نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: قراردادن مقدار یک فیلد در یک متغیر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111

    Question قراردادن مقدار یک فیلد در یک متغیر

    سلام علیکم
    می خواهم مقدار فیلد userr را از جدول modir در یک متغیر قرار دهم برای اینکار چه باید بکنم؟
    البته قرار دادن مقدار در کنترل textbox را می دانم.
    textBox3.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "modir.userr"))

  2. #2
    textBox1.text=ds.Tables["modir].Rows[0]["userr"].ToString()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111
    این که شما گفتید قرار دادن در کنترل textbox است من می خواهم مقدار فیلد را در متغیری مانند a قرار دهم.

  4. #4
    بجای تکست باکس اسم متغیر از نوع string رو بزار

  5. #5
    این که شما گفتید قرار دادن در کنترل textbox است من می خواهم مقدار فیلد را در متغیری مانند a قرار دهم.
    امیدوارم درکاری که میخواهید انجام بدهید موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    نقل قول نوشته شده توسط rostamedastan
    می خواهم مقدار فیلد userr را از جدول modir در یک متغیر قرار دهم برای اینکار چه باید بکنم؟
    البته قرار دادن مقدار در کنترل textbox را می دانم.
    textBox3.DataBindings.Add(new Binding("Text", ds, "modir.userr"))
    اگر منظورت اینه که بخوای یک فیلد از دیتابیس رو به یک متغیر Bind کنی، تا اونجائی که اطلاع دارم نمیشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rostamedastan
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    جمهوری اسلامی ایران
    پست
    111
    نقل قول نوشته شده توسط egoldashraf مشاهده تاپیک
    بجای تکست باکس اسم متغیر از نوع string رو بزار
    از کلیه دوستان متشکرم من اینکار را ابتدا کردم و error داد ولی چون دقت نکردم error برای جای دیگری بود دوباره که اینکار را کردم جواب داد
    متشکرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •