نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ساخت یک شیء از داخل برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    ساخت یک شیء از داخل برنامه

    سلام

    چگونه میشه با فشار یک دکمه یک Image با ابعاد دلخواه روی فرم یاQuick Report ساخت

    ممنون

  2. #2
    سلام

    فکر کنم این کد بتونه کمکت کنه. 8)


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    img: TImage;
    begin
    img := TImage.Create(self);
    img.Top := 100;
    img.Left := 100;
    img.AutoSize := True; // or you can set your image size here
    img.Picture.LoadFromFile('test.bmp');
    img.Parent := Form1;
    img.Refresh;

    // you can see loaded image for 2 seconds
    sleep(2000);

    img.Free;
    end;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    اگه میخای رو فرم درست کنی بگو چی میخای شاید راه بهتری وجود داشته باشه که از این کار قشنگتر دربیاد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    من دوتا جدول دارم که یکی شامل اطلاعات افراد و دیگری شامل عکسهای اونها است در جدول دومی یک فرد ممکن است تا 20 یا حتی بیشتر عکس داشته باشه
    حالا یک ریپورت طراحی کرده ام که رکورد را از جدول اول می یاره و عکسهای اون را از جدول دوم

    حالا نمی دونم چطوری باید روی ریپورت Image ها را قرار داده و عکس ها را در اون نشون بدم
    چون بعضی رکوردها 1 عکس و بعضی ها بیشتر عکس دارند از طرفی اگه بخواهم به اندازه ماکزیمم عکس های یک رکورد مثلا 100 تا Image روی ریپورت بگذارم که اون رکوردهایی که عکس ندارند چند تا صفحه پشت آنها خالی می مونه

    به نظر شما باید چکار کنم

    اگه توضیحاتم کافی نیست بفرمایید تا تکمیلش کنم

  5. #5
    عجب صورت مساله باحالی ... تاحالا بهش فکر نکرده بودم

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    از چه ابزاری برای ساخت Report استفاده میکنی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    آقای Javan_soft ضمن تشکر

    شاید برای شما با حال باشه ولی برای من واقعا آخر حال گیریه :(

    در ضمن من از QuikReport استفاده کرده ام

    ممنونم اگه یه کمکی بکنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    l8026070@yahoo.com
    پست
    282
    با سلام
    من از QuickReport استفاده نکردم و نمیدونم ولی تو Rave که مال دلفی 7 خیلی کار راحته .
    کافی اون جدول عکس تو بچه!!! جدول اسم باشه که قطعا هست و بعد با قرار دادن یه باند دیتا و قرار دادن یه عکس داخل اون این کار رو انجام بدی و خودش این کار رو برای اون فیلدهای خاص تکرار میکنه و خیلی قشنگ ریپورت میگیری.
    با امید موفقیت.

  9. #9
    با سلام
    برای اینکار میتوانید از QGroup استفاده کنید . برای اطلاعات بیشتر از sample های خود delphi استفاده کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    آقای سید علی ضمن تشکر

    اگه شما مطمپنید که با Rave می شه اینکار را کرد من حرفی ندارم که از اون استفاده کنم

    ولی یه کمی توضیح بدید چگونه اینکار را بکنم

    چون اصلا با rave کار نکرده ام

    از دوستان دیگر هم می خوام اگه راهی به نظرشون می رسه یه لطفی بکنند ...

    با تشکر

  11. #11
    سلام

    با این توضیح جدید که دادی صورت مسئله کلی فرق کرد.
    برای این کار نیازی نیست که شی ء جدیدی هنگام اجرای برنامه تعریف شه. تو همون Qreport که کار میکنی طبق معمول Title و Header و Footer را قرار میدی. و حالا یک Detail band درست میکنی.
    اگه خود عکس داخل بانک اطلاعات قرار داره یه QRDBImage روی DetailBabd قرار میدی و اگه مسیر عکس رو داخل بانک ذخیره کردی یه QRImage جاش میزاری و در رویداد Onbeforprint مربوط به Detail band کد Load کردن عکس رو مینویسی.
    پس فقط یه کمپوننت Image باید روی فرم باشه. ( البته داخل Detailband ).

    اخلاق دیفالت Detail band اینطوریه که تو هر سطر یه رکورد ( در مورد شما یک Image ) نشون میده. اگه خوشت نیومد و خواستی چند ستون برای نمایش عکس داشته باشی مثلا 3Xn که 3 تعداد ستونه و n بستگی به Height عکس داره که چند تا تو فرم جا شه در کمپوننت QReport داخل Page متغیر Columns را برابر 3 قرار بده.

    اگه اینکارو انجام بدی همه چی درسته و ربطی به تعداد عکس یا صفحه نداره.

    مثال:
    Borland\Delphi7\Demos\Quickrpt\qr3\..
    بین انواع report که تو این مثال آموزش داده یکیش Image داره و همون کاری رو انجام داده که شما میخوای

    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    آیا میشه فقط قسمت DetailBabd که عکس در اون قرار می گیره را تعداد ستونش را زیاد کرد
    یعنی ما وقتی کل صفحه را Column اش را زیاد می کنیم مثلا 3 می گذاریم همه ریپورت به 3 ستون تبدیل می شه
    حالا من می خوام فقط DetailBabd عکس سه ستون داشته باشه
    یعنی رکورد را کامل نشون بده و 3 تا عکس هم زیرش باشه
    با تشکر فراوان

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    لطفا جواب بدید

    خیلی فوریه

    با تشکر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    لطفا اگه فکر می کنید چنین چیزی غیر ممکنه بفرمایید تا من هم دیگه دنبالش نگردم
    ممنون

  15. #15
    مهمان
    سلام

    تا اونجایی که من بلدم توی کویک ریپرت نمیشه. ولی میتونی توی جدول عکس هات بجای یک فیلد عکس در یک ردیف از مثلا سه فیلد عکس استفاده کنی. ولی شاید خیلی جالب نباشه ولی خب مشکل شما حل میشه :mrgreen:

  16. #16
    آقای نصر با Fastreport این امکان هست که شما فقط باند Detail را چند ستونی کنید
    مشکلتان را با آن میتوانید حل کنید. :wink:

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    با تشکر

    من تا حالا با فست ریپورت کار نکرده ام میشه لطف کنید بفرمایید چگونه اینکار را بکنم

    خیلی متشکرم

  18. #18
    به مقاله زیر مراجعه فرمایید :
    http://www.irandevelopers.com/article.asp?id=312

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ضمن تشکر
    این لینک که لطف کرده بودید توضیحاتش خیلی کم بود به هر حال ممنون

    ریپورتی که من تهیه کرده ام بعضی رکوردها را چند مرتبه تکرار کرده علت چیه

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •