صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: برنامه ای برای تلفن گویا

  1. #1

    برنامه ای برای تلفن گویا

    سلام خدمت همه دوستان
    من در صدد نوشتن برنامه تلفن گویا هستم و می خواهم از کامپوننت kdteleاستفاده کنم اما مشکلات زیادی در آن دارم . در مورد این هم در سایت سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم حال از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش می کنم من را در سوالات زیر یاری کنند :
    -caller Id
    -تشخیص کلیدهایی که کاربر در پشت تلفن زده (بعد از برقراری ارتباط)
    و .....
    (امیدوارم حداقل در اینجا این مطلب را با یاری دوستان به یک جایی برسانیم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    آگه میتونید از کامپوننت Excele tel استفاده کنید واقعا فوق العاده ست . در ضمن با انواع مودم ها سازگاری داره و مثل KtDele اذیت نمیکنه .حتما استفاده کنید

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    در مورد KDTele مطالب زیادی در سایت نوشته شده و شاید به جرات میتوان گفت مشکل بدون راه حل وجود ندارد و افراد زیادی در سایت با استفاده از این ابزار قدرتمند پروژه های مختلفی را اجرا کرده اند.
    KDTele هم Caller ID و هم کلیدهای فشرده شده را پشتیبانی میکند و میتوانید از مثالهای ضمیمه اش استفاده کنید.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039
    کلیات مطالب نوشته شده در سایت این است که مودم شما باید با KDTele سازگاری داشته باشه که بهترین مودم رو که سازگاری کامل با KDTele داره US Robotic message معرفی نمودند
    موفق باشید

  5. #5
    سلام
    ممنون از اینکه پاسخ دادید من خودم مودم rockvel را دارم و همه قابلیت از قبیل caller id را هم پشتیبانی می کند .
    هدف من از باز کردن این تاپیک این بوده که با کمک دوستان بتوانم این برنامه تلفن گویا را به یک جایی برسانم حالا هم هر کدام از دوستان موافقند که این کار را با هم انجام دهیم یا علی .
    دوستانی اگر تمایل دارند اعلام آمادگی کنند........

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    آخه اینپرایز جون قربونت برم نوشتهء من کجاش اشکال داشت که پاکش کردی؟
    به نظر بقیه درخواست لینک دانلود KDtele اشکالی داره؟
    خدا عالمه!!!!

  7. #7
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    جناب بهرام، بارها و بارها در خصوص قوانین توضیح داده شده است و نیازی به تکرار مکرارات احساس نمیشود. اگر قوانین سایت را مشاهده کرده باشید، مدیران سایت بدون اعلام میتوانند تاپیکهایی که مخالف قوانین باشند را حذف نمایند.


    شما برای پیدا کردن سایت KDTele ویا حتی وارز اون به سادگی میتوانید از موتورهای جستجو استفاده کنید.
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  8. #8
    ای بابا یعنی هیچ کس یا برنامه تلفن گویا کار نکرده است

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط hr110 مشاهده تاپیک
    جناب بهرام، بارها و بارها در خصوص قوانین توضیح داده شده است و نیازی به تکرار مکرارات احساس نمیشود. اگر قوانین سایت را مشاهده کرده باشید، مدیران سایت بدون اعلام میتوانند تاپیکهایی که مخالف قوانین باشند را حذف نمایند.


    شما برای پیدا کردن سایت KDTele ویا حتی وارز اون به سادگی میتوانید از موتورهای جستجو استفاده کنید.
    سلام
    من اینو می دونم ولی خیلی از دوستان هستند که چنین سوالاتی رو در همین جا ها می پرسند!! منم پرسیدم چون زیاد سوالم مهم نبود که بخوام یه تاپیک جدید واسش ایجاد کنم
    آدرس سایتشو هم بلدم از موتورهای جستجو هم استفاده کردم ولی . . .
    گفتم اگه کسی نسخهء فولش رو سراغ داشته باشه به ما هم بگه
    به هر حال اگه خلاف قوانین سایت کاری انجام دادم از همه معذرت می خوام

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    من کار کرده ام عزیز (& modem Call URl, Dialogic, Donjin, SYNWay)اگه لازم باشه باهات همکاری می کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    آقای absent نتیجه همکاری چی شد؟ به ما هم بگید. چون دنبالش میگردیم...

  12. #12
    آقای absent نتیجه همکاری چی شد؟ به ما هم بگید. چون دنبالش میگردیم...
    من قبلا مقالاتی در رابطه با KDTele توی سایت گذاشته بودم ، اونها می تونن شروع خوبی باشن ...
    لینک مقالات : https://barnamenevis.org/showthread.php?t=68320

    موفق باشید ...

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    سلام
    من آماده همکاری هستم برنامه هایی هم در این زمینه نوشتم و کار هم می کنن بعضییاش هم ناقص هستند. تماس بگیریو ایده هاتون رو مطرح کنید . در این زمینه کارهای زیادی میشه انجام داد. ببخشید چون پست های جدید تر به صفحه دوم منتقل میشدن من متوجه نشدم

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    من کار کرده ام عزیز (& modem Call URl, Dialogic, Donjin, SYNWay)اگه لازم باشه باهات همکاری می کنم
    من تصمیم دارم تلفن گویا رو با دلفی بنویسم اگه مایلید با من همکاری کنید .

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    به خدا همکاری می کنم بخیل نیستم! فقط بگید هدف از سیستمتون چیه؟ چه چوری قراره کار کنه؟ از چه ابزاری استفاده ؟ بازار هدفش کجاس؟ قراره به درد کی بخوره؟ (What's your purpose?) همه اینها توی طراحی سیستم نه فقط تلفن گویا مهم و قابل تأمل هستن
    آخرین ویرایش به وسیله absent : سه شنبه 30 مرداد 1386 در 15:04 عصر دلیل: غلط املایی

  16. #16
    سلام - من کاملاً بلدم - چیزی که شما دنبالشی
    اولا Caller Id یکی از Event های kdPhone به شکل زیر است
    KDPhone1CallerID(Sender: TObject; Error: Integer; Number,Name: WideString; CallHandle: Integer);

    مقدار Number شماره تماس گیرنده و مقدار Name نام تماس گیرنده رو بر میگردونه (البته توی ایران از این سیستم پشتبانی نمی شه ) می تونی با دستورات زیر شماره تماس گیرنده رو بیبینی
    procedure TFormAnsweringMachine.KDPhone1CallerID(Sender: TObject; Error: Integer; Number,Name: WideString; CallHandle: Integer);
    begin
    if Error<>0 then
    MemoLog.Lines.Add('>Caller ID Error: ' + KDPhone1.GetErrorMsg( Error))
    else
    begin
    MemoLog.Lines.Add('>Caller ID Number: ' + Number);
    end;
    end;

    و اما سوال دوم شما تشخیص کلید هایی که توسط مخاطب در پشت تلفن زده شده

    یکی دیگر از Event های Kdphone به نام DigitDetected هست که شما می توانید به شکل زیر جهت نمایش اعداد زده شده از آن استفاده کنید.
    procedure TFormAnsweringMachine.KDPhone1DigitDetected(Sender : TObject; Digit: Char; CallHandle: Integer);
    begin
    MemoLog.Lines.Add('>Digit Detected: '+Digit);
    end;

    ----< نکته >-----
    حتماً باید شی kdphone را روی صفحه بگذارید
    یک memo هم برای نشان دادن دکمه های زده شده نیاز است.
    مودم شما باید دیتا - صدا - فکس و digit را شناسایی کند.


    از همه مهمتر اینکه چه جوری به یک تماس پاسخ بدیم یا در قبال فشرده شدن یک کلید صدایی را برای آن بر روی مودم پخش کنیم .......
    استقبال کنید تا آموزش کامل برنامه نویسی تلفن گویا رو براتون بزارم ................

  17. #17
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    به خدا همکاری می کنم بخیل نیستم! فقط بگید هدف از سیستمتون چیه؟ چه چوری قراره کار کنه؟ از چه ابزاری استفاده ؟ بازار هدفش کجاس؟ قراره به درد کی بخوره؟ (What's your purpose?) همه اینها توی طراحی سیستم نه فقط تلفن گویا مهم و قابل تأمل هستن
    من می خواهم تلفن گویای سانترال برای مدارس بنویسم .اگه میشه من را راهنمایی کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    جناب __Bug__
    یکی از اساسی ترین هدف این سایت یادگیری برای همه است
    استقبال کنید تا آموزش کامل برنامه نویسی تلفن گویا رو براتون بزارم
    مطمئن باشید همه استقبال می کنند

    پس ما همچنان منتظر آموزش کامل برنامه نویسی تلفن گویا هستیم
    ضمنا یکی از عزیزان 4 تا مقاله در این زمینه قبلا در سایت قرار داده است

    پس ما همچنان منتظریم

    موفق و موید باشی

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    تلفن سانترال یک دستگاه هست چیزی شبیه multi plaxer که چند خط مستقیم (PSTN) را به چند خط داخلی (Extention) تقسیم میکنن و همه خط ها با هم در اتباط هستند و از راه های مختلف میشه اونها رو کنترل کرد مثل مودم از طریق flash کردن. شما میتونید این کار رو از طریق کنترل مستقیم پورت Com از طریق برنامه نویسی, کامپوننت هایی مثل KDTeletools یا TPAPro یا .net SDK انجام بدید که البته راه درست تر و پیشنهاد من راه حل اول هست چون شما دانشی رو برای همیشه کسب می کنید و وابستگی هم به کسی یا چیزی ندارید. بعضی از سخت افزار ها هم هستند که توابع خاص خوردشون رو دارند و با در تماس بودن با تولید کنندگانشون می تونید انا رو دریافت کنید.

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    تلفن سانترال یک دستگاه هست چیزی شبیه multi plaxer که چند خط مستقیم (PSTN) را به چند خط داخلی (Extention) تقسیم میکنن و همه خط ها با هم در اتباط هستند و از راه های مختلف میشه اونها رو کنترل کرد مثل مودم از طریق flash کردن. شما میتونید این کار رو از طریق کنترل مستقیم پورت Com از طریق برنامه نویسی, کامپوننت هایی مثل KDTeletools یا TPAPro یا .net SDK انجام بدید که البته راه درست تر و پیشنهاد من راه حل اول هست چون شما دانشی رو برای همیشه کسب می کنید و وابستگی هم به کسی یا چیزی ندارید. بعضی از سخت افزار ها هم هستند که توابع خاص خوردشون رو دارند و با در تماس بودن با تولید کنندگانشون می تونید انا رو دریافت کنید.
    من تازه می خوام این کار رو شروع کنم میشه از طریق برنامه نویسی با پورت com بیشتر من رو راهنمایی کنید.

  21. #21
    جناب ولدی
    از عبارتی که در پایان حرفام گفتن از همه معضرت می خوام و سعی می کنم با آموزش جامعی که براتون می زارم این اشتباهمو جبران کنم.

    اول در مورد سانترال یک توضیح مختصر بگم بعد به تلفن گویا می پردازم :

    دوستان سانترال های پاناسونیک با اضافه کردن یک ماجول ارزان می توانند به یک تلفن گویا تبدیل بشه که تماس ها رو به داخلی مورد نظر ارتباط بده. در کل ساختن دستگاههایی که نمونه مشابه آن توسط برند های معروف تهیه شده کار درستی نیست ولی تحقیق در مورد ساختار آنها بسیار پسندیده و نیکوست.

    و اما تلفن گویا :

    دوستان اولین کاری که من می خوام اینجا به تشریح اون به پردازم سخت افزار و کامپوننتی است که برای راه اندازی تلفن گویا نیاز داریم.
    سخت افزار :
    آموزش به این گونه خواهد بود که ابتدا بر روی یک خط سیستم را راه اندازی می کنیم ولی در آینده تعداد خطوط را برای جواب گویی همزمان زیاد می کنیم (قسمتی که واقعاً از برنامه نویسی تلفن گویا لذت بخش تره)
    مودم : قطعه سخت افزاری است برای تبدیل جریان آنالوگ به دیجیتال - مودم ها چند دسته اند و سیر تکاملی خود را طی کرده اند.
    اولین مودم ها فقط قابلیت انتقال دیتا را داشته اند ولی اکنون علاوه بر انتقال دیتا قادراند فکس و یا صدا را تشخیص دهند. هر مودم از یک سری پروتکلهایی پشتیابنی میکنه که در آینده به توضیح پروتکلها مودم می پردازیم ولی در ایتدا کافیست شما بدانید مودمی که برای راه اندازی تلفن گویا نیاز داریم باید Data Fax Vioce را ساپورت کنه -
    مهم نیست اینتر نال باشه یا اکسترنال مهم اینه که بتونه قابلیت های فوق را ساپورت کنه -
    برای مشاهده کردن شماره تماس گیرنده مودم شما می بایست Caller ID رو هم ساپورت کنه - (پس در انتخاب مودم دقت بفرمایید)
    مالتی پورت :
    وقتی تعداد مودم هایی که در برنامه استفاده می کنیم زیاد می شه (معمولا از سه تا بیشتر ) چون پورت Com پردازش زیادی CPU را به خود اختصاص می دهد از مالتی پورت استفاده می کنیم - مالتی پورت به دو گونه اینترنال و اکسترنال با نام موکسا MOXA در بازار ایران موجود است.

    مالتی پورت به دو قسمت اصلی تقسیم می شه
    1- CPU
    2- ماژولهای اتصال به مود
    در واقع برای کم کردن حجم پردازی CPU سیستم مالتی پورت خودش پردازش های مربوط به کنتزل مودم را انجام می دهد.(دوستان برای اطلاعات بیشتر می توانند در باره نحوه اتصال به خطوط Dial Up که به ISPمتصل می شوند تحقیق کنند - کاملا مشابه همان است.)
    شما قادر به نصب هشت مودم بر روی هر ماژول هستید.
    کامپوننتی که استفاده می کنیم مربوط به شرکت Kdteleاست که می توانید از سایت آن دریافت کنید

  22. #22
    برنامه نویسی برای تلفن گویا

    نمی خوام خیلی ساده و پیش پا افتاده براتون حرف بزنم ولی هرجا که احساس نیاز به توضیح بیشتر هست اشاره بفرمایید براتون بیشتر توضیح می دم .

    Line Active

    بر روی فرم برنامه یه شی KdTele و یک شی Kdvioce قرار می دهیم
    ایتدا بر روی FormCreate مقادیر زیر را وارد کنید
    var lvRet: Integer;
    lvDeviceName: WideString;
    begin
    lvRet:=KDPhone1.LineActive(0,TRUE);
    if lvRet<>0 then
    begin
    KDPhone1.GetLineName(0,lvDeviceName);
    ShowMessage('Error while activating the telephone device.'#13#10#13#10
    +'Telephone device name: '+lvDeviceName+#13#10
    +'Error message: '+KDPhone1.GetErrorMsg(lvRet));
    end
    end;
    خوب سیستم با یک دستور خیلی ساده مودم را برای کار شما پیکر بندی می کنه - اگه TAPI کار کرده باشین می دونین که این یک خط معادل 40 تا 50 خط کد نویسی برای راه اندازی خط است.
    در این دستور نکاتی هست که اشاره می کنم :
    lvRet:=KDPhone1.LineActive(0,TRUE);
    LVRetمقدار عددی است که در صورتی که بعد از اجرای دستور مقدار 0 را برگرداند یعنی بدون هیچ خطایی سیستم توانسته است مودم را پیکر بندی کند.
    مقدار 0,TRUE
    مقدار صفر شماره خط است یعنی اگر شما یک مودم بر روی سیستم دارید آن خط صفر است اگر دو مودم دارید خط دوم می شود یک تا آخر (در زمان برنامه نویسی برای چند خط توضیح خواهم دارد.)
    و مقدار True که همتون می دونین برای چی استفاده شده !! D:

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    جناب __Bug__

    ضمن تشکر از قرار دادن این همه اطلاعات تخصصی یک لطفی کنید این مقاله ها به صورت pdf قرار دهید و همراه با یک مثال مقاله
    اینطوری فکر کنم بهتر باشه و شما فقط این مقاله و سورس وارد ساید می کنی و وقت گرانبهای شما هم کمتر به هدر می رود

    خلاصه این جسارت ما را ببخشید

    موفق و پایینده باشی

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    نقل قول نوشته شده توسط fahime_com2003 مشاهده تاپیک
    من تازه می خوام این کار رو شروع کنم میشه از طریق برنامه نویسی با پورت com بیشتر من رو راهنمایی کنید.
    توابع مربوط به کارهای تلفنی ویندوز یا اصطلاحاً TAPIدرون دو Dll در شاخه windows\system32 با نام های TAPI و TAPI32 هستند که تمام کامپوننت های ویندوزی ازشون استفاده می کنند و شما هم می تونید از اونا استفاده کنید. به این روش که ابتدا DLL رو درون برنامتون وارد کنید یا لیست توابع اون رو در برنامه تعریف کنید مثل این:
    function tapiRequestMakeCallA(DestAddress : PAnsiChar; 
    AppName : PAnsiChar;
    CalledParty : PAnsiChar;
    Comment : PAnsiChar) : LongInt;
    stdcall; external 'TAPI32.DLL';
    البته شما برای تمام توابع باید این کار رو انجام بدید و بعد درون بدنه برنامه ازشون بر حسب نیاز استفاده کنید. من توی خونه لیست و مرجع توابع درون این کتابخونه رو دارم که در اسرع وقت براتون می گذارم البته برای کسب اطلاعات بیشتر از این لینک استفاده کنید:
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms734273.aspx
    البته روشی که دارم براتون توضیح میدم ، روش پایه و اصولی و بدون استفاده از هیچ کامپوننت یا ابزار هست و حتی کوچک ترین جزئیات در دست خود شما قرار داره و در صورتی که کار براتون ارزش زیاد داره می تونید ازش استفاده کنید.
    اگه مشکلی دارید لطفاً مطرح کنید.

  25. #25
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    دوستان گرامی هدف مشارکت هستش لطفاً جهت بهبود مطالب تحقیق ، مطالعه و همکاری کنید

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    توابع مربوط به کارهای تلفنی ویندوز یا اصطلاحاً TAPIدرون دو Dll در شاخه windows\system32 با نام های TAPI و TAPI32 هستند که تمام کامپوننت های ویندوزی ازشون استفاده می کنند و شما هم می تونید از اونا استفاده کنید. به این روش که ابتدا DLL رو درون برنامتون وارد کنید یا لیست توابع اون رو در برنامه تعریف کنید مثل این:
    function tapiRequestMakeCallA(DestAddress : PAnsiChar; 
    AppName : PAnsiChar;
    CalledParty : PAnsiChar;
    Comment : PAnsiChar) : LongInt;
    stdcall; external 'TAPI32.DLL';
    البته شما برای تمام توابع باید این کار رو انجام بدید و بعد درون بدنه برنامه ازشون بر حسب نیاز استفاده کنید. من توی خونه لیست و مرجع توابع درون این کتابخونه رو دارم که در اسرع وقت براتون می گذارم البته برای کسب اطلاعات بیشتر از این لینک استفاده کنید:
    http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms734273.aspx
    البته روشی که دارم براتون توضیح میدم ، روش پایه و اصولی و بدون استفاده از هیچ کامپوننت یا ابزار هست و حتی کوچک ترین جزئیات در دست خود شما قرار داره و در صورتی که کار براتون ارزش زیاد داره می تونید ازش استفاده کنید.
    اگه مشکلی دارید لطفاً مطرح کنید.
    چگونه می توانیم فایلهای DLLرا به برنامه مان ADDکنیم؟

  27. #27
    جناب ولدی
    به روی چشم - فقط دو یا سه روز تهیه آموزش طول می کشه -

    جناب فهیمی
    اگه توی سایت سرچ کنید کاملاً در مورد اضافه کردن DLL توی برنامه ها توضیح داده شده.


    جناب absent
    کار با tapi بسیار عالی و درسته اما :
    1- توی ایران کمتر کسی هست که بتونه ارتباط کامل بین توابع tapi برقرار کنه و یک سیستم تلفن گویای کامل رو طراحی کنه
    2- استفاده از کامپوننت های آماده برای آموزش ابتدایی بهترین روشه
    3- بعد از مقاله آموزش تلفن گویا با KDTleleحتماً براتون آموزش کار با TAPI که بحث کامل و جامعی داره میزارم .
    4- اگر شما هم اطلاعاتی در ایم رمینه داریم بفرماین دوستان استفاده کنند.

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62

    معذرت

    هر کسی عقیده خودش رو داره من هم کار با توابع رو ترجیح میدم و به دوستانی که بخان مستقل از این کامپوننت ها کار کنن همکاری و کسب تجربه می کنم چون این واقعاً لطف در حق مملکت خودمون هستش. آیا شما می دونید سایت http://www.kaed.com که سایت رسمی KD هست در آمریکا به روی ایران فیلتر شده؟

    شما باید تک تک توابع رو در قسمت implementation تعریف کنید ( طبق مثالی که در پست قبلی براتون مثال زدم دقت کنید )و یا از طریق import type library عمل کنید و سپس یونیت به دست آمده رو در uses استفاده کنید. در مورد راه اول لیست کامل توابع رو در غالب فایل PDF به زودی در اختیارتون قرار میدم.

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    سلام
    همگی خسته نباشید. منم با جناب ولدی موافقم. اگه کسی یه سورس ساده برای تمرین تلفن گویا داره بذار که بتونیم خوب ازش استفاده کنیم و آموزش هم ملموس تر بشه.
    اگه مقاله خوبی هم هست که میتونید لینکشو بذارید که زحمتتون زیاد نشه.
    بازم تشکر می کنم.

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    سلام دوستان؛
    یه مرجع سریع TAPI براتون اوردم که می تونید ازش استفاده کنید. اسم توابع و کاربردشون (البته مربوط به TAPI 2.0)نوشته شده و برای دستور نحوی اون هم می تونید به MSDN مراجعه کنید. کارتون رو خیلی راحت می کنه و در ضمن رایگان هم هست.
    البته من به دنبال یه مرجع هستم که 55$ قیمت داره و در ضمن شما میتونید با اون TAPI 3.0 رو هم کار کنید!

    اگه می خواهید از KDTele یا هر کامپوننت دیگه ای استفاده کنید خودش مثال های خوبی داره که به دقت و درستی دارن کار میکنن.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    سلام دوستان؛
    یه مرجع سریع TAPI براتون اوردم که می تونید ازش استفاده کنید. اسم توابع و کاربردشون (البته مربوط به TAPI 2.0)نوشته شده و برای دستور نحوی اون هم می تونید به MSDN مراجعه کنید. کارتون رو خیلی راحت می کنه و در ضمن رایگان هم هست.
    البته من به دنبال یه مرجع هستم که 55$ قیمت داره و در ضمن شما میتونید با اون TAPI 3.0 رو هم کار کنید!

    اگه می خواهید از KDTele یا هر کامپوننت دیگه ای استفاده کنید خودش مثال های خوبی داره که به دقت و درستی دارن کار میکنن.
    سلام آقای absent
    میشه در مورد این مقاله یه کم توضیح بدی؟
    من دانلود کردم ولی نمی دونم چه طور باید تو دلفی از این توابع استفاده کرد.
    ممنون

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    نقل قول نوشته شده توسط پرواز مشاهده تاپیک
    سلام آقای absent
    میشه در مورد این مقاله یه کم توضیح بدی؟
    من دانلود کردم ولی نمی دونم چه طور باید تو دلفی از این توابع استفاده کرد.
    ممنون
    لطفاً به پست های قبلی که من داشتم مراجعه کنید تا طریقه تعریف توابع رو یاد بگیرید بعد با استفاده از اون مرجع سریع، روند و سلسله مراتب کار با TAPI رو تشخیص بدید ؛ و بعد با استفاده از MSDN شکل کلی تابع رو دربیارید البته تو Help دلفی جدیده هم فکر می کنم که باشه
    --
    بله من گشتم پیدا هم کردم توی address bar مربوط به Delphi help 2006 یا بالاتر این آدرس رو وارد کنید(اگه نبود جستجو کنید):
    ms-help://borland.bds5/TAPI/tapi2/basic_telephony_services_reference.htm
    آخرین ویرایش به وسیله absent : سه شنبه 06 شهریور 1386 در 09:37 صبح دلیل: جستجو

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    مرسی
    ولی من چون با دلفی 7 کار می کنم دلفی 2006 رو نصب نمی کنم.
    اگه بتونید یه مثال از اون توابع همینجا ارائه کنید یا لینک بدید ممنون میشم.

  34. #34
    با سلام
    چطور میتوان کدی نوشت که وقتی کاربر تماس می گیرد با زدن عدد 1 بتواند یک پیغام خاص و با زدن عدد 2 پیغامی دیگر و..... را بشنود (مثل سیستم هایی گویا جهت پاسخگویی به سوالات کاربران).
    اگه ممکنه در نوشتن این کد منو راهنمایی کنید.

  35. #35
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    نقل قول نوشته شده توسط fahime_com2003 مشاهده تاپیک
    با سلام
    چطور میتوان کدی نوشت که وقتی کاربر تماس می گیرد با زدن عدد 1 بتواند یک پیغام خاص و با زدن عدد 2 پیغامی دیگر و..... را بشنود (مثل سیستم هایی گویا جهت پاسخگویی به سوالات کاربران).
    اگه ممکنه در نوشتن این کد منو راهنمایی کنید.
    اگه از کامپوننت استفاده کنید کاری نداره فقط تو نمونه مثال های کامپوننت چستچو کن ام اگه می خوای مستقل عمل کنی حالا حالا ها باید صبر داشته باشی و مرجله اول هم اینه که با استفاده از این توابع بتونی سخت افزار های TAPi موجود در سیستم رو در بیاری

  36. #36
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    از MSDN استفاده کن خیلی راحته. من هم دارم در همین زمینه تحقیق می کنم همه چیز رو درست بلد نیستم

  37. #37
    نقل قول نوشته شده توسط absent مشاهده تاپیک
    از MSDN استفاده کن خیلی راحته. من هم دارم در همین زمینه تحقیق می کنم همه چیز رو درست بلد نیستم
    چون تازه کارم با کامپوننتها شروع کردم اگه میشه در این زمینه منو راهنمایی کنید.

  38. #38
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    62
    نقل قول نوشته شده توسط fahime_com2003 مشاهده تاپیک
    چون تازه کارم با کامپوننتها شروع کردم اگه میشه در این زمینه منو راهنمایی کنید.
    اگه از KD tel استفاده می کنی یه رویداد داره (DigitDetected) که هر وقت کاربر کلید فشار میده در اصطلاح "فایر" میشه و می تونی استفاده کنی. کامپوننت های دیگه هم چیزای مشابه دارن. که می تونی کلید فشرده شده رو تشخیص بدی مثلاً با دستور case و عملیات لازم رو اون انجام بدی مثلاً wav قبلی رو متوقف کنی و یه دونه جدیدی جاش پخش کنی .برای نوشتن یه برنامه تلفن گویای خوب باید بتونی اون رو خوب مدیریت کنی و handle درستی روش داشته باشی.

  39. #39
    با سلام
    من می خوام یه برنامه ی سخنگوبنویسم که وقتی طرف از اون طرف خط گفت (الو یا بله ) یا هرچیز دیگه پیغام مورد نظر براش پخش بشه و از kdlisten استفاده کردم و این خیلی بگیر نگیر داره اگه راه بهتری هست لطفا راهنمائی کنید مرسی

  40. #40

    Wink


    با سلام
    من می خوام یه برنامه ی سخنگوبنویسم که وقتی طرف از اون طرف خط گفت (الو یا بله ) یا هرچیز دیگه پیغام مورد نظر براش پخش بشه و از kdlisten استفاده کردم و این خیلی بگیر نگیر داره اگه راه بهتری هست لطفا راهنمائی کنید
    من تقریبا دارم تو کار با ابن کامپوننت ها با تجربه میشم و این مشکلی یه که تا حالا نتونستم حلش کنم . دیگه هیچی نمی خوام این آخریششششششششششششه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •