نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: صدا زدن توابع bool

  1. #1

    صدا زدن توابع bool

    با سلام

    من تابعی نوشته ام که یک مقدار bool را برمی گرداند اما هنگامی که آنرا بصورت زیر فراخوانی می کنم error می گیرد آیا نحوه صدا زدن ایراد دارد؟

    bool z;
    z=IsRight(j+1);


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    چه خطایی برمیگردونه ؟ یه خلاصه ای هم از تابعی که نوشته اید رو اینجا بزارید .
    فکر میکنم خطای Unassigned variable باشه ، اگه همینه میتونید از کد زیر استفاده کنید :

    bool z = false;
    z=IsRight(j+1);

  3. #3
    با سلام

    اما error مربوطه:
    an object refrence is required for the nonstatic field, method or property ConsoleApplication15.Class1.IsRight(long)


    برای تعریف تابع این کارو کردم:

    public bool IsRight (long a)
    {
    .
    .
    .
    }


    بعد هم همانطور که در بالا گفتم صدا زدم

    با تشکر

  4. #4
    برای اینکه بتوانید یک متد را فراخوانی کنید ، ابتدا باید یک object از کلاسی که متد در آن قرار دارد تعریف
    کنید.
    Class1 c1=new Class1;

    سپس متد را صدا بزنید .
    z=C1.IsRight(j+1); 
    شما احتمالا در متد Main مربوط به Class1 تابع خود را فراخوانی کرده اید.
    دقت داشته باشید که متد Main یک متد static است.
    بنابراین وقتی متد Main فراخوانی می شود هنوز هیچ objectای از Class1 تعریف نشده است.

  5. #5

تاپیک های مشابه

  1. نوع bool ؟
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 23:11 عصر
  2. فرمت Bool در بانکهای SQL Server
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 14:43 عصر
  3. متغیر bool
    نوشته شده توسط gissoka در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 16:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •