نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل Edit کردن در گزارش گیری با FastReport

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    مشکل Edit کردن در گزارش گیری با FastReport

    سلام

    اگه در مثالهای FastReport دیده باشید وقتی روی Preview گزارش ها دابل کلیک می کنیم یه محیطی مثل محیط Design باز می شه که می شه مثلا اگه در متن غلط املایی وجود داشت تصحیح کنیم بعد Print بگیریم

    حالا سوال

    1 - چگونه باید اینکار را کرد یعنی من یه ریپورت درست کرده ام ولی وقتی دابل کلیک می کنم اون محیط که عرض کردم باز نمیشه و نمیتونم اصلاح کنم

    2 - آیا میشه کاری کرد که مثلا این غلط املایی که ما تصحیح کردیم در بانک هم تصحیح بشه

    تشکر

  2. #2
    مهمان
    سلام

    چگونه باید اینکار را کرد یعنی من یه ریپورت درست کرده ام ولی وقتی دابل کلیک می کنم اون محیط که عرض کردم باز نمیشه و نمیتونم اصلاح کنم
    یه کمی روی مثال های خود FastReport وقت بزاری باز میشه :wink: چون تمام مثالهای FastReport دارای چنین حالتی هستند. توصیه میکنم یکی از آن ساده تر ها را انتخاب کنی تا زیاد سردرگم نشی.

    آیا میشه کاری کرد که مثلا این غلط املایی که ما تصحیح کردیم در بانک هم تصحیح بشه
    این غلط املایی اگر از فیلدهای بانک باشه نه نمی شود ولی از اگر از جمله های ثابت ریپورت باشه که در هنگام DesignTime نوشته شده باشد جواب مثبت است (البته به شرط Save کردن)

  3. #3
    برای designe :
    frReport1.LoadFromFile('test.frf');
    frReport1.DesignReport;

    برای تغییرات هم نظر آقای طاها متین است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    باز هم مشکل حل نشد

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    برای فعال کردن امکان طراحی گزارش در هنگام اجرای برنامه میبایست یک کامپوننت frDesigner بر روی همان فرمی که کامپوننت frReport هست قرار دهید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ِسلام
    آقا خیلی متشکرم

    اگه اون قسمت دوم سوالم را هم جواب بدید دیگه خیلی خوش به حالم می شه

    قسمت دوم سوالم این بود

    که این اصلاحی یا تغییری که ما انجام می دیم در بانک هم ذخیره بشه البته نه در طراحی ریپورت فقط اصلاح غلط های املایی

    ممنونم

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    گزارشی که بر روی صفحه Preview میشود در حقیقت یک صفحه Render شده است و امکان ذخیره مجدد آن در سیستم وجود ندارد (البته اگر منظورتون عبارات ساخته شده از روی رکوردهای دیتابیس باشد).

    در مجموع FastReport از یک رویه یک طرفه پیروی میکند و Interactive نیست.

تاپیک های مشابه

  1. کمک در مورد فارسی نویسی در edit
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 21:49 عصر
  2. چطور میشه با مودم یک شماره داخل یک edit box را گرفت؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1385, 02:41 صبح
  3. کنترل edit
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 07:58 صبح
  4. تبدیل اعدادداخل edit به اعداددارای جداکننده هزارگان
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 02:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •