نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: کار با Treeview !

  1. #1

    کار با Treeview !

    سلام دوستان
    من میخوام یک چارت سازمانی رو با استفاده از treeview به کار ببرم به این شکل که کاربر بتونه زیر شاخه مورد نظرش رو از این چارت انتخاب کنه اما آیا به node های treeview میشه مقدار داد تا بفهمم کاربر کدومش رو انتخاب کرده تا با استفاده از اون کارهای مورد نظر رو انجام بدم ؟

  2. #2
    اگر نشه که این کنترل به چه دردی میخوره!

    از خاصیت Value هر گره می تونی استفاده کنی و در رویداد SelectedNodeChanged تشخیص بدی چه مقداری انتخاب شده!

  3. #3
    چطوری میشه رنگ فونت بعضی از node ها رو تغییر داد ؟ مثلا 10 تا نود داریم و من میخوام 4 تاشون از اون 6 تای دیگه متفاوت باشه

  4. #4
    در خاصیت Text از کد HTML استفاده کنید!

  5. #5
    اگر بتونی از treeview مربوز به کامپوننت telerik هم استفاده کنی نمی دونی چه حالی میده ه ه

  6. #6
    ولی telerik پولیه

  7. #7

    Post

    سلام من می خوام ببینم چطوری میشه برای هر فیلد tree View یک رکورد چند فیلدی قرار داد

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط Archin مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام ببینم چطوری میشه برای هر فیلد tree View یک رکورد چند فیلدی قرار داد
    سلام دوباره با استفاده از پوینتر حل می شه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خوزستان _ اهواز
    پست
    97

    نقل قول: کار با Treeview !

    سلام دوستان
    کدی نوشتم برای شمارش تعداد نود های یک TreeView ولی وقتی وارد داخلی ترین نود میشه دیگه از تابع خارج میشه و بقیه نودهای باقیمانده را شمارش نمیکند .
    کدم را اینجا قرار میدم لطفاً مشکل کدم را بگید . مرسی.

    Function childCount(ByVal parent As TreeNode, ByVal Childs AsInteger) AsInteger
    ForEach chiled As TreeNode In parent.ChildNodes
    Return Childs + childCount(chiled, chiled.ChildNodes.Count)
    Next
    EndFunction


    این جوری هم صداش میکنم :

    Button2.Text = childCount(ChartTreeView.Nodes.Item(0), ChartTreeView.Nodes.Item(0).ChildNodes.Count)


    باز هم تشکر.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    خوزستان _ اهواز
    پست
    97

    نقل قول: کار با Treeview !

    مرسی از راهنمایی هاتون
    نمی دونم یا مشکل من آنقدر ساده است که کسی حوصله نداره جواب بده یا آنقدر سخته(که فکر نمیکنم اون هم برا بچه های برنامه نویس اینجا) که کسی جوابش را نمی دونه . ولی میدونم که تا حال حتماً برا عده ای پیش آمده که بخواهند تمام نودهای یک TreeView را شمارش کنند .
    خواهش می کنم راهنمایی کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: کار با Treeview !


    اگر بتونی از treeview مربوز به کامپوننت telerik هم استفاده کنی نمی دونی چه حالی میده ه ه
    سرعت لود تلریک کنده دوست من


    ولی telerik پولیه
    من ک ر ک شده را دارم و در اینترنت هم تست کردم نپریده ...

  12. #12

    نقل قول: کار با Treeview !

    slm dostan.mikhastam bedonam to tree view chetori mishe roie har node icon gozasht mamnon misham age kasi komak kone

  13. #13

    نقل قول: کار با Treeview !

    نقل قول نوشته شده توسط z_software مشاهده تاپیک
    مرسی از راهنمایی هاتون
    نمی دونم یا مشکل من آنقدر ساده است که کسی حوصله نداره جواب بده یا آنقدر سخته(که فکر نمیکنم اون هم برا بچه های برنامه نویس اینجا) که کسی جوابش را نمی دونه . ولی میدونم که تا حال حتماً برا عده ای پیش آمده که بخواهند تمام نودهای یک TreeView را شمارش کنند .
    خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    شما باید یک تابع بنویسد که نودهای اصلی را بشمارد بو چک کنه که اون نود فرزند داره یا نه اگه داشته باشه دوباره خود این تابع رو صدا بزنه و به همین ترتیب می تونی تمامی نودهای یک درخت رو طی کنی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 07:28 صبح
  2. انتخاب از TreeView
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 17:08 عصر
  3. درست کردن TreeView با VB
    نوشته شده توسط mohebbi.saeed در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 08:13 صبح
  4. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 20:43 عصر
  5. عدم نمایش Treeview
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •