نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: singletone pattern

  1. #1

    singletone pattern

    به جای استفاده از دستور new برای نمونه سازی کلاس در C#‎ از چه دستور دیگه ای میشه استفاده کرد که singleton pattern برقرار باشه...یعنی اگر نمونه ای وجود نداره اونو ایجاد کنه
    ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    تو کلاس singleton تون باید یه Property ایجاد کنه تا کارش برگرداندن نمونه ساخته شده یا از قبل ساخته شده باشد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Melisa مشاهده تاپیک
    به جای استفاده از دستور new برای نمونه سازی کلاس در C#‎ از چه دستور دیگه ای میشه استفاده کرد که singleton pattern برقرار باشه...یعنی اگر نمونه ای وجود نداره اونو ایجاد کنه
    ؟!
    همانطوری که آقایه منجر فرمودند، یک چیزی مانند این:

    private SomeType someTypeAnInstance;
    public static SomeType GetInstance()
    {
    if (someTypeAnInstance==nul)
    someTypeAnInstance = new SomeType();

    return someTypeAnInstance;

    }

  4. #4
    ممنونم...من سی شارپ رو خیلی خوب بلد نیستم...سوالم هم مربوط به مهندسی نرم افزار 2 هست...میشه یکم راجع به کدها توضیح بدید ...واینکه چه منابعی رو واسه یادگیری سی شارپ توصیه می کنید

تاپیک های مشابه

  1. Pattern Syntax رو کی می تونه توضیح بده ؟
    نوشته شده توسط mdssoft در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 29 تیر 1386, 03:09 صبح
  2. مفهوم Pattern در مهندسی نرم افزار به شیوه RUP
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 23:39 عصر
  3. مثال های عملی از Pattern
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •