نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری ID کی هر رکورد رو در Gridveiw بدست بیازم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388

    چطوری ID کی هر رکورد رو در Gridveiw بدست بیازم؟

    چطوری ID کی هر رکورد رو در Gridveiw بدست بیازم؟

    یه گرید ویو به صفحه اضافه کردم

    و بعد خاصیت DataKeyNames رو به گرید ویو اضافه کردم

    DataKeyNames="CustomerID"

    حالا می خام یه ستون که یه دکمه داره رو اضافه کنم مثلا دکمه Delete
    حالا می خام هر وقت در هر ستونی رو این دکمه زدم CustomerID اون سطر از جدول رو بدست بیارم چطوری میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815
    با Gridview.SelectedValue می توانید مقدار CustomerId را برگردانید چون این دستور مقدار انتخاب شده از هر سطر که DatakeyName برای آن تعریف شده باشد را برمی گرداند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    تست کردم نشد !

    یا شاید فقط در رویداد Select کار میکنه و در مثلا رویداد Delete کار نمیکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815
    هم در Select هم در Delete باید کار بده ، من قبلا انجام دادم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahab_ksh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تو اطاقم
    پست
    1,388
    این کد منه



    <%@PageLanguage="VB" %>
    <%@RegisterAssembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"
    Namespace="System.Web.UI"TagPrefix="asp" %>
    <!DOCTYPEhtmlPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <scriptrunat="server">
    ProtectedSub Page_Load(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs)

    EndSub

    ProtectedSub GridView1_RowDeleted(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.GridViewDeletedEventArgs )
    Label1.Text = GridView1.SelectedValue()

    EndSub
    </script>
    <htmlxmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <headid="Head1"runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <formid="form1"runat="server">
    <div>
    <asp:ScriptManagerID="ScriptManager1"runat="server">
    </asp:ScriptManager>
    <br/>
    <br/>
    <asp:UpdatePanelID="UpdatePanel1"runat="server">
    <ContentTemplate>
    &nbsp;
    </ContentTemplate>
    </asp:UpdatePanel>
    <br/>
    <br/>
    <br/>
    &nbsp;
    <asp:SqlDataSourceID="SqlDataSource1"runat="server"ConflictDetection="CompareAllValues"
    ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:ConnectionString %>"DeleteCommand="DELETE FROM [Customer] WHERE [CustomerID] = @original_CustomerID AND [FirstName] = @original_FirstName AND [LastName] = @original_LastName AND [CustomerSince] = @original_CustomerSince AND [CreditLimit] = @original_CreditLimit"
    InsertCommand="INSERT INTO [Customer] ([FirstName], [LastName], [CustomerSince], [CreditLimit]) VALUES (@FirstName, @LastName, @CustomerSince, @CreditLimit)"
    SelectCommand="SELECT * FROM [Customer]"UpdateCommand="UPDATE [Customer] SET [FirstName] = @FirstName, [LastName] = @LastName, [CustomerSince] = @CustomerSince, [CreditLimit] = @CreditLimit WHERE [CustomerID] = @original_CustomerID AND [FirstName] = @original_FirstName AND [LastName] = @original_LastName AND [CustomerSince] = @original_CustomerSince AND [CreditLimit] = @original_CreditLimit">
    <DeleteParameters>
    <asp:ParameterName="original_CustomerID"Type="Int32"/>
    <asp:ParameterName="original_FirstName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="original_LastName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="original_CustomerSince"Type="DateTime"/>
    <asp:ParameterName="original_CreditLimit"Type="Decimal"/>
    </DeleteParameters>
    <UpdateParameters>
    <asp:ParameterName="FirstName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="LastName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="CustomerSince"Type="DateTime"/>
    <asp:ParameterName="CreditLimit"Type="Decimal"/>
    <asp:ParameterName="original_CustomerID"Type="Int32"/>
    <asp:ParameterName="original_FirstName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="original_LastName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="original_CustomerSince"Type="DateTime"/>
    <asp:ParameterName="original_CreditLimit"Type="Decimal"/>
    </UpdateParameters>
    <InsertParameters>
    <asp:ParameterName="FirstName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="LastName"Type="String"/>
    <asp:ParameterName="CustomerSince"Type="DateTime"/>
    <asp:ParameterName="CreditLimit"Type="Decimal"/>
    </InsertParameters>
    </asp:SqlDataSource>
    <br/>
    <asp:LabelID="Label1"runat="server"Text="Label"></asp:Label>
    <br/>

    </div>
    <asp:GridViewID="GridView1"runat="server"AllowPaging="True"AllowSorting="True"
    AutoGenerateColumns="False"DataKeyNames="CustomerID"DataSourceID="SqlDataSource1"PageSize="5"OnRowDeleted="GridView1_RowDeleted">
    <Columns>
    <asp:CommandFieldShowDeleteButton="True"ShowEditButton="True"/>
    <asp:BoundFieldDataField="FirstName"HeaderText="FirstName"SortExpression="FirstName"/>
    <asp:BoundFieldDataField="LastName"HeaderText="LastName"SortExpression="LastName"/>
    <asp:BoundFieldDataField="CustomerSince"HeaderText="CustomerSince"SortExpression="CustomerSince"/>
    <asp:BoundFieldDataField="CreditLimit"HeaderText="CreditLimit"SortExpression="CreditLimit"/>
    </Columns>
    </asp:GridView>
    </form>
    </body>
    </html>




    البته این طوری جواب گرفتم این روش درسته ؟

    Label1.Text = e.Keys(0)

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن دستور در ItemDeleted ابزار gridveiw
    نوشته شده توسط Touska در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •