نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: ذخیره نشدن اطلاعات در Sql

  1. #1

    ذخیره نشدن اطلاعات در Sql

    سلام
    دوستان جدول های برنامه ام در فاکس قبلا ساخته بودم الان تمامی انها را به Sql تبدیل کردم و داده های چند ساله ام نیز تحت Sql منتقل کردم.
    الان در فرم های ورود اطلاعات موقع ذخیره ، داده ها ذخیره نمیشوند و پیغام تیک مربوط به Update هنگام طراحی View داده میشه در صورتی من این تیک رو زده ام.

    یک سوال : آیا دستورات قبلی فرم ورود اطلاعات باید تغییر بدم ؟

    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    دقیقا چه پیغامی؟
    فیلد کلید اصلی رو انتخاب کردی؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    دقیقا چه پیغامی؟
    این پیغام رو میده :
    الان در فرم های ورود اطلاعات موقع ذخیره ، داده ها ذخیره نمیشوند و پیغام تیک مربوط به Update هنگام طراحی View داده میشه در صورتی من این تیک رو زده ام.
    فیلد کلید اصلی رو انتخاب کردی؟
    بله

  4. #4
    sql یعنی چی؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    sql یعنی چی؟
    SQL Server

  6. #6
    از کنترل txtbtns استفاده میکنی؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    بله در بعضی از فرمها

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط reza1357 مشاهده تاپیک
    بله در بعضی از فرمها
    فکر کنم منظورتون پروژه باشه آره ؟؟! یا نه واقعا" فرمه؟؟!

  9. #9
    پروژه نیست یک نرم افزار جامع که 5 سال پیش انو نوشتم الان هم میخوام آن رو تحت شبکه تبدیل کنم نمیخوام از نو فرم های ورود و غیره رو ویرایش کنم ایا راهی هست ؟

  10. #10
    خب توی فاکس View مانند table است.

    ببین ابتدا دیتابیست را باز کن.
    با browse و append blank اونو یک رکورد اضافه کن.
    با دستور tableupdate() بروزش کن
    حالا فایل را ببند و باز کن ببین تغییری کرده؟


    باید اسم view و table قبلی یکی باشه تا بتونید از اون بدون تغییر استفاده کنید view را به تک تک فرمها اضافه کنید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    فرق view چیه؟ و چه خاصیتی داره ؟
    تا حالا ازش استفاده نکردم

  12. #12
    یکی از کارهایی View اینکه به تیبل هایی که در محیط های دیگه مثل(sql، access و ...) ارتباط برقرار کنی و مثل تیبل خود فاکس در فرم ها میتونی استفاده کنی.

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط rezaTavak مشاهده تاپیک
    خب توی فاکس View مانند table است.

    ببین ابتدا دیتابیست را باز کن.
    با browse و append blank اونو یک رکورد اضافه کن.
    با دستور tableupdate() بروزش کن
    حالا فایل را ببند و باز کن ببین تغییری کرده؟


    باید اسم view و table قبلی یکی باشه تا بتونید از اون بدون تغییر استفاده کنید view را به تک تک فرمها اضافه کنید.
    قبلا این کار رو دستی کرده بودم تعییر میکنه ولی وقتی کلا از برنامه یا اون View خارج بشم داده ها همان داده های قبلی بر میگردن

  14. #14
    توی VB فرم ورود اطلاعات ساختم اطلاعات ذخیره میشن ولی توی فاکس اطلاعات ذخیره میشن ولی به Sql ارسال نمیشن و وقتی از برنامه خارج میشم یا Table رو ببندم و یکبار دیگه اون فرم رو باز کنم اطلاعات همان اطلاعات قبلی است.
    بنظرم دستوری باید باشه که اطلاعات رو در Sql ارسال و Update میکنه.
    به نظر دوستان مشکل کجاست ؟

    اگه دسترسی به Vf و Sql Server دارین یک table بسازین ببنید ایا اطلاعات ذخیره میشن!!!

    با سپاس

  15. #15
    چرا یه بخش کوچک از برنامه رو اینجا نمیزارین تا نگاهش کنیم.انطوری بهتر میشه فهمید مشکل از کجاست
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  16. #16

    Question

    نقل قول نوشته شده توسط reza1357 مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان جدول های برنامه ام در فاکس قبلا ساخته بودم الان تمامی انها را به Sql تبدیل کردم و داده های چند ساله ام نیز تحت Sql منتقل کردم.
    الان در فرم های ورود اطلاعات موقع ذخیره ، داده ها ذخیره نمیشوند و پیغام تیک مربوط به Update هنگام طراحی View داده میشه در صورتی من این تیک رو زده ام.

    یک سوال : آیا دستورات قبلی فرم ورود اطلاعات باید تغییر بدم ؟

    با تشکر
    دوست عزیز آیا مشکل شما رفع شده است اگر هنوز در ارتباط فرمهای نرم افزاریتان با SQL Server مشکل دارید مطرح کنید.!

  17. #17

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط reza1357 مشاهده تاپیک
    توی VB فرم ورود اطلاعات ساختم اطلاعات ذخیره میشن ولی توی فاکس اطلاعات ذخیره میشن ولی به Sql ارسال نمیشن و وقتی از برنامه خارج میشم یا Table رو ببندم و یکبار دیگه اون فرم رو باز کنم اطلاعات همان اطلاعات قبلی است.
    بنظرم دستوری باید باشه که اطلاعات رو در Sql ارسال و Update میکنه.
    به نظر دوستان مشکل کجاست ؟

    اگه دسترسی به Vf و Sql Server دارین یک table بسازین ببنید ایا اطلاعات ذخیره میشن!!!

    با سپاس
    با سلام
    دوست عزیز این که شما می خواهید پوسته ارتباطی اشیاء فرمهای خودرا تغییر دهید و از حالت NATIVE به Sql Server تبدیل کنید .
    تکنیک بسیار جالبی است اما پیچیده می باشد. شما باید توانایی کار برروی Data environment فرمها یتان و ساختن Connection String و Transaction های مربوط به این مبحث را داشته باشید.من اینکار را کرده ام اگر مایل بودی من تاپیکی به نام مباحث پیشرفته ویژوال فاکس پرو ایجاد کرده ام که می توانید مشکل خود را در این تاپیک مطرح نمایید.

  18. #18
    بله بهتره تا موضوع رو در همون قسمت دنبال کنیم.من خودم هم سعی میکنم در بحث شرکت داشته باشم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •