نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل یک برنامه mfc به dll و استفاده از آن در vb.net

  1. #1

    تبدیل یک برنامه mfc به dll و استفاده از آن در vb.net

    سلام
    من یک برنامه ++c دارم که در آن فقط از mfc‌ استفاده شده. من می‌خواهم که اون رو به صورت یک dll در آورده و در vb.net 2005 از توابع آن استفاده کنم.
    وقتی که من برنامه را به صورت dll کامپایل می‌کنم. هنگام اضافه کردن به ریفرنس های برنامه ویژوال بیسیک از فایلdll ایراد میگیره.
    لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟

  2. #2
    دیدم خبری نشد خودم اینترنت رو زیر و رو کردم . این جور که معلومه باید برنامم رو به صورت dll در بیارم و بعد با استفاده از tlbimp اون رو برای استفاده در دات نت تبدیل کنم.
    من این کار رو با tlbimp انجام دادم. ولی خطای زیر رو گرفتم. حتی این رو با یک پروژه mfc dll جدید هم امتحان کردم باز هم همینطور بود.
    خطا:
    Tlbimp error : TI0000 : The input file MyFile.dll is not a valid
    type library.
    فکر می‌کنید ایراد از چه چیزی است؟ آیا برای این کار باید مراحل خاصی طی بشه یا mfc dll به طریقه خاصی نوشته بشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452
    سلام
    فکر کنم برای استفاده از دی ال ال ها سی++ در زبانهای دیگه باید یه سری تغیرات تو برنامه نویسیش بدی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •