نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استفاده از دستور unset

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251

    مشکل در استفاده از دستور unset

    سلام
    من در برنامه از Session استفاده میکنم و چند متغیر رو در اونا ذخیره میکنم و هر موقع که لازم باشه اونا رو در یه جدول فراخوانی و نمایش میدم.اما زمانی که از دستور زیر استفاده میکنم متاسفانه هیچ عکس العملی نمیبینم و متغیر همچنان پابرجاست :


    if( $action == "delete")
    {
    unset($_SESSION['My_var']);
    header ("Location:http://localhost/fin.php");
    exit();
    }


    آیا روش من اشتباهه یا اینکه نمیشه بصورت تکی متغیرهای ذخیره شده در session ها رو آزاد و پاک کرد؟ ممنون میشم راهنمایی نمایید
    موفق باشید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    بهتر از این استفاده کنی :
    http://ir.php.net/manual/en/function...on-destroy.php
    یا اینکه :

    $_SESSION["my_var"]="";

    البته روش دوم اصلا استاندارد نیست !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    راستش با دومی هم چک کردم اما متاسفانه به اون قسمت action نمیرسه و اون بخش اجرا نمبشه.دیشب من حتی اون قسمت پاک کردن session رو برداشتم ببینم آیا هدر به صفحه دیگه ای میکنه یا نه .دیدم که اصلا زمانی که اکشن delete فراخوانی میشه دستورات داخل if اجرا نمیشن . میتونید راهنمایی کنید؟


    <a onclick=\"return confirm('My Message');\" href='http://localhost/fin.php?action=delete'>Empty session </a>


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    بالای اون صفحه fin.php?action=delete سشن رو استارت می کنی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    سلام
    آره استارت میکنم
    اینم کد کل صفحه fin.php


    <?php
    session_start();
    .
    ..
    ...

    if( $action == "delete" )
    {

    unset($_SESSION['my_var']);
    header ("Location:http://localhost/fin.php");
    exit();
    }

    print $_SESSION['my_var'];

    .
    ..
    ...
    <a onclick=\"return confirm('My Message');\" href='http://localhost/fin.php?action=delete'>Empty session </a>

    .
    ..
    ...
    ?>


    منتظر راهنماییتون هستم
    متشکرم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    ببخشید
    من مراحل بالا رو تکه تکه چک کردم و متوجه شدم که اصلا کدهای بلوک if اجرا نمیشه ولی در بالای صفحه در آدرس بار آدرس صفحه عوض میشه !!!! یعنی پس از زدن روی حذف این آدرس نمایش داده میشه


    http://localhost/fin.php?action=delete


    خیلی باهاش ور رفتم.
    نمیدونم مشکل از کجاست .
    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    104
    از $_GET استفاده کن !!

تاپیک های مشابه

  1. (['']unset($_post چرا این دستور عمل نمیکنه؟
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 15:04 عصر
  2. header unset
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •