نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر مکان یک شی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498

    تغییر مکان یک شی

    سلام دوستان، من می خوام با رفتم ماوس روی یک تصویر جای آنرا تقییر دهم.این کد را می نویسم ولی خطا میده.
    Pic1.location.x = 156

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    یه جای آروم در استان تهران
    پست
    14
    سلام من یحیی هستم و قبلا مشکل تو رو داشتم
    این رو امتحان کن درست میشه
    (pic1.location= new system.drawing.location(150,50

  3. #3

  4. #4
    از این هم می تونید استفاده کنید

    pic1.Location = new Point(X ,Y);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299
    سلام دوستان. من این ها رو تست کردم
    یحیی جان این Drawing هیچ کلاسی یا عضوی به اسم Location نداره. اگر هم جایی پیدا باشه static خواهد بود.
    کدِ جنابِ bermooda اجرا شد
    و SYSMAN جان، به پست bermooda نگاه کردی؟ به نظر میاد با مال تو یکی هست.!!!!!!!

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •