نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن حروف فارسی به اینتربیس در دلفی

  1. #1

    مشکل در وارد کردن حروف فارسی به اینتربیس در دلفی

    سلام.
    من مشکلی که دارم این هست که ، وقتی میخوام در محیط دلفی از طریق IBQuery و با دستورات SQL به دیتابیس اینتربیس ، یه مقدار فارسی رو وارد کنم خطای تبدیل میده. برام عجیبه که وقتی با استفاده از خود اینتربیس میخوام اینکار رو انجام بدم، بدون هیچ مشکلی اینکار انجام میشه.
    لطفا کمکم کنید و بفرمائید مشکل در کجاست .

  2. #2
    لطفا عینا" دستوری رو که استفاده میکنید بفرستید.
    احتمال داره مشکل تایپی باشه

  3. #3
    نه اصلا مشکل تایپی نیست ، چون وقتی عبارات انگلیسی رو وارد میکنم بدون مشکل درج میشه، فقط با حروف فارسی مشکل داره...
    فکر میکنم که دلفی کامپوننت Unicode-support برای کار با اینتربیس ، اقلا تا نسخه 2006 که من با این نسخه کار میکنم ، نداره. بازم اگه دوستان با تجربه تر فکری به ذهنشون میرسه ، از ما دریغ نکنند.

  4. #4
    با تجربه تر

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Artawahista
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Shiraz, Iran
    پست
    11
    Database رو با
    Characterset = ASCII
    و یا UNICODE_FSS قرار بدین
    البته از UNICODE_FSS به شرطی استفاده کنید که Application شما از Unicode پشتیبانی
    میکنه
    کمی تلاش کنید چون من از Delphi 6 تا به حال(Delphi2006) هیچ مشکلی با فارسی تو InterBase نداشتم.

  6. #6
    من character set رو هم کلی باهاش سر و کله زدم ، اما بی نتیجه بود. میشه خواهش کنم یک نمونه لطف کنید؟

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Artawahista
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Shiraz, Iran
    پست
    11
    دوست عزیز شما دستور SQL رو بر اساس Parametrها بسازید به فرض
    insert into TABLE1(ID, TEXT) values(:ID, :TEXT)
    و سپس از
    IBQuery2.ParamByName('UNIT').AsString
    برای رد مقادیر استفاده کن و یا IBQuery2.Params[0].AsString
    مشکل حل میشه !!!

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •