نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: bound کردن از طریق کد؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7

    Wink bound کردن از طریق کد؟

    سلام به همگی:
    کسی میدونه از طریق کد نویسی چطور میشه یه text رو باند کرد؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    در لینک زیر هم کد کذاشته شده ،هم نمونه برنامه
    https://barnamenevis.org/showth...t=62819&page=2

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    دست شما درد نکنه .
    این کدی هست که من باهاش rs رو ست مینکم:
    Public rs As Recordset
    Public db As Database
    Set db = CurrentDb()
    Set rs= db.OpenRecordset("Tb")

    rs.MoveFirst

    و این کدی هست که من باهاش آبجکتهای فرم رو باند میکنم:
    Me.Text1 = rstFrm.Fields("tx1")
    Me.Text2 = rstFrm.Fields("tx2")
    Me.Text3 = rstFrm.Fields("tx3")

    ولی نمیدونم مشکل کار کجاست که کد زیر کار نمیکنه:
     rs.MoveNext

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    نمیشه خود فایل رو بذاری
    اگه اطلاعات از فرم وارد جدول میشه جای طرفین مساوی در قسمت دوم کد های که گذاشتی بایدعوض بشه

    rstfrm!("b_autor")=me.textautor
    .....

    rstfrm.update رو هم که نگذاشتی

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    نه ,من میخوام اطلاعات جدولم رو از طریق rs به آبجکتهام ربط بدم.
    یعنی در حقیقت برعکس کاری که شما گفتید, فقط میخوام اطلاعات رو در فرم نمایش بدم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    منظورت دکمه های next ,...... هست ؟
    on error resumenext
    rs.movenext
    me.text=rs!filde1
    .....

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    حالا با چه کدی یه txt در ساب فرم (کنتینیو فرم)رو از فرم اصلی باند کنم؟با کد زیر که نشد.
    Me.subform1.Form.Controls.Item("txtS") = rsts.Fields("S")

  9. #9
    فرض کن توی جدولت TextAB را میخواهی در سابفرم از فرم اصلی با یک کلیک نشان بدی.

     
    Private Sub OkClic_Click()
    Me.frmSubForm.Form.Filter = "ObjectType='TextAB'"
    Me.frmSubForm.Form.FilterOn = True
    Me.frmSubForm.Form.Visible = True
    End Sub


    بجای frmSubForm اسم سابفرمت را بنویس.

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    نقل قول نوشته شده توسط صبا9841 مشاهده تاپیک
    فرض کن توی جدولت TextAB را میخواهی در سابفرم از فرم اصلی با یک کلیک نشان بدی.

     

    Me.frmSubForm.Form.Filter = "ObjectType='TextAB'"

    .
    منظور از ObjectType اسم اون آبجکتی که در ساب فرم میخوام مقدار توش نشون داده بشه هست؟
    در ضمن من فرم اصلی رو با یه rs و ساب فرم رو با یه rs دیگه میخوام کنترل کنم.

  11. #11
    بله منظور همون ابجکت توی سابفرم.
    توی این نمونه نگاه کن
    اگر بجای فرم یا گزارش همان TextAB مورد نظر را بگذاری میتونی هر موضوعی را توی سابفرمی که روی فرم هست لود کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    دوست عزیز دست شما درد نکنه ولی در نمونه شما همه چیز bound هست ولی من میخوام unbound کار کنم و میخوام این کار را با رکوردستی که در کد درست کردم بکنم.

  13. #13
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Shell32
    پست
    7
    نقل قول نوشته شده توسط IsNull مشاهده تاپیک
    حالا با چه کدی یه txt در ساب فرم (کنتینیو فرم)رو از فرم اصلی باند کنم؟با کد زیر که نشد.
    Me.subform1.Form.Controls.Item("txtS") = rsts.Fields("S")
    ببخشید مشکل از جای دیگه بود , با کد بالا حل شد.

  14. #14
    از اینکه مشکلت رفع شد خوشحالم.
    حالا که تا اینجا اومدیم اگر نمونه اش را بگذاری شاید یه روزی بدرد کسی بخوره.

تاپیک های مشابه

  1. bound کردن label به query
    نوشته شده توسط solaleh در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 22:54 عصر
  2. استفاده از event کنترلهایی که زمان اجرا Bound شده اند
    نوشته شده توسط یاسر بیرقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1385, 17:30 عصر
  3. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح
  4. right tio left کردن کنترل data bound grid
    نوشته شده توسط sourenaface در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1384, 19:53 عصر
  5. branch & bound
    نوشته شده توسط shabahang elmian در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1383, 14:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •