نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فرق Microsoft Visual Studio .Net و Microsoft Visual Studio

  1. #1

    فرق Microsoft Visual Studio .Net و Microsoft Visual Studio

    سلام دوستان
    میخواستم بدونم فرق Microsoft Visual Studio .Net و Microsoft Visual Studio 2005 چیه ؟
    کدوم یک کاربر بیشتری داره ؟

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    تا جایی که من اطلاع دارم این Microsoft Visual Studio 2005 که شما گفتید همون Microsoft Visual Studio .Net و هیچ فرقی ندارن.

    Microsoft Visual Studio .Net = Microsoft Visual Studio 2005 = Microsoft Visual Studio .Net 2005

  3. #3
    دوست عزیز پس چرا اسمی از Net. در Microsoft Visual Studio 2005 و حتی در بعضی از کمپننت ها به دو شکل هستند بعضی ها جلوی انها نوشته شده Net. و بعضی خالی و این نشون میده که دو ورژن مجزایی هستند و حتی DataSet ها هم فرق میکنه.
    در Net. جلوی دو نمونه اتصال به پایگاه داده است ولی در این ورژن یک اتصال بیشتر نیست و خیلی چیزهای دیگه هم فرق میکنند.

    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behzad_gh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    205
    لغت
    .net
    فقط در نامگذاری Microsoft Visual Studio 2005 حذف شده است. لیست ورژن های مختلف Microsoft Visual Studio :
    Visual Studio 97
    Visual Studio 6.0
    Visual Studio .NET (2002)
    Visual Studio .NET 2003
    Visual Studio 2005
    همانطور که می‌بینید مایکروسافت از ورژن 2005 لغت
    .net
    رو از اسم محصول و تمامی محصولات مرتبط با .net حذف کرده است. و ورژن 2005 نیز مانند دو ورژن قبلی از
    .Net FrameWork
    استفاده می‌کنه.
    احتمالا اون نسخه‌ای که شما به نام
    .net
    دارید همون ورژن 2002 است چون مایکروسافت کلمه 2002 رو در اسم محصول استفاده نکرده است.
    برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Visual_Studio

  5. #5
    ورژن قبلی که روی سیستم دارم 2003 هست الان هم 2005

    دوست عزیز ممنون از راهنمایتون
    با سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    147
    به نظرم میاد .net یا networkخصوصیتی که داره شما می تونید به راحتی با زبانهای مختلفبرنامه نویسی ارتباط برقرار کنبد با به عبارت دیگه یک برنامه این قابلیت را داره که به 2 یا چند زبان نوشته بشه و این ها باهم ارتباط برقرار کنند و این کدها هم در شبکه به راحتی قابل استفاده هسنتد (همینطوز د رمورد کامپوننت ها و ...)
    البته شاید این مطلب کامل نباشه اما یک همچین چیزی در یک مقاله خوندم

تاپیک های مشابه

  1. Microsoft Visual Studio .net آخرین ورژن
    نوشته شده توسط C++‎Lover در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 19:49 عصر
  2. سوال در مورد Microsoft Visual Studio .NET
    نوشته شده توسط mahdi_o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 21:10 عصر
  3. سوال در مورد بعد از نصب Microsoft Visual Studio .NET 2003
    نوشته شده توسط mahdi_o در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 14:56 عصر
  4. لزوم استفاده و کار با دلفی دات نت با وجود Microsoft Visual Studio 2005
    نوشته شده توسط msakbari در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 00:13 صبح
  5. Microsoft Visual Studio Tools for Microsoft Office System
    نوشته شده توسط hpx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 10:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •