نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دستورات Get ,Set,foreach

  1. #1

    دستورات Get ,Set,foreach

    چرا وقتی دستور Foreach رو به این صورت به کار می برم خطا می گیره


     
    string str;
    foreach(str in arraylist)

    ولی وقتی تو خود str,foreach رو تعریف می کنم برنامه اجرا میشه؟
    ****

    ********
    دستورات Get و Set رو هم توضیح بدید...ممنون

  2. #2
    فرمت این دستور اینه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    در مورد دستور foreach، شما باید متغیرتون رو در همون داخل پرانتز تعریف کنید(باید Local باشه)
    در مورد کلمات کلیدی get و set هم بگم که این دو برای تعریف و بکار گیری خواص در سی شارپ استفاده میشه ..
    مثال :
    int a;
    int Get_a
    {
    get
    {
    return a;
    }
    }
    در مثال بالا پرارتی Get_a، مقدار متغیر a رو برمیگردونه (توسط کلمه ی کلیدی return)

    int Set_a
    {
    set
    {
    a = value;
    }
    }
    در پراپرتی Set_a، مقدار جدید رو در متغیر a قرار میده (توسط کلمه ی کلیدی value)
    موفق باشید

  4. #4

  5. #5
    چون"str" لوکال هست فقط تو حلقه خودش(foreach) قابل تغییره?

  6. #6

  7. #7
    private int Hour
    {
    get
    {
    return dtpHour.Value.Hour;
    }
    set
    {
    dtpHour.Value = new DateTime(
    DateTime.Now.Year,
    DateTime.Now.Month, DateTime.Now.Day, value, 0, 0);
    label1.Text = "at" + value + ":00 matt is ";
    }
    }
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Hour = DateTime.Now.Hour; *

    }
    private void dtpHour_ValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Hour = dtpHour.Value.Hour**;
    }

    }
    }

    *This چی هست....چون پراپرتیhourسمت چپ تساوی قرار داره فقط set فراخوانی میشه؟
    ** می دونم dpthour یه خصوصیت value داره اما این hour چی هست؟مربوط به value هست؟اگر مربوط به value هست یعنی خود خصوصیت value هم میتونه شامل یه خصوصیت دیگه باشه؟!؟

    dpthour=datetimepicker

  8. #8
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604
    This در واقع اینو میگه که هر Object از نوع این کلاس که داره فراخونی میکنه اینارو به جای This بشینه (یه اشاره گر به Object از نوع این کلاس )

    Hour هم یه property هست که بالا تعریف شده
    dpthour خصوصیت value نداره! dpthour در واقع یه object از نوع DateTime هست که اینجا تو کدها نوشته نشده ( نمیدونم چرا! )

    value هم یه کلمه کلیدیه که تو عمل انتصاب به عملوند سمت راست گفته میشه.

    توصیه میکنم این مقذمات رو از e-book های موجود تو سایت مطالعه کنین دوست عزیز
    موفق باشید

  9. #9
    ممنون از راهنماییتون...از ebook استفاده کردم ولی فعلا این فصلی رو که دارم می خونم ،این موارد رو زیاد توضیح نداده ...منم خب می خوام بدونم این this , value جیه..هنوز به قسمت کلاس و..نرسیدم ولی یه جورایی مثالهاش رو زده...فقط یه سوال...پس چرا تو ویژگی های dpthour ویژگی value بود؟

  10. #10

تاپیک های مشابه

  1. میدان دید متغیر ها در بلاک های: for, foreach, try و...
    نوشته شده توسط C#‎Master در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:11 صبح
  2. خارج شدن از foreach
    نوشته شده توسط هانی هاشمی در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 خرداد 1386, 04:31 صبح
  3. استفاده از دستور foreach
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 17:16 عصر
  4. foreach
    نوشته شده توسط ghaum در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •