نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: .NET کارها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235

    .NET کارها

    با سلام خدمت همکاران بخش linux
    من به همراه چند تن از دوستان یک تیم برنامه نویسی تشکیل داده ایم و تجربه ایی چند ساله در رابطه با VS دارم.
    مدتی است برای کم شدن هزینه های استفاده از برنامه های پیاده سازی شده به فکر استفاده از LINUX در سیستم مشتریان کرده ایم.با این حال قادر به تغییر زیر ساختها و استفاده از Developer های دیگر را نداریم و قابلیت های .net .برای ما کاملا مشخص هست
    نتیجتا در جلسه ایی که با دوستان داشتیم تصمیم بر آن شد که بر هر نحو برنامه های طراحی شده با .net بر روی LINUX به اجرا در آوریم .
    در حال حاظر بنده مسئول تحقیقات اولیه در این زمینه هستم.قابل ذکر است که استفاده از هر ابزاری مثل MONO یا هر راهکاری مثل توسعه یک لینوکس برای این هدف قابل قبول است.
    در ضمن اجرای کامل نرم افزار های وابسته از جمله sql server در لینوکس مورد نیاز است.

    از دوستانی که مطالعه ایی در این زمینه داشته ویا تجربه عملی دارند خواهشمند است راهکار های خود را ارائه دهند.

    با تشکر

  2. #2
    سلام
    خوب برنامه های .net رو میشه تا یک حدی رو لینوکس اجرا کرد
    ولی mssql تا جایی که من میدونم با شبیه ساز ها هم رو لینوکس اجرا نمیشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    آیا کسی تجربه ایی در این زمینه داشته؟

  4. #4
    از MySQL باید استفاده کنید که بر روی بسیاری از پلاتفرمها قابل اجراست.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار prince-of-persia
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    پست
    235
    البته من تجربه ایی در رابطه با mysql ندارم اما فکر می کنم sql server 2005 بسیار قدرتمند تر باشه به هر حال در رابطه با dbms انتخاب من بعد از sql server حتما oracle خواهد بود.
    در رابطه با مونو هم باید بگم که روی fedora code 2 تست کردم خیلی ناسازگار بود.
    و تقریبا هیچ استفاده ایی نمی شد ازش کرد.
    می خواستم بدونم اصلا مونو ارزش سرمایه گذاری رو داره یا بهتر با یه چیز دیگه مثل j2ee برنامه نویسی کرد.
    و شما چی و توصیه می کنید که اگر از .net قوی تر نیست حداقل کمتر نباشه؟

  6. #6
    سلام
    اگر تجربه کار با دلفی رو دارید من lazarus رو پیشنهاد میکنم
    ide بسیار خوبی هست
    من که از کار با اون لذت میبرم

  7. #7
    فکر نکنم قوی تر از Java چیزی باشه. البته من توی .net کار نکرده ام. اما بسیاری از مباحث در سایتهای خارجی به این نکته تاکید دارد که .net و java در مقام مقایسه جاوا بسیار سرتر است!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    در مورد مقایسه جاوا و .NET ، در این سایت و سایتهای دیگه بحثهای زیادی شده و معمولا هم ته مایه نظرات شخصی (و یا شاید هم تعصب) در اغلب این اونها وجود داره.
    اما چیزی که واضحه اینه که مهمترین فاکتور در انتخاب پلت فرم، شرایط خود پروژه ایه که باید انجام بشه.
    اگر قابلیت انتقال برنامه هایتون خیلی مهمه و یا می خواهید برنامه هاتون رو توی سیستم عاملی به جز ویندوز اجرا کنید، یکی از بهترین انتخابها Java EE هست. و .NET انتخاب مناسبی نخواهد بود

  9. #9
    البته من تجربه ایی در رابطه با mysql ندارم اما فکر می کنم sql server 2005 بسیار قدرتمند تر باشه به هر حال در رابطه با dbms انتخاب من بعد از sql server حتما oracle خواهد بود.
    قدرت MySQL رو نمیشه به همین سادگی زیر سوال برد!
    کافیه سری به سایت www.mysql.com بزنید و لیست مشتریان این محصول رو ببینید.
    قطعاً دیدن نامی مثل yahoo حقیقت رو مشخص خواهد کرد.


    د
    ر رابطه با مونو هم باید بگم که روی fedora code 2 تست کردم خیلی ناسازگار بود.
    و تقریبا هیچ استفاده ایی نمی شد ازش کرد.
    می خواستم بدونم اصلا مونو ارزش سرمایه گذاری رو داره یا بهتر با یه چیز دیگه مثل j2ee برنامه نویسی کرد.
    نمی دونم شما چطوری تست کردید!


    می خواستم بدونم اصلا مونو ارزش سرمایه گذاری رو داره یا بهتر با یه چیز دیگه مثل j2ee برنامه نویسی کرد.
    و شما چی و توصیه می کنید که اگر از .net قوی تر نیست حداقل کمتر نباشه؟
    نه! مونو داره مراحل آزمایشی خودشو طی می کنه(البته این به این معنا نیست که فقط نسخه بتای این نرم افزار در دسترسه) ولی در مقایسه با محصولاتی مانند جاوا خرفی برای گفتن نداره!
    یادمه تا همین چند وقت پیش جلوی سینتکس Kylix.net در سایت مونو نوشته بود: "همه چیز تست شده است و باید کار کند" (!!!)


    فکر نکنم قوی تر از Java چیزی باشه. البته من توی .net کار نکرده ام. اما بسیاری از مباحث در سایتهای خارجی به این نکته تاکید دارد که .net و java در مقام مقایسه جاوا بسیار سرتر است!
    گر تجربه کار با دلفی رو دارید من lazarus رو پیشنهاد میکنم
    ide بسیار خوبی هست
    من که از کار با اون لذت میبرم
    البته بنده هم با نظر دوستان هم عقیده هستم. محصولات قدرتمند تری نیز وجود دارد. اما با توجه به اینکه تیم این دوست عزیز دات نت کار هستند نمیشه محصولات دیگر رو معرفی کرد.
    پ
    در مجموع انتخاباتی مانند gnu.net و غیره به طور خود به خود کنار گذاشته می شوند. نا چار تنها انتخاب باقیمانده برای شما توسعه بوسیله مونو و MySql است.

  10. #10
    در رابطه با مونو هم باید بگم که روی fedora code 2 تست کردم خیلی ناسازگار بود.
    و تقریبا هیچ استفاده ایی نمی شد ازش کرد.
    من از مونو توی SuSE استفاده کردم و درست جواب گرفتم. سمپلهایی رو هم که در نظر داشتم تونستم با اون ایجاد کنم. بگید با چه مشکلی مواجه شدید؟

    در مجموع انتخاباتی مانند gnu.net و غیره به طور خود به خود کنار گذاشته می شوند. نا چار تنها انتخاب باقیمانده برای شما توسعه بوسیله مونو و MySql است.
    با توجه به بقیه حرفهای آقای مصافی

    ...یکی از بهترین انتخابها Java EE هست. و .NET انتخاب مناسبی نخواهد بود
    مونو هم برای پیاده سازی برنامه ها هنوز سیستم خیلی مناسبی نیست، چون هم ریفرنسها در مورد اون خیلی کمه، هم به اندازه کافی Reliable نیست، هم بسیاری از ابزارهای اون کیفیت بالایی ندارن.

  11. #11
    من در مورد کار با PaintEventArg در کار کردن با فرم های visual C++‎ .net چند تا سوال دارم کسی میتونه به من کمک کنه؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299
    همون طور که می دونید گروه برنامه نویسی پروژه مونو رو تعدادی از برنامه نویسان visual studio و javaتشکیل میدن و خودشون اینو گفتن که قدرت Net. از جاوا یه مقدار کمی بیشتر هست. یکی از دلایلی هم که باعث شد پروژه مونو ایجاد بشه استفاده از همین قدرت توی OS های دیگه (و البته win) بود.
    ------------------------------------------------
    من تا الان موفق به کار با مونو نشدم. میخواستم بدونم محیط مونو با VS چه تفاوتهایی داره؟
    IDE هست؟

  13. #13
    البته بنده عرض کنم ، به هیچ عنوان کسی نمیتواند ادعا کند MySQL از SQL Server ضعیف تر است . در حد میلیون و میلیلارد رکورد هم MySql عالی جواب میدهد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •