نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اسکن کردن IP ها و پورت های باز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool اسکن کردن IP ها و پورت های باز

    تو این تاپیک میخواهیم درباره چگونگی سکن IP ها و پورت های باز کامپیوتر محلی و کامپیوتر هایی که به ماشین محلی وصل هستن بپردازیم.ابزار،الگوریتم ها و کد هایی رو که در این باره دارید بذارید تا دسوتان استفاده کنن.همچنین به بحث فنی VB6 که چقدر در این زمینه قدرت مانور داره هم خودم خواهد پرداخت.می دونستم که خیلی ها این کار رو لازم دارن یا دوست دارن یاد بگیرن.خصوصا اون هایی که جدیدا سعی در نوشتم برنامه هایی برای کافی نت ها و گیم نت ها دارن.در آخر اگر دوستان استقبال خاصی نکردن یا کمک شایانی نشد خودم یه سری کد و ابزار رو تو همین تاپیک قرار می دم .

  2. #2
    Timer = 1500

    Private Sub CmdStart_Click()
    Winsock1.Connect "127.0.0.1", txtscanfrom.Text
    Timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub CmdStop_Click()
    Winsock1.Close
    Timer1.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub Timer1_Timer()
    txtscanfrom.Text = txtscanfrom.Text + 1
    If Val(txtscanfrom.Text) < Val(txtscanto.Text) Then
    Winsock1.Close
    Winsock1.Connect "127.0.0.1", txtscanfrom.Text
    Else
    MsgBox "اسکن تمام شد"
    Timer1.Enabled = False
    End If
    End Sub

    Private Sub Winsock1_Connect()
    List1.AddItem "شماره پورت باز =" & Winsock1.RemotePort
    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    ممنون خوب بود.
    حالا یه سوال دیگه: اگر من بخوام به یکی از IP هایی که الان به کامپیوترم وصل هست کانکت بشم (این رو بلدم) و بعد بدون اینکه طرف مقابل متوجه بشه فایلی براش بفرستم (این رو هم بلدم) و بعد اون فایل رو اجرا کنم باید چیکار کرد ؟
    در واقع منظورم همون Remote Execution هست ؟!

  4. #4
    به کمک متد SendData کنترل Winsock یک رشته خاص ارسال می کنی بعد در برنامه کلاینت توی رویداد Winsock1_DataArrival اگر داده ورودی برابر همان رشته خاص بود فایل مورد نظر را به کمک تابع shell اجرا کن (عزیزم یکم خلاقیت بخرج بده شوخی کردم جناب استاد CodeMasterX هر وقت مشکلی بود و تونستم کمکی کنم درخدمتم)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    درسته،من منظورم استفاده از Winsock نیست.شما فکر کن من بدون اینکه شما از یه نرم افزار Client/Server استفاده کنی IP کامپیوترت رو می گیرم.بعد به IP شما یه فایل رو بصورت باینری انتقال می دم.بدون اینکه شما هیچ پیغامی یا چیزی بگیری که از این قضیه مطلع بشی.حالا این فایل رو من مصلا توی C:\File.exe آپلود کردم،چجوری میشه اونو Execute کرد ؟
    توی دات نت 2.0 نوشتمش ولی با وی بی 6 مشکل دارم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    می شه توضیح بیشتری بدید در مورد اینکه چه طور فایلی رو به یک port ارسال می کنید و سپس اون رو در سیستم قربانی ذخیره می کنید. ؟ نمی خوام برام کد بذارید، تو برنامه نویسیش مشکلی ندارم فقط نمی دونم شما فایل رو به کدوم پرت ارسال می کنید ؟ پرت رو از کجا گیر می یارید یا اینکه چه مشخصه هائی باید داشته باشه ؟ و اینکه چه دیتائی به سیستم طرف می فرستید ، مثلا اطلاعات هدر و پارامترها و .. چی هستند ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    خوب دوست عزیز Manager سوال من هم همین بود.توی دات نت این کار رو من کردم.ولی خوب تو دات نت کلی کلاس و امکانات دارم ولی اینجا نمی دونم چجوری باید یه فایل رو جایی آپلود کنم و بعدش هم اجرا ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    مگه قبلا شما این رو با چی نوشته بودید ؟ شما با سوکت کار می کنید دیگه حالا جه فرقی می کنه با چه ابزاری نوشته بشه !!!!!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    فرقی نداره که با VB6 باشه یا دات نت ؟
    دات نت نزدیک به 3000 کلاس به من میده! ولی برای این کار VB6 فقط یه سری API و دو سه تا کنترل اکتیوایکس به من میده که نه تنها محدود هستن بلکه از قدرت زیادی هم برخوردار نیستن.حالا اگه کسی میدونه چجوری اون سوال منو میشه عملی کرد دریغ نکنه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    شما فکر کن من بدون اینکه شما از یه نرم افزار Client/Server استفاده کنی IP کامپیوترت رو می گیرم.بعد به IP شما یه فایل رو بصورت باینری انتقال می دم.بدون اینکه شما هیچ پیغامی یا چیزی بگیری که از این قضیه مطلع بشی.حالا این فایل رو من مصلا توی C:\File.exe آپلود کردم
    ] برای این کار چه پکت هایی و به کجا می فرستید ؟؟
    می شه توضیح بیشتری بدید در مورد اینکه چه طور فایلی رو به یک port ارسال می کنید و سپس اون رو در سیستم قربانی ذخیره می کنید. ؟ نمی خوام برام کد بذارید، تو برنامه نویسیش مشکلی ندارم فقط نمی دونم شما فایل رو به کدوم پرت ارسال می کنید ؟ پرت رو از کجا گیر می یارید یا اینکه چه مشخصه هائی باید داشته باشه ؟ و اینکه چه دیتائی به سیستم طرف می فرستید ، مثلا اطلاعات هدر و پارامترها و .. چی هستند ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •