کار کنیم ؟/
    این جدول و دیتاست رو کجا تعریف کنم که تو متد های دیگه بشه باهاشون کار کرد؟؟



    با تشکر

  2. #2
    اگه منظورت متوجه شده باشم
    اگه این کد داخل یک تابع نوشتید / باید DataSet ds و DataTable dt بصورت private یا public در محیط کلاس تعریف کنید و فقط داخل تابع به آنها شی جدید (new) و ساختار بدهید

  3. #3
    حل شد! من یه جا اشتباه کرده بودم ;


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک فیلد از DataSet
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 18:03 عصر
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •