نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعریف Property و آیکون برای User Control

  1. #1

    Question تعریف Property و آیکون برای User Control

    درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

    1. چطور می تونم برای User Contorol که می سازم Property تعریف کنم که شامل چند گذینه انتخابی مختلف باشه و نه تایپی ؟؟؟

    مثل FlatStyle یک button که شامل چهار گذینه ( Flat, System,standard, Popup) بعد بر اساس هر کدوم که انتخاب شد مثلاً یک تابعی فعال بشه !؟

    2. چطور می شه برای این Property جدید توضیح ( Discription ) تعریف کرد ؟

    3. چطور می شه برای User Contorol آیکون گذاشت ؟ ( از تو Properties عوض کردم اما نشد )

    پایدار باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز برای سوال 1 از enum استفاده کن سوال2 باید توضیحات را در تگ <summary> بگذارید مانند مثال زیر


    /// <summary>
    ///
    /// </summary>
    public enum tedad
    {
    a,
    b,

    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307
    نقل قول نوشته شده توسط ahmadahmadi مشاهده تاپیک
    چطور می شه برای User Contorol آیکون گذاشت ؟ پایدار باشید.
    آیکون واسه کجا؟
    داخل Toolbox یا واسه نمایش داخل برنامه؟
    اگه واسه Toolbox منم بلد نیستم امیدوارم بقیه به جفتمون یاد بدن
    ولی واسه نمایش تو برنامه یه Property از کلاس Icon بهش بده

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    بالای اسم کلاست این خط رو تایپ کن
    [ToolboxBitmap(typeof (usercontrol), "picture.bmp")]
    یا

    [ToolboxBitmap(typeof (DataGridViewFADateTimePickerColumn), "DataGridViewFADateTimePickerColumn.bmp")]

تاپیک های مشابه

  1. مقاله جامع: User Control ها و Custom Control ها در ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:35 صبح
  2. ساختن User Control
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 19:04 عصر
  3. مشکل با دستیابی به property های داینامیک user control
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1385, 19:48 عصر
  4. Change form property when user log out
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •