نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای Mutex could not be created

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    خطای Mutex could not be created

    همه چیز درست کار می کرد ولی نمی دونم از کجا و چرا این Error تولید شد!!!
    100% یقین دارم که همه چیز (حداقل از نظر کد) درست هست ولی نمی دونم چرا چنین خطایی می گیره!!!
    .Mutex could not be create

    [Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    Exception Details: System.InvalidOperationException: Mutex could not be created.
    Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    این Error داره پدر من رو در میاره!!!
    تو لینکی که داید و چیزهایی که خودم پیدا کردم میگه باید محتویات پوشه ی Temporary ASP.NET Files رو حذف کنم. من هم همین کار رو میکنم ولی هر چند وقت یک بار دوباره این Error رو میگیره امروز که هر 15 دقیقه یک بار این Error رو میده.
    راهی برای خلاص شدن کامل از شر این Error نیست؟
    چرا قبلن این Error رو نمیداد و چه اتفاقی افتاده که حالا قدم به قدم این Error رو تولید میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. Mutex , LMD و کاربرد آن در DLL
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 14:39 عصر
  2. تفاوت mutex و monitor چیست؟؟؟
    نوشته شده توسط sfm_designer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1384, 14:21 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •