نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پخش mp3

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164

    پخش mp3

    چطور میشه یک mp3 پخش کرد ؟؟

    using system.media فقط فایلهای wav را اجرا می کند

  2. #2
    کنترل مدیاپلیر رو به ToolBox اضافه کنید و از اون استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    نمیخوام از media استفاده کنم خود دات نت چیزی نداره ؟؟؟

  4. #4
    خیر
    باید از یک کامپوننت استفاده کنید

  5. #5
    می تونی از Process استفاده کنی مثلا :
    یک process روی فرم بکش بعد در Propertis آن علامت + ی گزینه ی start info را بزن.
    سپس در گزینه ی Filename فایل خود را انتخاب کنید بعد گزینه ی Windows style را معادل Hidden قرار بده.
    بعد می تونی در button1 این کد را بنویسی.
    Process.start();
    و در button2 نیز این کد را.
    process.kill();
    حالا برنامرو تست کن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون خیلی عالیه فقط من چطور میتونم بهش بگم کدوم فایل رو اجرا کنه ؟؟؟؟
    البته یه چیز کلی بگید نه فقط مربوط به مدیا پلیر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    عزیز من جوابش رو پیدا کردم کد رو می نویسم که استفاده کنید البته همه چیزو دوست عزیزم در بالا گفته فقط من اینو میگم که به جای اینکه مدیا پلیر رو به process بدید کافیه اسم فایلی رو که باید اجرا بشه بدید خود windows با استفاده از deafult خودش فایل رو اجرا می کنه و چون شما خاصیت Windows style را hide کردید معلوم نمیشه که فایل چطور اجرا شده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    کدش رو هم نوشتم
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    process1.StartInfo.FileName = "a.mp3";
    process1.StartInfo.WindowStyle = System.Diagnostics.ProcessWindowStyle.Hidden;
    process1.Start();


    }
    privatevoid button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    process1.Kill();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •