نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جلوگیری از بسته شدن فرم وقتی روی * کلیک شد

  1. #1

    جلوگیری از بسته شدن فرم وقتی روی * کلیک شد

    چه طور میشه وقتی کاربر روی علامت ضربدر فرم کلیک کرد از بستن فرم جلوگیری بشه؟
    توی closing یک messagebox گذاشتم که اگه دکمه بله را زد خارج میشه و اگه دکمه خیر را زد خارج نشه

  2. #2

    privatevoid Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    if (MessageBox.Show("Are you sure to exit?","Confirmation",
    MessageBoxButtons.YesNo,MessageBoxIcon.Warning,
    MessageBoxDefaultButton.Button2 )== DialogResult.Yes)
    e.Cancel=false ;
    else
    e.Cancel=true ;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299
    arsp_2004 عزیز اینو که خودش (amir_pro) حل کرده بود.
    فکر کنم منظورش اینه که با زدن دکمه X (close)X فرم بسته نشه. یعنی هیچ کاری انجم نده

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط reza.palang مشاهده تاپیک
    arsp_2004 عزیز اینو که خودش (amir_pro) حل کرده بود.
    فکر کنم منظورش اینه که با زدن دکمه X (close)X فرم بسته نشه. یعنی هیچ کاری انجم نده
    یه کم با دقت تر بخونید عزیزم!
    اگر کاربر ضربدر رو بزنه پیام نمایش داده میشه و اگر No رو انتخاب کنه هیچ کاری انجام نمیشه، فرم بسته نمیشه ، برنامه به کارش ادامه میده!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299
    عرض به خدمتتون که با دقت خوندم و حتی چون کمی شک برم داشت اجراش هم کردم.
    اگه این message رو نخایم باید چه کرد؟
    که با این تا حدودی حل شد

    //////////////////
    private void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    e.Cancel = true;
    }

  6. #6
    ممنون از دوستان- مشکلم حل شد- فقط ممکنه درباره ی این راه حل توضیح بدید! یعنی این e که می نویسیم چیه؟
    ممنون

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط amir_pro مشاهده تاپیک
    ممنون از دوستان- مشکلم حل شد- فقط ممکنه درباره ی این راه حل توضیح بدید! یعنی این e که می نویسیم چیه؟
    ممنون
    خواهش میکنم ، ولی یه کم زحمت بکشید تو MSDN جستجو کنید بد نیست- قرمزش کرده بودم که این سوال پیش نیاد!
    پست 2 رو با دقت تر ببینید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •