نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تغییر Time Out سرور

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151

    تغییر Time Out سرور

    با سلام
    آیا راهی برای تغییر Time Out سرور با دستورات PHP هست ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    یعنی چی timeout سرور؟؟
    منظورت از سرور، وب سروره؟!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    فکر کنم منظورت این باشه:

    set_time_limit(0);

    این رو در خط اول بذار

    و البته ممکنه از طرف سرور دسترسی به این کار نده!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    الیبته در تکمیل جواب طبیب باید بگم که به جای 0، هر عددی اگه بذاری،همون زمان Time Out بر اساس ثانیه میشه

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    البته اینجانب نیز بر گفتار I,Nobody بیافزایم که عدد جایگزین شده، زمان خروج نخواهد بود بلکم بر زمان ِ خروج ِ باقیماندهء پیشین، افزوده می شود!! (در خاطرم چنین است، پیش از استفاده از صحت کلام آگاه شوید)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws مشاهده تاپیک
    یعنی چی timeout سرور؟؟
    منظورت از سرور، وب سروره؟!!
    منظور شما از این جواب چی بود ؟

    به هر حل از همه دوستان ممنونم

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    منظور شما از این جواب چی بود ؟
    منظورم این بود که دفعات بعد در مطرح کردن سوال دقت کن.
    "سرور" اصلا چیزی نیست که بخواد timeout بشه یا نشه!!! (مثلا، آیا کیبورد ات timeout میشه؟!!!)
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir master
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    36
    پست
    151
    به نظر من وقتی که در مورد PHP صحبت میشه منظور از سرور همون وب سرور هست که به اختصار سرور گفته میشه (همون طور که سایر دستان منظور من رو فهمیدن) .
    به هر حال بخشید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    بهتره سعی کنید با Optimization در کد نویسی و بهینه سازی جلوی TimeOut رو بگیرید. چون همه وب سرور ها تنظیمات شما رو اعمال نمی کنند.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. تغییر Time ویندوز
    نوشته شده توسط Visual C#‎ Express Edition در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 بهمن 1385, 22:56 عصر
  2. سوال: ثبت time به زمان سرور
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1383, 22:06 عصر
  3. تغییر آیکون برنامه در حالت run-time
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آذر 1382, 19:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •