نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

  1. #1

    تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

    سلام دوستان
    من یه برنامه برای ذخیره عکس در دیتا بیس دارم که با سی شارپ نوشته شده و میخواهم که اون را به vb.net تبدیل کنم.
    من این برنامه را به vb.net تبدیل کردهام ولی در قسمت هایی که با * مشخص شده برنامه error میدهد.اگه کسی لطف کند و مشکل این برنامه را پیدا کند خیلی ممنون میشوم.
    برنامه با سی شارپ:

    using System;
    using System.Web;
    using System.Web.UI;
    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI.HtmlControls;
    using System.IO;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;
    namespace FileUpload
    {
    ///<summary>
    /// Summary description for WebForm1.
    ///</summary>
    publicclass WebForm1 : System.Web.UI.Page
    {
    privateconststring MDBFILE = "FileUpload.mdb";
    protected Label lblFile;
    protected HtmlInputFile filMyFile;
    protected System.Web.UI.WebControls.Label lblInfo;
    protected System.Web.UI.WebControls.Button cmdSend;
    protected System.Web.UI.WebControls.Image imgFile;
    protected System.Web.UI.WebControls.Image imgDB;
    protected System.Web.UI.WebControls.Label lblText1;
    protected System.Web.UI.WebControls.Label lblText2;

    overrideprotectedvoid OnInit(EventArgs e)
    {
    InitializeComponent();
    base.OnInit(e);
    }
    privatevoid InitializeComponent()
    {
    this.Load += new System.EventHandler(this.Page_Load);
    this.cmdSend.Click += new System.EventHandler(this.cmdSend_Click);
    }
    privatevoid Page_Load(object sender, System.EventArgs e)
    {
    // Check if FileID was passed to this page as a parameter
    if( Request.QueryString["FileID"] != null )
    {
    // Get the file out of database and return it to requesting client
    ShowTheFile(Convert.ToInt32(Request.QueryString["FileID"]));
    }

    }
    // Processes click on our cmdSend button
    privatevoid cmdSend_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    // Check to see if file was uploaded
    if( filMyFile.PostedFile != null )
    {
    // Get a reference to PostedFile object
    HttpPostedFile myFile = filMyFile.PostedFile;
    // Get size of uploaded file
    int nFileLen = myFile.ContentLength;
    // make sure the size of the file is > 0
    if( nFileLen > 0 )
    {
    // Allocate a buffer for reading of the file
    byte[] myData = newbyte[nFileLen];
    // Read uploaded file from the Stream
    myFile.InputStream.Read(myData, 0, nFileLen);
    // Create a name for the file to store
    string strFilename = Path.GetFileName(myFile.FileName);
    // Write data into a file
    WriteToFile(Server.MapPath(strFilename), ref myData);
    // Store it in database
    int nFileID = WriteToDB(strFilename, myFile.ContentType, ref myData);
    // Set label's text
    lblInfo.Text =
    "Filename: " + strFilename + "<br>" +
    "Size: " + nFileLen.ToString() + "<p>";

    // Set URL of the the object to point to the file we've just saved
    imgFile.ImageUrl = strFilename;
    imgFile.ToolTip = "This file was stored to as file.";
    lblText1.Text = imgFile.ImageUrl;
    // Set URL of the the object to point to the this script with ID of the file
    // that will retreive file out the database
    imgDB.ImageUrl = GetMyName() + "?FileID=" + nFileID.ToString();
    imgDB.ToolTip = "This file was stored in database.";
    lblText2.Text = imgDB.ImageUrl;

    // show the images and text
    imgFile.Visible = true;
    imgDB.Visible = true;
    lblText1.Visible = true;
    lblText2.Visible = true;
    }
    }
    }
    // Writes file to current folder
    privatevoid WriteToFile(string strPath, refbyte[] Buffer)
    {
    // Create a file
    FileStream newFile = newFileStream(strPath, FileMode.Create);
    // Write data to the file
    newFile.Write(Buffer, 0, Buffer.Length);
    // Close file
    newFile.Close();
    }
    // Generates database connection string
    privatestring GetConnectionString()
    {
    return"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + Server.MapPath(MDBFILE) + ";";
    }
    // Writes file to the database
    privateint WriteToDB(string strName, string strType, refbyte[] Buffer)
    {
    int nFileID = 0;
    // Create connection
    OleDbConnection dbConn = new OleDbConnection(GetConnectionString());
    // Create Adapter
    OleDbDataAdapter dbAdapt = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM tblFile", dbConn);

    // We need this to get an ID back from the database
    dbAdapt.MissingSchemaAction = MissingSchemaAction.AddWithKey;

    // Create and initialize CommandBuilder
    OleDbCommandBuilder dbCB = new OleDbCommandBuilder(dbAdapt);
    // Open Connection
    dbConn.Open();

    // New DataSet
    DataSet dbSet = new DataSet();

    // Populate DataSet with data
    dbAdapt.Fill(dbSet, "tblFile");
    // Get reference to our table
    DataTable dbTable = dbSet.Tables["tblFile"];
    // Create new row
    DataRow dbRow = dbTable.NewRow();
    // Store data in the row
    dbRow["FileName"] = strName;
    dbRow["FileSize"] = Buffer.Length;
    dbRow["ContentType"] = strType;
    dbRow["FileData"] = Buffer;
    // Add row back to table
    dbTable.Rows.Add(dbRow);
    // Update data source
    dbAdapt.Update(dbSet, "tblFile");
    // Get newFileID
    if( !dbRow.IsNull("FileID") )
    nFileID = (int)dbRow["FileID"];

    // Close connection
    dbConn.Close();
    // Return FileID
    return nFileID;
    }
    // Read file out of the database and returns it to client
    privatevoid ShowTheFile(int FileID)
    {
    // Define SQL select statement
    string SQL = "SELECT FileSize, FileData, ContentType FROM tblFile WHERE FileID = "
    + FileID.ToString();
    // Create Connection object
    OleDbConnection dbConn = new OleDbConnection(GetConnectionString());
    // Create Command Object
    OleDbCommand dbComm = new OleDbCommand(SQL, dbConn);
    // Open Connection
    dbConn.Open();
    // Execute command and receive DataReader
    OleDbDataReader dbRead = dbComm.ExecuteReader();
    // Read row
    dbRead.Read();
    // Clear Response buffer
    Response.Clear();
    // Set ContentType to the ContentType of our file
    Response.ContentType = (string)dbRead["ContentType"];
    // Write data out of database into Output Stream
    Response.OutputStream.Write((byte[])dbRead["FileData"], 0, (int)dbRead["FileSize"]);
    // Close database connection
    dbConn.Close();
    // End the page
    Response.End();
    }
    // Reads the name of current web page
    privatestring GetMyName()
    {
    // Get the script name
    string strScript = Request.ServerVariables["SCRIPT_NAME"];
    // Get position of last slash
    int nPos = strScript.LastIndexOf("/");
    // Get everything after slash
    if( nPos > -1 )
    strScript = strScript.Substring(nPos + 1);
    return strScript;
    }
    }
    }


    برنامه ای که به vb.net تبدیل کردم.قسمت هایی که با * مشخص شده خطا دارد

    Imports System
    Imports System.Web
    Imports System.Web.UI
    Imports System.Web.UI.WebControls
    Imports System.Web.UI.HtmlControls
    Imports System.IO
    Imports System.Data
    Imports System.Data.SqlClient
    Imports System.Collections
    Imports System.ComponentModel
    Imports System.Drawing
    Imports System.Web.SessionState
    Partial Class _Default
    Inherits System.Web.UI.Page
    Protected Overrides Sub OnInit(ByVal e As EventArgs)
    InitializeComponent()
    MyBase.OnInit(e)
    End Sub
    Private Sub InitializeComponent()
    * Me.Load += New System.EventHandler(Me.Page_Load)
    * Me.cmdSend.Click += New System.EventHandler(Me.cmdSend_Click)
    End Sub

    Protected Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Me.Load
    If (Request.QueryString("fileid") <> "") Then
    ShowTheFile(Convert.ToInt32(Request.QueryString("fileid")))
    End If
    End Sub
    Protected Sub cmdSend_Click1(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdSend.Click

    Dim myFile As HttpPostedFile = filMyFile.PostedFile
    Dim nFileLen As Integer = myFile.ContentLength
    If nFileLen > 0 Then
    Dim myData() As Byte = New Byte(nFileLen) {}
    myFile.InputStream.Read(myData, 0, nFileLen)
    Dim strFilename As String = System.IO.Path.GetFileName(myFile.FileName)
    * WriteToFile(Server.MapPath(strFilename), myData)

    Dim nFileID As Integer
    nFileID = WriteToDB(strFilename, myFile.ContentType, myData)
    lblInfo.Text = "Filename: " + strFilename + "<br>" + "Size: " + nFileLen.ToString() + "<p>"
    imgFile.ImageUrl = strFilename
    imgFile.ToolTip = "This file was stored to as file."
    lblText1.Text = imgFile.ImageUrl
    imgDB.ImageUrl = GetMyName() + "?fileid=" + nFileID.ToString()
    imgDB.ToolTip = "This file was stored in database."
    lblText2.Text = imgDB.ImageUrl
    imgFile.Visible = True
    imgDB.Visible = True
    lblText1.Visible = True
    lblText2.Visible = True
    End If
    End Sub
    Private Sub WriteToFile(ByRef Buffer As Byte(), ByVal strpath As String)
    Dim newfile As FileStream
    newfile = New FileStream(strpath, FileMode.Create)
    newfile.Write(Buffer, 0, Buffer.Length)
    newfile.Close()
    End Sub
    Private Function WriteToDB(ByVal strname As String, ByVal strType As String, ByRef Buffer As Byte()) As Integer
    Dim nFileID As Integer
    nFileID = 0
    Dim dbConn As SqlConnection
    dbConn = New SqlConnection("Data Source=SEPAHAN-BD5CB18\SQLEXPRESS;Initial Catalog=ssgshop;Integrated Security=True")
    Dim dbAdapt As SqlDataAdapter
    dbAdapt = New SqlDataAdapter("SELECT * FROM kala", dbConn)
    dbAdapt.MissingSchemaAction = MissingSchemaAction.AddWithKey
    Dim dbCB As SqlCommandBuilder
    dbCB = New SqlCommandBuilder(dbAdapt)
    dbConn.Open()
    Dim dbSet As DataSet
    dbSet = New DataSet()
    dbAdapt.Fill(dbSet, "kala")
    Dim dbTable As DataTable
    dbTable = dbSet.Tables("kala")
    Dim dbRow As DataRow
    dbRow = dbTable.NewRow()
    dbRow("FileName") = "D:/Inetpub/wwwroot/FileUpload_demo"
    dbRow("FileSize") = Buffer.Length
    dbRow("ContentType") = strType
    dbRow("picture") = Buffer
    dbTable.Rows.Add(dbRow)
    dbAdapt.Update(dbSet, "kala")
    If Not (dbRow.IsNull("fileid")) Then
    nFileID = dbRow("fileid")
    End If
    dbConn.Close()
    Return (nFileID)
    End Function
    Private Function ShowTheFile(ByVal FileID As Integer)
    Dim sql As String
    sql = "SELECT FileSize, picture, ContentType FROM kala WHERE fileid = " + FileID.ToString()
    Dim dbConn As SqlConnection
    dbConn = New SqlConnection("Data Source=SEPAHAN-BD5CB18\SQLEXPRESS;Initial Catalog=ssgshop;Integrated Security=True")
    Dim dbComm As SqlCommand
    dbComm = New SqlCommand(sql, dbConn)
    dbConn.Open()
    Dim dbRead As SqlDataReader
    dbRead = dbComm.ExecuteReader()
    dbRead.Read()
    Response.Clear()
    Response.ContentType = dbRead("ContentType")
    *Response.OutputStream.Write((byte())dbRead("picture"), 0, (int)dbRead("FileSize"));
    dbConn.Close()
    Response.End()
    End Function
    Private Function GetMyName() As String
    Dim strScript As String
    strScript = Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")
    Dim nPos As Integer
    nPos = strScript.LastIndexOf("/")
    If (nPos > -1) Then
    strScript = strScript.Substring(nPos + 1)
    End If
    Return (strScript)
    End Function
    End Class



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    فقط می خواهی همین سورس تبدیل بشه یا دنبال یک تابع برای این کار هستی؟
    وتا * اول باید از addhandler استفاده کنی و در مورد * سوم باید تابع را تعریف کنی

  3. #3
    سلامببینید من کلا دنبال برنامه ای هستم که برای ذخیره کردن عکس در دیتا بیس باشد و حتما هم میخواهم با vb.net کار کند.من میخواهم که خود عکس در یک پوشه ذخیره شود و مسیر ان در دیتا بیس ذخیره شود.کدی که گفته بودم دقیقا همین کار را انجام میدهد.و چون من خیلی گشتم ولی یا برنامه ها با سی شارپ بودند ویا اینکه تحت وب نبودند من خواستم برنامه را به vb.net تبدیل کنم.اما در مورد راهنمایی های شمادر مورد استفاده از addhandler من به جای eventhandler از addhandler استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.در مورد دومی که گفته بودید باید تابع را تعریف کنی من تابع write to file را تعریف کرده ام ولی نمیدونم جرا error میدهد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    نقل قول نوشته شده توسط fereshte22 مشاهده تاپیک
    سلامببینید من کلا دنبال برنامه ای هستم که برای ذخیره کردن عکس در دیتا بیس باشد و حتما هم میخواهم با vb.net کار کند.من میخواهم که خود عکس در یک پوشه ذخیره شود و مسیر ان در دیتا بیس ذخیره شود.کدی که گفته بودم دقیقا همین کار را انجام میدهد.و چون من خیلی گشتم ولی یا برنامه ها با سی شارپ بودند ویا اینکه تحت وب نبودند من خواستم برنامه را به vb.net تبدیل کنم.اما در مورد راهنمایی های شمادر مورد استفاده از addhandler من به جای eventhandler از addhandler استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.در مورد دومی که گفته بودید باید تابع را تعریف کنی من تابع write to file را تعریف کرده ام ولی نمیدونم جرا error میدهد.
    ذخیره کردن عکس در دیتابیس یک مبحثی هست ذخیره کردن آدرسش عکس در دیتابیس یک مبحث دیگر.
    برای دومی اینقدر کد نوشتن نداره که!
    کاربر عکس را از یک جایی انتخاب می کنه آدرسش را به عنوان مقدار فیلد میفرستی توی دیتابیس همین

  5. #5
    دوست عزیز من قبلا یک قسمت هایی از این برنامه را که دچار مشکل بود حذف کردم ولی برنامه کار نمیکرد.غیر از قسمت هایی از برنامه که برای ذخیره نوع و سایز عکس است نمیدونم چه قسمت هایی از برنامه اضافی است.در ضمن من میخواهم که حتما خود عکس در یک پوشه ذخیره شود.
    اگه شما یه نمونه برنامه بتونید به من بدهید که با vb.net و تحت وب باشد خیلی ممنون میشوم.

  6. #6

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار nasser_p
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    33

    select کردن عکس از پایگاه و قرار دادن آن در picturebox

    کد زیر دز قسمت ***پیغام زیر را میدهد

    error:invalid parametr

    ولی من فکر میکنم پارامتر ارسالیم درست باشه
    اشکال از کجاست نمیدونم
    ممنونم اگر راهنمایی کنید

    Dim arrImage As Byte() = frmSearch.DataGrid1.Item(nr, 10)
    Dim ms As New System.IO.MemoryStream(arrImage)
    ***PictureBox1.Image.FromStream(ms)
    ms.Close
    آخرین ویرایش به وسیله nasser_p : یک شنبه 09 اردیبهشت 1386 در 16:32 عصر دلیل: اشکال در تایپ

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    من در تاپیک زیر یک راه را مطرح کردم برای قراردادن عکس در دیتابیس
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=65882
    وبرای ذخیره ادرس در دیتابیس از روش زیر
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=65997

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    یک کد نمونه فوق العاده کوچک هم من نوشته ام (چند خط!)
    برای محیط وب است (ولی روش کار برای EXE ها هم قابل استفاده است) به دو زبان VB و #C و به دوحالت ذخیره آدرس و ذخیره خود عکس. (و تغییر سایز runtime تصاویر قبل از ارائه به کاربر به کمک یک Dll)
    http://www.h-two.info/Download.aspx?...timeImages.zip

    البته سرور امروز مشکل دارد، اگر خواستید فردا دانلود کنید.

    ضمناَ در مورد ایراد خط چهارم از دستورات تبدیلی استفاده کنید، مثل CType

    Response.OutputStream.Write(CType(dbRead("picture"), Byte()), 0, CInt(dbRead("FileSize")))

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار nasser_p
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    33
    لطفا در مورد عکسی (که از پایگاه select شده )میخواهیم در picturebox قرار دهیم اگر کسی در vb.net اطلاعی دار ه توضیح بده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Sorenaa_s
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    سن
    43
    پست
    115
    اگه VB کد خودت کارتو راه میندازه از این استفاده کن:


    Public Class WebForm1
    Inherits Page
    ' Methods
    Private Sub cmdSend_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    If (Not Me.filMyFile.PostedFile Is Nothing) Then
    Dim myFile As HttpPostedFile = Me.filMyFile.PostedFile
    Dim nFileLen As Integer = myFile.ContentLength
    If (nFileLen > 0) Then
    Dim myData As Byte() = New Byte(nFileLen - 1) {}
    myFile.InputStream.Read(myData, 0, nFileLen)
    Dim strFilename As String = Path.GetFileName(myFile.FileName)
    Me.WriteToFile(MyBase.Server.MapPath(strFilename), (myData))
    Dim nFileID As Integer = Me.WriteToDB(strFilename, myFile.ContentType, (myData))
    Me.lblInfo.Text = String.Concat(New String() { "Filename: ", strFilename, "<br>Size: ", nFileLen.ToString, "<p>" })
    Me.imgFile.ImageUrl = strFilename
    Me.imgFile.ToolTip = "This file was stored to as file."
    Me.lblText1.Text = Me.imgFile.ImageUrl
    Me.imgDB.ImageUrl = (Me.GetMyName & "?FileID=" & nFileID.ToString)
    Me.imgDB.ToolTip = "This file was stored in database."
    Me.lblText2.Text = Me.imgDB.ImageUrl
    Me.imgFile.Visible = True
    Me.imgDB.Visible = True
    Me.lblText1.Visible = True
    Me.lblText2.Visible = True
    End If
    End If
    End Sub
    Private Function GetConnectionString() As String
    Return ("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & MyBase.Server.MapPath("FileUpload.mdb") & ";")
    End Function
    Private Function GetMyName() As String
    Dim strScript As String = MyBase.Request.ServerVariables.Item("SCRIPT_NAME")
    Dim nPos As Integer = strScript.LastIndexOf("/")
    If (nPos > -1) Then
    strScript = strScript.Substring((nPos + 1))
    End If
    Return strScript
    End Function
    Private Sub InitializeComponent()
    AddHandler MyBase.Load, New EventHandler(AddressOf Me.Page_Load)
    AddHandler Me.cmdSend.Click, New EventHandler(AddressOf Me.cmdSend_Click)
    End Sub
    Protected Overrides Sub OnInit(ByVal e As EventArgs)
    Me.InitializeComponent
    MyBase.OnInit(e)
    End Sub
    Private Sub Page_Load(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    If (Not MyBase.Request.QueryString.Item("FileID") Is Nothing) Then
    Me.ShowTheFile(Convert.ToInt32(MyBase.Request.Quer yString.Item("FileID")))
    End If
    End Sub
    Private Sub ShowTheFile(ByVal FileID As Integer)
    Dim SQL As String = ("SELECT FileSize, FileData, ContentType FROM tblFile WHERE FileID = " & FileID.ToString)
    Dim dbConn As New OleDbConnection(Me.GetConnectionString)
    Dim dbComm As New OleDbCommand(SQL, dbConn)
    dbConn.Open
    Dim dbRead As OleDbDataReader = dbComm.ExecuteReader
    dbRead.Read
    MyBase.Response.Clear
    MyBase.Response.ContentType = CStr(dbRead.Item("ContentType"))
    MyBase.Response.OutputStream.Write(DirectCast(dbRe ad.Item("FileData"), Byte()), 0, CInt(dbRead.Item("FileSize")))
    dbConn.Close
    MyBase.Response.End
    End Sub
    Private Function WriteToDB(ByVal strName As String, ByVal strType As String, ByRef Buffer As Byte()) As Integer
    Dim nFileID As Integer = 0
    Dim dbConn As New OleDbConnection(Me.GetConnectionString)
    Dim dbAdapt As New OleDbDataAdapter("SELECT * FROM tblFile", dbConn)
    dbAdapt.MissingSchemaAction = MissingSchemaAction.AddWithKey
    Dim dbCB As New OleDbCommandBuilder(dbAdapt)
    dbConn.Open
    Dim dbSet As New DataSet
    dbAdapt.Fill(dbSet, "tblFile")
    Dim dbTable As DataTable = dbSet.Tables.Item("tblFile")
    Dim dbRow As DataRow = dbTable.NewRow
    dbRow.Item("FileName") = strName
    dbRow.Item("FileSize") = Buffer.Length
    dbRow.Item("ContentType") = strType
    dbRow.Item("FileData") = Buffer
    dbTable.Rows.Add(dbRow)
    dbAdapt.Update(dbSet, "tblFile")
    If Not dbRow.IsNull("FileID") Then
    nFileID = CInt(dbRow.Item("FileID"))
    End If
    dbConn.Close
    Return nFileID
    End Function
    Private Sub WriteToFile(ByVal strPath As String, ByRef Buffer As Byte())
    Dim newFile As New FileStream(strPath, FileMode.Create)
    newFile.Write(Buffer, 0, Buffer.Length)
    newFile.Close
    End Sub

    ' Fields
    Protected cmdSend As Button
    Protected filMyFile As HtmlInputFile
    Protected imgDB As Image
    Protected imgFile As Image
    Protected lblFile As Label
    Protected lblInfo As Label
    Protected lblText1 As Label
    Protected lblText2 As Label
    Private Const MDBFILE As String = "FileUpload.mdb"
    End Class



  12. #12
    سلام من می خوام یک عکس که تو ÷یکجر باکس هست توی بانک به همراه بقیه ی فیلد ها ذخیره کنم با ربان وی بی دات نت
    لطف کنید اگه میشه کد کامل رو برام بفرستید

  13. #13
    [quote=yasaman1059;359263]سلام من می خوام یک عکس که تو ÷یکجر باکس هست توی بانک به همراه بقیه ی فیلد ها ذخیره کنم با ربان وی بی دات نت
    لطف کنید اگه میشه کد کامل رو برام بفرستید
    در ضمن تحت ویندوز باشد یعنی windows application

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    [quote=yasaman1059;359266]
    نقل قول نوشته شده توسط yasaman1059 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام یک عکس که تو ÷یکجر باکس هست توی بانک به همراه بقیه ی فیلد ها ذخیره کنم با ربان وی بی دات نت
    لطف کنید اگه میشه کد کامل رو برام بفرستید
    در ضمن تحت ویندوز باشد یعنی windows application
    گرچه سوال زیادی تکراری است ولی اول باید عکس را به ارایه بایتی تبدیل کنید و سپس با کمک یک Command و استفاده از حالت پارامتری آن آرایه را ذخیره کنید
    چیزی شبیه این کد:

    Dim img As System.Drawing.Image = Me.PictureBox1.Image
    Dim array() AsByte

    Using ms AsNew System.IO.MemoryStream
    img.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    array = ms.ToArray
    EndUsing

    dbCommand1.Parameters.AddWithValue(
    "@ParameterName", array)

  15. #15

    نقل قول: تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

    kesi hast bedone chejori mishe kole safahate ye faile tifo az sql be form hala ya toye picturebox ya harjaee dige , man mitonam file tifo zakhire konam ba safhe avalesho load konam

  16. #16
    کاربر جدید آواتار farzaneh_ranjbar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    14

    نقل قول: تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

    سلام
    من یه برنامه برای ذخیره عکس در سرور با سی شارپ نوشتم (آپلود) . سایتم رو روی هاست آپلود کردم
    وقتی می خوام عکسی رو آپلود کنم خطا می ده
    می خوام بدونم که آدرس سرور رو چطور باید بنویسم
    خیلی فوریه ....................................
    این اون قسمت از کدیه که آدرس پوشه ای که عکس آپلود شده در آن ذخیره می شه
    string savePath = Request.PhysicalApplicationPath;
    savePath +=
    @"\\images\";

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

    سلام
    می خوام بدونم که آدرس سرور رو چطور باید بنویسم
    البته مطمئن نیستم سوالتان را در جای مناسبی مطرح کرده باشید ولی تابع MapPath مشکل شما را حل میکند:

    //C#‎.Net
    string fullpath = this.MapPath("~\\Folder\\file.txt");

    'VB.Net
    Dim fullpath As String = Me.MapPath("~\Folder\file.txt")

  18. #18

    نقل قول: تبدیل یک نمونه کد(ذخیره عکس در دیتا بیس)با سی شارپ به VB.NET

    سلام دوستان
    من یک سورس کد می خوام که یک عکس را تو دیتابیس اکسس ذخیره کنه و فراخوانی کنده مثل یک دفترچه تلفن.
    با تشکر از شما دوستان
    در ضمن اینکار با سی شارپ انجام بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •